PGC Sanders, Gen 3 - Del 21.

Mamma Aurora kämpar på med barnens inlärningar och Adrian är nog den som är sist ut att lära sig gå på pottan. Efter detta är alla barnen mer än redo för att växa upp och bli skolungar, vilket ger Aurora lite blandade känslor. Hon trivs med att ha fyra småbarn i huset och förväntar sig en hel del värre oljud och påhitt när de vuxit upp.
 
Loui leker ofta med Bianca och de två verkar komma riktigt bra överrens. Tristan håller sig mest för sig själv och Adrian söker bara uppmärksamhet, haha. Alla barnen har verkligen olika personligheter och det märks så tydligt redan i denna ålder. 
 
Dock är det inte alltid en dans på rosor med fyra småbarn i huset, vilket betyder att föräldrarna behöver avlastning ibland. De är mycket glada över att faster Evelyn bor under samma tak, eftersom hon uppskattar barnens närhet lika mycket som någon annan och har absolut ingenting emot att ta hand om de små liven ibland.
 
Men det där med att få fyra smått galna ungar att sitta still är inte det enklaste. Hon får placera alla i varsin matstol innan hon ens kan börja servera någonting. Får en mat innan någon annan så kan det bli väldigt livat eftersom den ena är myyycket hungrigare än den andra... Tror de i alla fall, haha!
 
Sedan är det dags att säga godnatt till fyrlingarna. Med mätta magar har de lite mer tålamod att sitta och vänta, så Evelyn kan enkelt ta med sig ett barn i taget för att lägga de i sängen. 
 
Till sist är det bara lilla Bianca kvar och till Evelyns stora lycka har hon suttit helt tyst och lugnt i sin stol medan faster lagt lillans bröder i sina sängar. Dock blir hon överlycklig när Evelyn kommer tillbaka för att hämta henne också och hoppar glatt upp i famnen på sin faster.
 
Evelyn säger godnatt till det sista barnet i skaran och även om Bianca kanske inte är lika sugen på att sova som Evelyn tror så slocknar hon rätt fort efter att hon lagt sig ned.
 
Evelyn smyger sedan ut ur barnens rum och stänger dörren försiktigt för att ingen ska vakna igen. Hon är mycket stolt över sin insats som extramamma och hoppas att barnens föräldrar är lika nöjda över den tid de fick spendera med varandra.
Upp