PGC Sanders, Gen 3 - Del 28.

Sedan Charlie kom till världen har Aurora inte haft lika mycket tid över till sin trädgård, men gör allt hon kan för att ogräset inte ska ta över fullständigt. Plantorna har vuxit till sig lite grann och förhoppningsvis dröjer det inte länge tills Aurora kan skörda sina grönsaker och frukter.
 
Dagen därpå vaknar barnen med ett leende på läpparna, för idag är ingen vanlig dag. De är deras födelsedag! Tristan kan knappt vänta tills skoldagen är över och de kan säga hejdå till barndomen.
 
Loui däremot skulle hellre sova bort hela dagen än att stiga upp för att tvingas gå till skolan. Han drar ut på tiden så mycket som möjligt innan han verkligen måååste lämna sängen. 
 
Medan barnen är i skolan spenderar Evelyn sin tid med att roa Charlie i gungan. Aurora är mest glad över att någon annan kan avlasta henne ibland och tittar nöjt på när Charlie kiknar i skratt av fasters tokiga miner.
 
Aurora passar på att förbereda inför barnens hemkomst med att köpa färdigt tårtor till alla fyra, duka bordet och städa undan alla leksaker som ligger utspridda runtom i huset. Hon passar även på att bjuda in barnens farmor och farfar för att fira deras födelsedag. 
 
Barnen är mer än redo att lämna denna delen av livet bakom sig och blir överlyckliga när de får komma hem och se vad mamma fixat till. De är även glada över att deras farföräldrar ville komma och heja på under deras stora dag.
 
Här har vi dom. Familjens fyrlingar som numer är tonåringar!
 
Adrian får egenskapen fiskare.
Loui får lätt imponerad.
Bianca får kattperson.
Och sist men inte minst så får Tristan egenskapen vänlig.
 
Som vanligt i Sanders-hushållet så är det ordentligt firande med tårta till samtliga medlemmar. 
 
Evelyn sitter mer än gärna tillsammans med tonåringarna och äter sin tårta. Hon har trots allt varit med och uppfostrat hela högen från bebisåldern. 
 
Toby passar på att prata med mamma Emily nu när hon ändå är på besök. De träffas allt för sällan och har en hel del att ta igen. Emily är mest glad över att hon får komma förbi, även om det inte händer särskilt ofta. Toby och hans egna syskon har ju så mycket annat planerat i livet att deras föräldrar tyvärr hamnar lite i kläm.
 
De kramas ordentligt innan det är dags för Emily och Edward att lämna kalaset för att röra sig hemåt igen. Toby tänker ofta på sina föräldrar och undrar hur de mår, men mamma Emily försäkrar honom att allt är som det ska. Huset står kvar och de spenderar minst lika mycket tid med varandra idag som de gjort hela livet. Lyckligare än såhär hade de inte kunnat vara.
Upp