PGC Sanders, Gen 3 - Del 26.

Dagarna rullar på i huset. Barnen tar hand om sina djur, och varandras, och Adrian har till och med bestämt sig för att försöka få pippin att lära sig prata. Han lyckas få den att säga hej i alla fall, vilket är framsteg för en oerfaren pojke och en envis fågel.
 
Dock är det inte allt som händer i huset. Aurora memorerar recept och får en glad överraskning. (Något varken jag eller någon annan räknat med. Visste inte ens att de försökt, hahah....) Hon är gravid en andra gång och fyrligarna ska få ett syskon! Detta var minst sagt ingenting som varken hon eller Toby ens funderat på, men nu är det ett faktum. Familjen ska bli större och Toby får säga vad han vill.
 
Denna gång vill hon dock försäkra sig om att de inte får ytterligare en, eller flera, överraskningar, så hon besöker sjukhuset för ett ultraljud, som lyckligtvis bara visar ett tickande litet hjärta i magen. Hon drar en lättad suck och hoppas att det kan minska lite på Tobys farhågor angående fler barn i huset.
 
Väl hemma igen väntar hon spänt på att Toby ska få lite tid över för att prata. Han märker genast på sin kärlek att det är något på gång och tittar frågande på henne. Hon verkar nervös, men han kan inte riktigt sätta fingret på det. Hon har nya kläder, men det är ju ingen större grej att bry sig om.
 
Aurora märker snart att Toby iaktar henne och går sakta fram till honom med en orolig blick i ögonen. Han frågar vad som hänt och hon ber honom att inte säga någonting innan hon fått prata till punkt. Han nickar och väntar med spänning på vad hon har att säga. 
 
Efter en stund kläcker hon bara ur sig orden. "Jag är gravid. Igen. Jag vet att det inte är någonting vi pratat om, men jag lovar att det bara blir EN bebis denna gång. Okej?" 
Toby får smått panik, men försöker att hålla det för sig själv. Han drar en nervös suck och tittar åt ett annat håll. Aurora märker att han inte är glad över nyheten och bestämmer sig för att låta honom smälta tanken för sig själv.
 
Aurora vänder om för att lämna honom ifred och Evelyn märker snabbt att det är något som inte står rätt till. Hon tittar frågande på sin bror, men när han vänder blicken åt andra hållet vet hon att det är något stort på gång.
 
Evelyn bestämmer sig för att följa Auroras exempel och ignorerar sin bror en stund. Istället går hon fram till Aurora och frågar hur hon mår. Efter några om och men berättar Aurora till slut hur situationen ser ut och Evelyn förstår genast varför Toby beter sig så konstigt.
 
Evelyn är däremot sin tvillingbrors raka motsats vad gäller barn och har ingenting emot att få en till familjemedlem. Aurora är glad att hon har Evelyn på sin sida och kan äntligen känna sig lite lugnare över sin nya graviditet. Toby accepterar tanken nån gång, det kan ta lite tid såklart, men Evelyn lovar att alltid finnas där oavsett vad hennes bror säger om saken och Aurora är mycket tacksam över att ha sin svägerska så nära.
Upp