Prior/Ellis - Överraskning.

Aiden som varit fullt medveten om Cassies känslor på senaste får extremt dåligt samvete för att han inte gjort någonting åt det. Han tar med henne upp till det fina vattenfallet som finns en liten bit ifrån deras tomt och har någonting stort planerat. Cassie som undrar vad han har planerat frågar honom rakt ut. Aiden erkänner att han varit lite frånvarande på senaste och som förlåt så ville han göra något fint för henne.
 
Cassie får lite dåligt samvete som haft tusen andra tankar i huvudet, men Aiden ger henne en kram och berättar att hon inte har någonting att vara orolig över.
 
Aiden har flera överraskningar på gång och har dessutom tagit med sig en stor bukett med röda rosor som han tänkt ge till Cassie. Hon tittar bara frågande på honom när han kommer med en arm gömd bakom ryggen.
 
Han sträcker fram buketten åt henne och Cassie som blir mer överraskad än hon förväntat sig blir jätteglad över gesten. 
 
Men precis som Aiden lovat så har han fler överraskningar på schemat. Han säger åt Cassie att vänta en liten stund innan han sedan ställer sig på knä och plockar fram en liten fyrkantig ask som han sträcker fram mot henne.
 
Aiden har köpt den finaste förlovningsringen som Cassie någonsin sett och just i detta nu så undrar han om hon vill gifta sig med honom. Cassie blir alldeles mållös och får inte ut ett ord på flera sekunder. Hon stirrar bara på ringen med stora förvånade ögon.
 
Dock verkar hon komma till mod och klämmer ur sig att ja, det är väl klart att hon vill det!
 
Aiden trär ringen på hennes finger och Cassie kan inte låta bli att studera den en bra stund innan hon kan förstå vad som just hänt.
 
Aiden ställer sig upp med öppna armar och strax efteråt slänger sig Cassie i famnen på honom. Allt hennes tvivel om att han kanske tappat känslorna är som bortblåsta och just nu vill hon bara stanna i denna stund så länge hon bara kan!
 
Upp