PGC Sanders, Gen 3 - Del 24.

Det är inte alltid skola och jobb som gäller för familjen, de har även en hel tid över till att leka. Loui är en våghals så han gör allt han kan för att få en adrenalinkick. De andra barnen däremot beter sig (oftast) som barn ska göra och jagar varandra över gården. Deras pappa har sagt att de får leka så mycket de vill, sålänge de inte rör polisbilen. Den är trots allt rätt spännande för barn i denna åldern, men de gör som pappa säger eftersom de inte vågar annat. Han kan nämligen vara rätt grinig på sina ungar ibland...
 
Lycka är att ha ett syskon. Eller tre. 
 
Bianca håller sig ofta för sig själv. Hon trivs jättebra med att vara den enda tjejen i syskonskaran, men kan trots det tycka att pojkarna leker lite för intensivt ibland. Istället roar hon sig med att adoptera en fågel. Det kanske inte uppskattas lika mycket av resterande familjemedlemmar, men de accepterar ändå hennes intresse hos djuren.
 
Pippin får ett alldeles eget träd i vardagsrummet där den får vara en del av familjen och samtidigt ha en massa plats över för att kunna röra sig fritt bland rummen. Aurora är nöjd sålänge den håller sig borta från bokhyllan. Fågelskit i böckerna skulle antagligen resultera i att pippin får flyga fritt utomhus istället, haha.. Bianca lovar att hålla koll och mata sitt nya husdjur så ofta det behövs. Det är trots allt en levande varelse och ingen leksak som hon dragit med sig hem.
 
Föräldrarna trodde dock att det räckte med en fågel i huset, men de hade fel. Får Bianca ett husdjur så får Adrian också, eller hur? Han hittar en stackars vilsen sköldpadda där ute en dag när han letar ädelstenar till en skoluppgift och bestämmer sig för att ta med den lilla hem. Till en början är Toby tveksam på att ha ytterligare ett djur i huset, men sålänge den håller sig i terrariet så är det okej.
 
Även Adrian får hålla koll på sitt nya husdjur på egen hand och lovar samma saker som sin syster. Dock kanske han tar uppgiften lite mer seriöst och sover i samma rum bara för att den ska slippa vara ensam. Hans mor tycker han är rätt gullig som tar den lilla sköldpaddan på så stort allvar och ler åt sin son när hon ser honom sova i gungstolen en kväll.
Upp