PGC Sanders, Gen 1 - Del 17.

Dylan inte inte riktigt redo att lägga händelsen med polisen bakom sig förrän han fått säga förlåt till Ariana också. Hon blir glad när Dylan säger till henne att det var dumt gjort och att det inte kommer att hända igen och äntligen kan Dylan sluta tänka på att hans föräldrar är besvikna på honom.
 
Ariana som bestämt sig för att lära sig färdigheten författande skaffar sig en liten kontorshörna i sovrummet. Det blir ett enkelt skrivbord med lagom förvaring, lite inspirerande böcker, samt en mac-dator. Hon sätter sig ganast ned för att skriva några blad i en bok om sport. 
 
En ny familj har flyttat in i staden och för en gångs skull känner Ariana att det kanske är dags att bekanta sig med sina grannar. Hon kommer gott överrens med Cornelia, som dessutom har två söner. En i Emilys ålder och en yngre. Sedan väntar hon även sitt tredje barn, vilket hon tror blir en flicka. Emily pratar en del med Edward, som den äldre sonen heter, och även dom verkar komma bra överrens. Emily funderar på om det är värt att lägga in en stöt. Dock nämner Edward att han är på G med en annan tjej, så Emily bestämmer sig för att låta bli. I alla fall för stunden. 
 
Väl hemma igen inser Ariana att det kanske börjar bli dags att flytta igen. Deras hus har varit perfekt för en familj på fyra, men sedan Doris hamnade i bilden så har det känts lite för litet. Speciellt nu när alla barnen är tonåringar och kanske förtjänar egna rum, med egna dörrar.  Ariana ringer ett samtal för att leta efter lediga hus och hittar sedan ett stort fint hus, med extra utrymme för gäster, som är lokaliserat nere vid havet. Ett perfekt hus för deras stora familj!
 
Familjen packar ihop sina saker och sätter sig sedan i bilen. Deras nya hus består av fem rum och kök, uppdelat på tre våningar. Tre toaletter, varav ett har badkar och ett annat har tvättstuga. På andra våningen finns det ett extra rum för gäster att sova över, samt barnens egna rum. Tredje våningen har Ariana och Lincoln tagit för sig själva. Ett stort sovrum med balkong, samt en egen toalett.
 
Halva familjen inviger sitt nya hus i vardagsrummet. Emily kollar på någon skräckfilm på tv och Ariana målar självklart nya tavlor till huset. 
 
Blir helt chockad varje gång jag tittar på Emily. Hon är så himla vacker!
 
Strax därefter dyker även Dylan och Doris upp i rummet. Dylan läser en bok om förlossningar, vilket är samma bok han läst hundra gånger nu, och Doris surrar lite med Ariana i bakgrunden. 
 
Emily behöver muntras upp lite efter sin skräckfilm, hon blev mer rädd än hon räknat med och Doris är snabbt där för att göra henne på bättre humör. Numera verkar tjejerna komma lite bättre överrens än tidigare, och förhoppningsvis så håller det i sig.
 
Emily älskar sitt nya rum, med egen dörr, det är helt och hållet i hennes egen stil! Hon sätter sig vid skrivbordet för att läsa en bok och hoppas att resten av familjen trivs lika bra i deras nya hus som hon gör. Hon vill ju inte gärna flytta igen...
Upp