PGC Sanders, Gen 2 - Del 43.

Strax efter Sallys exmen får hon ett sms från Jonathan. En kille hon varit intresserad av rätt länge. Det visar sig att känslorna är ömsesidiga och att Jonathan helt enkelt ville ge det ett försök innan Sally träffar något annan. Hon blir glatt överraskad när han hör av sig och de bestämmer sig för att träffas.
 
Dagarna går och känslorna blir bara starkare mellan dessa två. Jonathan, som tidigare varit tillsammans med Daphne, berättar att han aldrig har känt såhär för någon annan. Daphne må ha varit hans tonårskärlek, men det tog slut ungefär lika fort som skolan och livet före ungdomstiden. Nu däremot planerar han att följa sitt hjärta och stanna med Sally. 
 
Sally känner att det kanske är dags för henne att flytta till eget och sätter sig ned vid datorn för att se om det finns någonting intressant. Till slut hittar hon ett hus med ett extra rum och två toaletter. Lagom stort för henne och Jonathan med andra ord. De kan, om de vill, skaffa barn och inte behöva flytta. Ett rum till övers är alltid ett plus. Hon kontaktar mäklaren som säger att huset har stått tomt en längre tid och eftersom Sally är den första som varit intresserad så kan hon flytta in när hon vill
 
Sally åker genast iväg till mäklaren för att hämta nycklarna till huset. Lite nervös känner hon sig, men eftersom hon är rätt van att flytta så borde det gå bra. Hennes saker har hon packat redan, lite i taget varje dag sedan hon tog examen! Även Jonathan har lovat att hjälpa henne med allt och förhoppningsvis blir flytten lika bra som Sally hoppats på.
 
Med Sally som ungdom är det bara tre tonåringar kvar i huset. Lilly och Lydia är inte hemma, men fyller även de år snart, och då är det bara tre barn kvar. Anya känner sig ibland lite utanför nu när hennes yngsta tvillingsyskon har vuxit upp. De hänger mest med varandra och Anya blir därför ensam kvar. Hon har vänner utanför familjen, men skulle inte klaga om hon i alla fall en gång får följa med sina syskon på deras äventyr.
 
Hon behövde inte vänta länge, för redan samma dag var det dags för bal. Anya hade inga planer alls på att gå, men efter lite övertalning från småsyskonen så slängde hon ändå på sig en klänning och hängde med. Åka limousin är ju ändå rätt spännande bara det.
 
Dock gick inte balen riktigt som planerat, eftersom mitt i allt tyckte Lydia att det var dags att bli en ungdom och därmed komma hem ifrån internatskolan. Samt att hela stadens tonåringar (vilket är mååånga) skulle på balen samtidigt. Sims-timmarna flög förbi och den enda som faktiskt lyckades ta sig in genom dörren var Anya, haha! 
 
Som sagt så hade Lydia äntligen tagit examen från internatskolan för Fred & Kärlek. Det blev några fina terminer för tjejerna, även om Lydia var den enda som klarade sig igenom allt utan några som helst problem.
 
Hennes tid i skolan har gett henne ett försprång í karriärer inom vetenskap och matlagning. Dock drömmer Lydia om någonting helt annat, även om hon uppskattar sina möjligheter inför vuxenlivet.
 
Hon lyckades även öka sina färdigheter inom trädgårdsarbete, matlagning och nektartillverkning. Sen om inte det räckte så fick hon egenskapen gröna fingrar, vilket betyder att hon kanske lyckas ge Edwards lilla trädgård en extra kick i kampen om perfekta plantor.
 
Angående Lilly så fick jag tvinga hem henne med hjälp av nraas Error Trap. När hon skulle bli tonåring så fastnade hon i en åldersbugg, vilket resulterade i att jag fick åldra upp henne manuellt med hjälp av en gammal sparfil via CAS. Även denna gång fick jag göra samma sak eftersom hon fortfarande var tonåring när hon väl var hemma igen. Men hur som helst så är jag bara nöjd att jag lyckades rädda henne. Trodde först att jag skulle behöva skicka liemannen på henne, men så blev det inte. Dock ska tvillingarna få flytta ut så snart som möjligt, så att jag slipper tjorva med Lilly något mer. Hon är såååå fin, men tyvärr bara ett problem i mitt spel.
Upp