PGC Sanders, Gen 3 - Del 30.

Charlie är en lyckligt lottad liten kille som har så många stora simmar omkring sig. För tack vare det så finns det alltid någon som kan spendera tid med honom. Just denna morgon försöker hans storebror Tristan lära lillebror att prata. Det verkar dessutom gå riktigt bra. Charlie lyssnar med stor nyfikenhet på vad Tristan har att lära honom.
 
Charlie behöver inte bara lära sig nya saker. Att leka med sina storasyskon är nog ändå det roligaste med att vara yngst i familjen. De busar, kramas och skojas med lillebror nästan jämt.
 
Även pappa Toby spenderar tid med sin yngsta son. Alldeles frivilligt. Med fyrlingarna gömde han sig nästan hellre och höll sig sysselsatt nästan hela tiden. Men nu verkar han faktiskt vilja vara i närheten av Charlie och kan därmed även låta den lilla pojken prova på gungorna på gården.
 
Det går alldeles utmärkt tills det är dags att hoppa av och gå in igen. Då är inte pappa någon favorit längre, för Charlie ville ju åka mer!
 
Inomhus sitter familjens tre tonårspojkar och tittar på tv tillsammans. Adrian verkar mer inne i filmen än någon av de andra, men de har ingenting emot att spendera tiden med varandra för det.
 
När filmen är slut och Charlie är inne igen vill han att Tristan ska leka med honom. Dock är klockan för mycket och det är dags för lillebror att sova. Tristan lovar i alla fall att han kan lägga Charlie i sängen för natten.
 
Nattningen går över förväntan och Charlie gnäller knappt alls. Tristan lägger ner honom i sängen och sedan smyger han ut från sovrummet snabbt. Charlie somnar såfort huvudet landar på kudden, vilket betyder att det antagligen varit en bra dag med många nya intryck.
Upp