PGC Sanders, Gen 3 - Del 19.

Livet med fyra småbarn är tufft. Speciellt på dagarna när Aurora i stort sett är ensam hemma med de allihopa. Evelyn sover gärna länge eftersom hon jobbar sent varje dag och Toby har sina 09-14 skift varje vardag. Dock har Aurora försökt lösa problemet med att köpa ett par lära-gå-stolar som barnen kan roa sig med. Både Tristan och Bianca älskar att de kan rulla omkring nästan överallt med dessa och klagar inte desto mer när de inte får så mycket uppmärksamhet.
 
Mamma Aurora försöker ta varje tillfälle i akt för att lära barnen att prata och först ut är Adrian. Han kan vara lite tvärt emot ibland, men tycker nog ändå att det är lite roligt att lära sig nya ord.
 
Loui roar sig själv i lekhagen som barnen fick i present av sina farföräldrar. Att leka med klossar och titta på sig själv i spegeln kan ju vara otroligt spännande för en liten sim. Roligast är det ju när spegelbilden rör sig, även om han inte förstår att det är han själv som gör jobbet.
 
Tristan som är familjens lilla geni lär sig snabbt hur knapparna på gåstolen funkar. Trycker han på en så spelas det en melodi, trycker han på en annan så låter det en massa olika ljud och han hittar nog snart sin favorit bland de olika funktionerna. 
 
När deras pappa äntligen är hemma igen är det dags för Tristan att lära sig några ord, men det är inte alls lika spännande som gåstolen var. Att lära sig gå var ju inga som helst problem för denna lilla kille så han hade ju hellre fortsatt med det än att lära sig något annat. Toby är dock envis och ger inte upp i första taget. 
 
När Aurora märker att Adrian börjar bli uttråkad låter hon honom krypa iväg och leka med något annat en stund. Istället riktar hon in sig på att lära Bianca prata. Vilket hon tycker är mycket spännande. Speciellt när Tristan, som sitter bredvid, har börjat lära sig endel ord och rabblar på en hel del.
 
Dock blir barnen lätt uttråkade av att lära sig nya saker så istället får föräldrarna en paus och barnen får roa varandra i lekhagen istället. De leker tittut med varandra och skrattar så de nästan kissar på sig.
 
Dagarna rullar på snabbt för barnen. Att lära sig nya saker kan vara mer utmattande än man tror och de somnar allihopa ungefär lika fort som huvudet landat på kudden. Aurora kan stå hur länge som helst och titta på de små liven efter läggdags. Hon kan knappt förstå att hon och Toby lyckats skapa så fina barn tillsammans. 
Upp