PGC Sanders, Gen 3 - Del 23.

Så var det dags för barnens första dag i skolan och Tristan är nog den av alla som är mest förväntansfull. Han kan knappt vänta tills han får lära sig alla möjliga saker!
 
Staden kryllar av barn, varav familjens fyra kommer att dela klass med flera av sina kusiner. Faster Anyas döttrar har ju också fyllt år för inte så längesedan. Äldsta dottern Dalia börjar dock närma sig tonåren, men får vara med ett tag i alla fall.
 
Efter skolan får Tristan förfrågan av en av deras kusiner, (minns inte vilken, haha!), om att följa med hem till deras hus och leka. Han säger självklart ja och får även grönt ljus av sina föräldrar. 
 
Hemma händer det inte lika mycket spännande saker. Pappa Toby jobbar med sina rapporter och pojkarna får göra sina läxor. Adrian, familjens arbetsnarkoman, som helst gjort sina i lugn och ro blir mer irriterad än glad när Loui ställer massa frågor om allt han inte förstår. 
 
Efter en stund tar Adrian sina saker och sätter sig på golvet istället. Loui tittar frågande på honom, men väljer att vara tyst. Ingen idé att störa brorsan när han försöker "arbeta". Loui tycker det är löjligt att man ens kan vara intresserad av att jobba när han ändå har hela vuxenlivet på sig att göra det. Just nu jobbar han istället på att testa allas gränser och gör mer hyss än nytta. 
 
Aurora som äntligen har fått lite "fritid" sedan barnen blivit större bestämmer sig för att försöka sig på det här med att vara författare på riktigt. Hon sätter sig vid datorn för att läsa på om allt hon behöver veta innan hon kan inleda sin karriär på riktigt, och  sedan när hon känner sig nöjd är det dags att besöka stadshuset och göra det officiellt.
 
Sagt och gjort. Hon får fylla i lite papper och skriva ett anställningsavtal som ger henne titeln "författare". Nu kan hon knappt vänta tills hon får sätta sig ned och skriva sina egna böcker, med sina egna ord. Hon har redan fått endel önskemål från simmar som läst hennes tidigare böcker och hoppas att detta kommer att resultera i ett namn man kommer ihåg och även en hel del simdaler på kontot! Familjen kan trots allt behöva lite extra med fyra barn i huset. Toby och Evelyn tjänar redan massor båda två och familjen har egentligen mer än tillräckligt för att klara sig, men om barnen ska få växa upp med en trygg framtid ekonomiskt så vill även deras mamma vara med och bidra.
Upp