PGC Sanders, Gen 3 - Del 22.

Varning för långt inlägg. Men det kan ju också vara kul efter alla korta delar! :)
 
Så var den stora dagen här. Småbarnen skulle äntligen fylla år! Familjen bokade den fina lokalen där Tobys föräldrar gifte sig för att fira ordentligen och bjöd in några av sina syskon till kalaset. Alla hade tyvärr inte tid att komma vid den utsatta tiden, men lovade att försöka kika förbi i alla fall en sväng. 
 
Det blev inget jättekalas, utan barnen fick i stort sett bara blåsa ut sina ljus och sedan växa upp. Som vanligt fikar de alla tillsammans innan kalaset börjar lida mot sitt slut och gästerna får gå hem mätta och belåtna. (Dvs, jag tog inte många bilder från kalaset eftersom jag fokuserade på att försöka få alla Tobys syskon på plats, vilket gick sisådär i slutändan.)
 
 Barnen växer upp och tack vare fotostudion på nedervåningen fick föräldrarna ihop ett gäng fina bilder på syskonen.
 
När kalaset väl var över fortsatte familjen sitt egna firande genom att spendera resten av dagen på stranden. Barnen tycker det är jätteroligt att ha såpass nära till vattnet och är mycket glada över den nybyggda lekplatsen på stranden! De springer genast iväg för att prova på alla aktivitetern som finns där i sanden.
 
Vattenkanan är definitivt den roligaste aktiviteten på hela lekplatsen och de turas om att åka flera gånger om! Det här med att växa upp kanske inte är så tokigt ändå..
 
Mamma och pappa tar det mest lugnt. Toby passar på att jobba lite på brännan och Aurora sitter mest och funderar över allt som framtiden har att erbjuda. Hennes högsta önskan just nu är att Toby ska ställa sig på knä och fria, men han verkar inte alls lika förtjust över den tanken som hon är. Eller så har han helt enkelt haft fullt upp med både jobb och familjeliv att han glömt bort det...
 
När barnen tröttnat på att åka vattenkana är det kanske dags för föräldrarna att delta i lekandet. Dock är gungorna det närmsta de kommer till att faktiskt göra någonting. Barnen åker rutschkana och gungar gungbräda i omgångar, vilket verkar uppskattat av de allihop.
 
Men vad är väl en dag på stranden utan att ens spendera någon tid i vattnet? Loui drar med sig sin pappa ner till strandkanten, vilket gör att Toby inte kan hålla sig borta. Loui svättar massa vatten på sin pappa och får en halv sjö över som tack. Sedan simmar Toby ut på djupare vatten och Loui roar sig själv en stund innan Adrian dyker upp med varsin snorkel till de två. Loui verkar vara mer nöjd än brorsan, som fortfarande verkar hålla fast i sitt drama-queen-humör. Han ger upp lika fort som han börjat och slänger iväg snorkeln mot stranden igen.
 
Toby fick hör att man kunde hyra en surfbräda över dagen och kunde inte hålla sig riktigt. Han hyr en med segel för att ta vara på den lätta blåsten som drar sig över sjön. Han är faktiskt riktigt duktig och förväntade sig lite mer motstånd för att vara första gången. Vinden för honom dock lååångt ut på vattnet och han börjar fundera lite på hur han ska lyckas ta sig tillbaka. Det blåser åt fel håll för att han ska kunna ta sig tillbaka på egen hand och får tyvärr kontakta livräddarna för att ta sig till land... 
 
När det börjar kurra i magarna på familjen passar Aurora på att förbättra sina matlagningskunskaper och grillar lite lax vid strandens grillplats. Hon flippar laxbitarna som ett riktigt proffs och maten blir mycket uppskattad av hela familjen.
 
Vid det här laget har Evelyn äntligen slutat jobbet och kan därför spendera några timmar med födelsedagsbarnen innan dagen är över. Hon missade hela kalaset, men har ingenting emot att vara på stranden under kvällen. Hon älskar att simma och hade gärna varit med familjen hela dagen om hon kunnat.
 
Evelyn stannar kvar en bra stund efter att familjen gått hem för att sova och tittar på solnedgången i lugn och ro. Hon älskar verkligen detta och hade hon själv fått bestämma så hade hon mer än gärna bott på en ö ute i havet där hon kan spendera all sin lediga tid vid vattnet! Dock vill hon inte lämna sin familj och får därför nöja sig med att ha stranden på andra sidan gatan från deras hus ett tag till. När hon blir gammal kanske det kan bli ändring.. Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda nämligen.
Upp