PGC Sanders, Gen 2 - Del 17.

Tyler och Sally spenderar morgonen med att spela lite tv-spel. Mest för att lugna nerverna lite tills det är dags att åka, men också för att lära känna varandra lite bättre. Det verkar dock gå lite bättre för Tyler än för hans lillasyster. Hon blir arg och slår på kontrollen om vartannat, men trots det så ger hon inte upp i första taget.
 
En liten stund senare hör dom hur det tutar utanför huset. Ett gäng taxi-bilar har rullat upp framför dörren och väntar på att barnen ska komma. Tyler och Sally stänger av spelet för att säga hejdå till sina föräldrar innan avfärd.
 
Lucy däremot, hon har redan satt sig i en taxi och kan knappt förstå att hon är påväg till sin nya skola! Hon är lite nervös över tanken på att inte hitta några vänner, men inser snart att vare sig hon gör det eller inte så har hon sina syskon med sig!
 
En nervös Sally sätter sig i en annan taxi och funderar lite på varför inte alla bara kunde åka i samma? Hon gissar att det bara beror på att dom ska av på olika stället. Att dom ska bo i olika sovsalar eller vad det nu kan vara. Strax därefter börjar bilen rulla och hon slänger en sista blick på huset innan det försvinner ur hennes synfält.
 
Inomhus gör Edward allt för att försöka lära Lydia att prata. Hon är en naturbegåvning! Edward blir överlycklig för varje litet ord som hon lyckas slänga ur sig och tittar stolt på sin dotter.
 
Freya som egentligen hade tänkt packa ned sina saker och flytta hemifrån bestämmer sig för att hjälpa till med tvillingarna lite grann innan det är dags i alla fall. Emily som städar hela huset och hinner knappt med någonting annat, så Freya gåtränar med Lilly en stund.
 
Tror faktiskt att Freya skulle bli en underbar mamma när hon får egna barn. Det känns nästan lite tråkigt att hon ska flytta så att vi kan få en arvinge nån gång.
 
Efter en stund blir Lilly trött i benen och vill sitta ned istället. Freya tar tillfället i akt för att försöka lära henne prata istället. Dock går det inte alls bra och Lilly tittar bara på sin storasyster med en frågande blick. Hon verkar inte förstå någonting av vad Freya sysslar med, och Freya i sin tur blir rätt irriterad när ingenting fungerar.
 
Senare under dagen vill Emily prata lite grann med Freya. Hon vet ju att Freya inte ville ha någon examens-present, men det struntar Emily i. Freya har alltid hjälpt till i huset, vilket har uppskattats något enormt av hennes föräldrar. Ibland har det till och med känts som att Freya lämnat barndomen för längesedan bara för att kunna hjälpa till med sina småsyskon. Emily berättar att det finns någonting på framsidan av huset, en present som enbart är avsedd för Freya och att hon för göra precis vad hon vill med den.
 
Freya slänger på sig lite vanliga kläder och går ut för att se vad mamma Emily pratar om. Hon har fått en alldeles egen bil! En mörkröd liten bubbla som kan vara den sötaste bil hon sett! Hon kan inte låta bli att le åt sina föräldrar, trots att hon vet hur mycket den måsta kostat.
 
Senare tar Freya tag i saken och ringer sin mäklare. Hon har spanat in ett hus på andra sidan stan som hon planerar att köpa. Förutsatt att det fortfarande är ledigt. Mäklaren berättar att huset inte bara är ledigt, utan dessutom klart att flytta in i på en gång om hon skulle vilja. Dock kan hon inte flytta utan att säga hejdå till sin föräldrar först, men berättar i alla fall att hon kommer att flytta in under kvällen. Hon vill ju inte riskera att någon annan köper hennes lilla hus innan det.
Upp