PGC Sanders, Gen 3 - Del 2.

Nästa morgon vaknar tvillingarna med ett ryck. Det är dags för deras första lektioner! Evelyn som har valt ett lite mer pressat schema har tre lektioner idag, medan Toby bara har två. De ser båda mest fram emot sina fysiska lektioner och skulle gärna skippa de teoretiska. Enligt rykten är det ofta någon som somnar på föreläsningarna och det vore ju lite pinsamt och hemskt om någon av de här två skulle göra det...
 
Evelyn tar en snabbdusch innan de beger sig ned till matsalen för att få i sig lite frukost tillsammans med några andra i hushållet och byter sedan snabbt om för att rusa iväg på sina första lektioner. Evelyn ser fram emot att träffa sina nya klasskamrater. De delar ju trots allt endel intressen vad gäller idrott. 
 
Deras klassrum ligger på helt olika sidor av campus, så Evelyn springer åt ena hållet för att komma i tid och Toby åt det andra. De är med nervösa steg som tvillingarna passerar igenom entrén till sina lektioner.
 
Lektionerna går riktigt bra och tvillingarna får varsin apparat som ska hjälpa deras betyg att förbättras. Evelyn ska lära sig allt hon kan om skelettets röreslefunktioner medan Toby har fått i uppgift att studera hjärnan. Med hjälp av hans hjärnforskningsmaskin ska han även kunna öka sina färdigheter, samt studera andra simmars egenskaper. Dock dröjer det nog ett tag innan han lyckas med det. Maskinen är trots allt lite läskig att hantera såhär i början.
 
De spenderar även en hel del tid framför datorn med pluggandet. De har mycket att stå i om betygen ska hålla i samma standard som i grundskolan och försöker hålla både humör och fokus på topp hela tiden.
Upp