PGC Sanders, Gen 1 - Del 9.

Doris och Dylan startar nästa dag på gårdens lekplats, men hinner inte leka i många minuter innan skolbussen dyker upp. Dock går denna skoldag riktigt fort och snart är vännerna hemma igen för att fira Emily på hennes födelsedag.
 
Ariana busar lite mer födelsedagsbarnet och får nästan lite ångest över att hennes dotter ska fylla år och sedan börja skolan!
 
Hela familjen samlas i köket för att hurra på Emily och se henne blåsa ut sina ljus. Dylan och Doris har till och med bytt om till finkläder! Det är så sällan som dessa kläder kommer till anvädning annars.
 
Ariana får äran att hjälpa sin dotter att blåsa ut ljuset, men vill Emily göra det själv och snart är födelsedagen igång på riktigt!
 
Kolla vad fiiiiina dom är! Detta är sista bilden jag har på dessa två tillsammans. I alla fall med Emily som småbarn.
 
Emily åldras och behåller sitt långa fina hår. Hon får även ärva mammas egenskap, prydlig!
 
Hela familjen sätter sig för att smaka på tårtan och kalaset pågår sedan hela kvällen lång.
 
Emily har fått ärva Dylans gamla säng, dock med helt nya sängkläder och hon somnar såfort hon lagt ned huvudet på kudden. Det var en lyckad födelsedag och nu kan hon knappt vänta tills livet börjar på riktigt!
 
Läxorna måste göras och detta får Dylan och Doris roa sig med efter kalaset. Dom gör sina läxor tillsammans för att det ska gå fortare, men sitter i varsin ände av bordet. Kanske för att ingen ska fuska och skriva av den andra?
 
Emily vaknar tidigt nästa morgon och bestämmer sig för att försöka lära sig färdigheten logik. Hon börjar med att läsa en bok om ämnet, men inser snabbt att Ariana faktiskt har köpt ett helt nytt shackbord, så hon sätter sig istället för att lära sig den vägen istället.
 
Strax därefter vaknar resterande medlemmar i hushållet och det är dags för Emilys första dag i skolan. Det är fredag, vilket betyder att hon bara behöver vara i skolan en dag innan det är helg. Hon längtar redan tills imorgon då mamma lovat att ta med hela familjen till utomhusbadet igen. Emily har ju inte varit där sedan hon var liten och Doris som aldrig varit där alls är väldigt excalterad!
 
När barnen gått till skolan bestämmer sig Ariana att det är dags för en makeover. Hon behöver en ny frisyr och bestämmer sig för en kort page. Det blev mycket bättre än hon kunnat föreställa sig!
 
Dock känner hon att det börjar bli dags att komma ut lite. Hon åker till en lokal bar för att ta sig en drink. Hon har aldrig haft tid för sig själv och känner att det verkligen behövdes. 
 
Ariana inser snart att alla barnen är i skolan, vilket betyder egentid hemma också så hon sätter sig i bilen för att åka hemåt igen. Hon passar på att spendera lite tid med Lincoln, det är också ett tag sedan dom fick vara för sig själva eftersom det alltid har varit i alla fall ett barn hemma, tills nu.
 
Eftermiddagen är kommen och barnen kommer hem igen. Emily sätter sig i köket för att göra sina läxor. Doris gör sina på övervåningen, medan Dylan är ute och letar metaller och ädelstenar till skolan. 
 
Klockan börjar dock bli mycket så han bestämmer sig för att åka hemåt igen. Han har till och med hunnit göra sina läxor utomhus. Han vågar inte riskera att få skäll när han kommer hem och dom inte är klara.
 
Dylan märker att varken Ariana eller Lincoln knappt märkt att han varit ute så länge. För Ariana har äntligen lyckats måla ett mästerverk och Lincoln plingar som vanligt på sin gitarr. Nu när kvällen är kommen lägger sig alla barnen och somnar på direkten. Imorgon ska dom ju få åka till poolen!
Upp