White, del 10 - Om tentor och avslutningsfester.

Eftersom det är dags för sluttenta imorgon förbereder Amelia sig på bästa sätt och börjar med att meditera en stund. Hon kommer att behöva allt lugn och all sömn hon kan få innan hon ska avsluta sin andra och sista termin på universitetet. Men innan hon lägger sig för natten tar hon på sig ytterligare ett uppdrag, nämligen en önskan om att hon ska sprida sin gatukonst på campus.
 
Amelia mediterar i några timmar och uppnår fullkomlig koncentration. Ingen kan känna sig lika lugn som henne just nu.
 
Amelia får chansen att sprida sin gatukonst och det gör hon gärna!

Fredagen är kommen och det är dags för Amelia att göra sina sluttentor. Hon har tre tentor på schemat och spikar alla utan minsta problem!
 
En lycklig Amelia som skrivit sin sista tenta för den här gången!
 
Eftersom Amelia inte får några betyg förrän imorgon så bestämmer hon sig för att gå på ytterligare en av campus alla fester. Hon piffar upp sig i spegeln i någon okänd sims rum, hon bränner provrör i elden och lånar duschen i någon annans studenthem.
 
"Hoppas att ingen har något emot att jag lånar deras spegel en stund..."
 
Hon bränner ett provrör som ger ifrån sig ett blått sken.
 
Sedan bränner hon ett som ger ifrån sig en otrolig stank och Amelia måste genast hitta en dusch för att slippa gå omkring och lukta skunk.
 
Hon bestämmer sig för att låna en dusch i studenthemmet som hon befinner sig på och tur nog verkar ingen ha någonting emot det.
 
Lördagen är Amelias sista dag på campus, för ikväll är det dags att återvända hem till Sunset Valley. Men innan hon vill göra det så bestämmer hon sig för att ha en egen fest och därmed bjuda in alla som varit snälla och bjudit henne på sina fester. Bland dessa var Cid såklart med och Amelia som lärt känna honom bäst av alla på campus passar på att prata med honom en stund innan det är dags att säga hejdå.
 
Men innan festen kan börja dyker Amelias betyg upp. Hon vågar knappt titta på pappret men skiner upp som en sol när hon får se det. Ett stort MVG är stämplat över betygen och hon kunde inte vara mer stolt över sig själv!
 
Amelia tittar på sina betyg och slänger ur sig ett glädjetjut!
 
Sedan ringer hon sina bästa vänner på campus och bjuder in dom till hennes bålparty!
 
Gästerna börjar dyka upp och Amelia tänder elden. Hon passar även på att krydda den lite extra med en ört som får gästerna på bättre humör.
 
Alla dansar och har det riktigt trevligt!
 
Amelia gör en kegstand med Cid.
 
Och passar sedan på att säga hejdå till honom. Det är ju inte säkert att hon hinner göra det innan hon åker annars.
 
Sedan när hon visar upp sin gitarr-färdighet så ringer telefonen och meddelar att det är dags att åka hem.
 
Amelias rumskamrater vinkar av henne när hon till slut lämnar studentboendet. Nu var det bara en snabb resa kvar och sedan var hon äntligen hemma hos sin älskade familj igen!
 
Vännerna vikar farväl och Amelia hoppas att dom ses någon dag igen.
 
Amelia springer snabbt iväg till campusbilen som ska ta henne hem till Sunset Valley.
 
Och efter någon timmes resa är Amelia änligen hemma hos sin familj igen!
 
Amelia hade två jättebra terminer på universitetet och hennes avslutningsfest blev verkligen lyckad. Hon kanske inte hann vara kvar tills elden brunnit ut, men det gör ingenting, för hon är nöjd över hur allting avslutades i alla fall! Universitetet var över för den här gången, men Amelia lovar sig själv att hon kommer att återvända en dag. För än är hon inte klar med sina studier!
Upp