PGC Sanders, Gen 4 - Del 18.

Dagarna rullar på riktigt fort med fyra små bebisar i huset och innan de vet ordet av det är det dags för barnens födelsedag. Varken Aurora eller Toby har planerat någon storfest utan tänkte att det kan vara skönt att bara fira med lilla familjen. Evelyn hinner dock inte vara med under firandet eftersom hon jobbar hela eftermiddagen. Men hon passar i alla fall på att kramas lite med de små innan hon måste åka iväg.
 
 
Föräldrarna förbereder firandet med att köpa in varsin tårta till barnen, de kanske känns lite onödigt med tanke på att de faktiskt är för små för att smaka, men de kändes hur som helst som en rolig grej. Toby får äran att hjälpa fyrlingarna att blåsa ut sina ljus samtidigt som mamma Aurora står bredvid och hejar på. Detta är trots allt en stor dag för barnen och hon är så stolt över sin lilla familj som klarat sig såhär långt utan att bryta ihop.
 
Kidsen får växa upp i samma ordning som de föddes med Adrian först och Tristan sist. I mitten kan vi se familjens andra pojke Loui(!!!) och deras enda dotter Bianca. De är verkligen söta hela högen och föräldrarna ser mycket fram emot att få lära barnen allt de behöver kunna inför framtiden!
 
Jag ääälskar att barnen fick olika hårfärger hela högen, dock har jag ingen aning om vart Biancas ljust blonda kommer ifrån, men de gröna ögonen får hon i alla fall från sin mamma.
Men! Vi har en arvinge på första försöket och det känns som en riktig seger efter Emilys nio barn på sju graviditeter.
En sista spännande grej är Tristans ögonfärg. Han har lila(!) ögon! Jag har ingen aning om var de kommer ifrån heller, men jag älskar verkligen hur oförutsägbart detta spel kan vara ibland.
 
 
Nu när barnen blivit lite större verkar det som att Toby äntligen börjat acceptera sin roll som pappa. Han försöker inte längre undvika deras närhet och tycker faktiskt det är roligt att Loui är så lik honom. Han må ha fått mammas fräknar, men resten är helt och hållet pappas gener. 
 
Adrian är Tristan ärver sin mammas röda hår och pappas hy. Han är faktiskt sjukt söt med sina lila ögon. Vart de än må komma ifrån.
 
Senare under dagen har även Evelyn hittat hem igen. Hon gratulerar barnen på födelsedagen och kramas med de allihopa. Bianca trivs fortfarande i sin fasters närhet och älskar uppmärksamheten hon får när Evelyn är här igen.
 
Adrian ärver hårfägen från deras farfar Edward, ögonfärgen får han från pappa och fräknarna från mamma. En perfekt mix från hela Sanders-släkten med andra ord. Han är dessutom familjens lilla dramaqueen och tappar lätt humöret om han inte får som han vill. Uppmärksamhet från mamma är dock mer än godkänt för den lilla killen!
Upp