PGC Sanders, Gen 3 - Del 29.

Toby som vant sig vid tanken på att han bara har ett barn att ta hand om numera spenderar mer tid än förväntat med Charlie. Nu när fyrlingarna är tonåringar känns det inte lika jobbigt att vara omkring familjens, numera, enda småbarn.
 
Att vara tonåringar betyder ju inte att läxorna slutar rulla in, men som tur är har de ju varandra att bolla med om några frågetecken förekommer. Även kusiner och andra släktingar brukar följa med hem från skolan titt som tätt. Just denna dag är det Anyas dotter Lynda som hälsar på.
 
Men när läxorna är klara så får de spendera sin tid på att göra precis vad de vill. Bianca föredrar att spöa sina bröder i tv-spel, vilket inte uppskattas lika mycket av den som förlorar. Denna gång var det Adrian som åkte på stryk, vilket känns som en riktig seger för Bianca. Han må vara född först i skaran och därmed äldst, men det betyder givetvis inte att han är bäst på allt också. 
 
Aurora som fortfarande jobbar hemifrån har all tid i världen att umgås med Charlie. Hon passar ofta på att ta med honom på promenader i barnvagnen. Han verkar uppskatta tiden han får med mamma lika mycket som hon uppskattar den hon får med honom. Det finns mycket spännande saker att titta på i den stora världen så Charlie försöker hålla sig vaken större delen av tiden.
 
Men som sagt, innan de vet ordet av det är det dags för Charlies födelsedag. Han ska bli en stor pojke! Adrian får äran att hjälpa sin lillebror att blåsa ut ljusen på tårtan medan resten av familjen hejar på som vanligt i bakgrunden.
 
Födelsedagar i denna släkt brukar vara en stor grej och denna gång är det ingen som missar firandet. 
 
Charlie växer upp till en kopia av sin mor. Han ärver allt från hudfärg till hårfärg ifrån henne. Otroligt söt liten kille. 
 
Medan de stora medlemmarna i familjen delar på Charlies tårta passar han på att utforska leksakslådan i vardagsrummet. Den innehåller en massa spännande leksaker som Charlie mer än gärna slänger ut på golvet.
 
Han hittar dock en favorit bland alla grejer och drar fram en båt som han roar sig med för resten av dagen.
Upp