PGC Sanders, Gen 3 - Del 17.

Någon som älskar att det är livat i huset igen är Evelyn. Hon spenderar all sin lediga tid i barnens rum och det uppskattas minst sagt av Toby som helst undviker deras del av huset.
 
Bianca älskar uppmärksamheten och tycker det är jätteroligt att faster Evelyn har tid att leka med henne. Barnen sover större delen av dagarna, men även dom behöver tas om hand ibland. Blöjbyten och mat är det viktigaste, men även en hel del gos och lek ligger på schemat.
 
Med Evelyn hemma har föräldrarna en hel del egentid att göra av med. Aurora fortsätter att skriva sina böcker, vilket bara går bättre och bättre hela tiden. Toby däremot spenderar en del tid vid stafflit och tycker det är betydligt roligare nu när han fått egenskapen konstnärlig efter sin examen på uni.
 
Gungan blev absolut en favorit hos barnen. Adrian älskar den och kan sitta där i timmar utan att bli uttråkad. Han sover ibland och jollrar för sig själv resten av tiden.
 
Trots att Toby gärna undviker denna del av huset så kan han ibland gå in för att titta till sina små liv. Oftast när de sover bara för att slippa ta några större ansvar, men ibland händer det faktiskt att han har lite tid över för att kramas också. Loui verkar tycka om sin pappa och någonstans långt inne är nog känslorna besvarade ändå.
 
En dag ringer Evelyns telefon och på andra sidan luren hör hon Scotts röst. Hon har inte pratat med honom sedan hon gick på Uni och har faktiskt inte tänkt desto mer på honom sedan den tiden heller. De hade en liten fling där på skolan, men det var nog allt. I alla fall om man frågar Evelyn. De hade roligt ett tag, men det ledde aldrig till något seriöst.
 
Att han nu ringer och säger att han saknar henne och hoppas att de kan träffas någon dag gör henne mer ställd än förväntansfull. Hon går absolut med på att han kan få komma och hälsa på henne i Sunset någon dag, men de bestämmer varken hur eller när. Sedan avslutar de samtalet och Evelyn funderar på om det någonsin kommer bli av? Scott verkade vara lite av en player när hon träffade honom och förväntade sig aldrig något av honom, men man vet ju aldrig.
 
(Jag har försökt få Scott att hälsa på ett par gånger, men tydligen går det bara att bjuda in en utländsk besökare åt gången, vilket betyder att Aurora var den enda som kunde komma. Glad att jag bjöd in henne först faktiskt, eftersom Evelyns story inte är lika viktig i längden som Tobys är. Dock borde regeln brutits när Aurora flyttade in, men tydligen inte.)
Upp