PGC Sanders, Gen 2 - Del 4.

Efter många misslyckade försök till att spela så har jag äntligen fått ihop en del bilder till nästa del. Jag är sämst i världen på att spara under tiden som jag spelar, vilket resulterade i att mitt spel krashade efter ett x antal simsdagar och då tappade jag allt som hänt. Men nu, efter att ha rensat både CC och allt annat i spelet så har jag nu lyckats fixa ihop allt igen, med ungefär samma resultat som tidigare.
 
En av sakerna som Emily saknar mest med att ha flyttat hemifrån måste vara pappa Lincolns matlagning. Det fanns alltid mat i kylskåpet att värma, men nu, i ett eget hus finns det ingenting. Emily bestämmer sig för att försöka koka ihop någonting som inte kräver att hon använder spisen och det får helt enkelt bli en helt vanlig höstsallad. Efter några om och men är hon klar och maten blev faktiskt godkänd!
 
Med balen på schemat måste Freya försöka hitta någonting att ha på sig. Hon har ingen dejt, men vill ju inte komma till skolan klädd i vad som helst. Hon har nämligen liten förhoppning om att råka springa in i den där snygga killen med tatueringarna, förutsatt att han också kommer utan dejt till balen. Hon har inte vågat prata med honom förut, men nu kanske det är dags?
 
Innan limousinen kommer för att hämta upp Freya åker hon förbi fotostudion för att knäppa av lite foton. Helst av allt hade hon väl gjort det med någon annan också, men eftersom hon varken har någon dejt eller någon annan att gå på balen med så får det bli såhär. Hon är nöjd i övrigt och hoppas att kvällen blir lyckad!
 
Med en konstig känsla i magen hoppar Freya in i limousinen som tar henne till skolan.
 
Precis efter henne kommer han, Theo, utan dejt. Den där killen som hon knappt vågar prata med, men som tydligen är intresserad av Freya. I alla fall om man frågar hennes kompis Carol. Nu är det ju bara frågan om det blir någonting eller inte. Freya vågar inte hoppas alldeles för mycket i alla fall.
 
När Freya åkt är det bara stora och små kvar hemma. Emily plingar lite på pianot och Edward roar sig med sina två andra barn. Han vill inte förlora någon som helst tid med sina barn och all hans lediga tid går åt att leka med dom eller göra annat för att dom ska vara nöjda och glada.
 
Men att vara ensam med två oförstående bebisar har sina fördelelar. Det är inte ofta Emily och Edward har tid för varandra, men att missa ett perfekt tillfälle är ingenting dom planerat. 
 
Det ena leder till det andra och snart ligger dom tätt intill i sängen. Strax innan sömnen slår till hör dom dörren öppnas och Freya är hemma igen. Hon verkar vara på bra humör så hennes kväll kanske gick bättre än hon förväntat sig!
 
Freya kommer hem igen efter en kväll som inte kunnat sluta på ett bättre sätt! Först och främst blev hon utsedd till balens drottning, trots att hon inte ens sagt någonting om det, och sedan fick hon all uppmärksamhet hon önskat, om inte mer, av Theo. Numera är dom på G och hon som inte ens förväntat sig att prata med honom under kvällen lägger sig i sängen med ett fånigt leende på läpparna. Balen blev verkligen över förväntan!
 
Freya vaknar tidigt nästa morgon och det första hon gör är att ringa Theo och fråga om han vill komma förbi en sväng. Han säger att han kommer på en liten stund, men att han inte kan stanna så länge. Han har saker att göra under dagen, men det gör inte så mycket. Freya kommer ändå att vara upptagen med tvillingarnas födelsedag!
 
En stund senare plingar det på dörren och Freya, som är lite nervös, går ned för att öppna.
 
Hon blir mer nervös än förväntat i hans närvaro, men han verkar i alla fall rätt avslappnad själv, vilket gör att Freya sträcker sig fram och ger honom en puss. Rakt på munnen! Dock dröjer det inte många minuter innan Theo måste gå igen så Freya kramar om honom och säger sedan hejdå. 
 
Emily ropar på Freya och säger att det är dags för tvillingarna att fylla år nu. Med pappa Edward vid sin sida står Freya och hejar på när hennes småsyskon ska blåsa ut sina ljus. Emily hjälper till och snart är bebisarna ett minne blott. Två småbarn, och allt vad det innebär, befinner sig snart i huset!
 
Det blir ingen arvinge denna gång, men två otroligt söta små trollungar! Lucy har ärvt mammas ögonfärg, men farmor Cornelias hårfärg. Svart med rödbruna slingor (samma hårfärg som Edward hade från början, men som jag ändrade till helsvart). Tyler däremot är en perfekt mini-me av Edward med sina bruna ögon och svarta hår!
Upp