PGC Sanders, Gen 1 - Del 34.

Precis som alla ungar tidigare så trivs Colin i gungan. Familjen hade ju tänkt ta bort alla småbarnssaker nu när Freya fyllt år, men det är ju ingen idé när ännu en liten sim kom till världen.
 
Dylan trivs utomordentligt som pappa och spenderar all sin lediga tid med sin lilla son. Förutom möjligtvis under timmarna som Colin sover, för då får han roa sig med något annat istället.
 
Doris får ett ganska oroande samtal av ingen mindre än Edwards pappa Kane. Han tycker det är läge att ringa och fråga Doris om hon vill gå på en dejt, trots att hon är nyförlöst och lyckligt upptagen med Dylan. Samt att han själv numera är fyra(!)barnspappa och gift! Edward har nämligen fått ännu ett syskon för ett par veckor sedan. Doris blir så arg att hon börjar skratta, säger bestämt nej och lägger sedan på med en smått förvirrad känsla i kroppen.
 
Freya sitter och försöker göra sin allra första hemläxa, men det är mycket svårare än läraren fått henne att tro. Bailey är i alla fall i närheten, vilket hjälper lite grann. Hon vet ju att hon har någon att leka med när läxorna är klara!
 
Sent på kvällen skickar Emily ett myspys-sms till Edward som kommer över på en gång. Det är ju inte ett erbjudande som han tackar nej till precis. Trädkojan är närmast tillgänglig för deras hemligthetsfulla kvällsmöte, vilket resulterar i att dom inte ens överväger sängen som alternativ. 
 
Efteråt erbjuder Emily Edward att sova över igen. Han stannar gärna över natten och funderar på vart han ska sova, såvitt han vet har ju Emily bara sitt lilla flickrum som hon delat med Freya i några år.
 
Emily berättar dock att hon överlämnat sitt rum till Freya och att hon själv fått ta över gästrummet som numera är inrett till ett sovrum. Pianot och resten av möblerna har blivit flyttade till andra platser i huset och en stor dubbelsäng har fått flytta in i istället. 
 
Edward lägger sig i sängen och väntar på att Emily ska göra sig klar på toaletten. Hade han fått bestämma så hade han gärna legat i denna säng jämt, med Emily vid sin sida. Nu är ju inte det möjligt eftersom han bor på andra sidan stan, men han tar alla chanser han får!
 
Paret beter som ungefär som två nykära tonåringar som inte kan hålla fingrarna ifrån varandra. Att myspysa i trädkojan räckte visst inte för denna kväll, för även sängen ska invigas, vilket blir deras första gång i en riktig säng.
 
Dom somnar tätt intill varandra och dessvärre är Edward borta när Emily vaknar på morgonen. Han har i alla fall lämnat en lapp på kudden åt henne. "Förlåt för att jag inte här när du vaknar, men jobbet kallade. Vi ses senare, jag älskar dig. Din Edward." Han hade till och med ritat ett litet hjärta på pappret så att Emily inte kunde sluta le på säkert en timme.
 
Lincoln är så lycklig över att det finns ännu en bebis i huset, han trivs i sin stora familj och har ingenting emot att den bara blir större och större. Dock börjar det bli lite trångt nu och han fruktar den dagen det är dags för ungarna att flytta ut med sina nya familjer.
 
Ariana håller sig mest i bakgrunden och har nyligen börjat skriva en ny bok. Denna gång är det en barnbok som än sålänge verkar godkänd av förlaget. Hon hoppas att den ska hjälpa inkomsten lite grann i alla fall. 
 
En kväll blir Emily bjuden på fest hemma hos familjen Jones och hade det inte varit för att Edward mest troligt varit hemma så hade hon inte gått. Hon har aldrig varit på någon annans fest tidigare och hade väl ingen större lust nu heller. Dock skickar hon ett snabbt sms till Edward och kollar om han är hemma under kvällen, vilket han lyckligtvis är. Hon anläder ett par timmar senare till sitt hus och letar upp honom på en gång.
 
Emily har bestämt sig för att fråga Edward om han vill flytta ihop med henne. Eller åtminstone flytta in hos hennes familj istället. Det må vara trångt i huset, men Emily vill inget hellre än att bo tillsammans med sin stora kärlek, så det kan ju inte skada att fråga. Edward som tänkt på detta länge själv säger att han mer än gärna flyttar ihop med henne och hennes stora fina familj och sedan lämnar dom festen tillsammans!
 
Paret anländer hem och fortsätter så gott som där dom slutade senast. Att hålla fingrarna borta ifrån varandra finns inte i deras värld. Dom har varit ifrån varandra så mycket att det känns som att varje minut räknas. Detta är bara början på deras nya liv tillsammans!
 
Nu är det inte länge kvar tills generation två börjar, men ett par delar till i den första blir det i alla fall.
Upp