PGC Sanders, Gen 3 - Del 31.

Så blev det dags för balen. Tonåringarna har planerat detta i ett par dagar nu. Skaffat nya kläder och bokat limousine för att göra upplevelsen lite mer spännande. Bianca är nog den som är mest taggad på detta, även om Tristan nog är den som tjatat mest om att allt ska vara perfekt. Allt från kläder till frisyr. 
 
Såfort limouisinen rullar upp framför huset nästan springer Bianca fram för att få den bästa platsen. Hon åker i bakdelen med Loui och Tristan. Adrian däremot som är mer intresserad om yrket än att själva upplevelsen sätter sig i framsätet och ställer tusen frågor till chauffören. Syskonen suckar mest åt hans beteende, men det förvånar ändå ingen att han är som han är.
 
Mycket hinner hända på en kväll och denna balnatt var inte annorlunda.
 
1. Loui drog hem titeln som balens kung och Bianca balens drottning.
2. Adrian blev sur när någon annan hade likadana kläder, vilket resulterade i slagsmål.
3. Loui träffade en tjej som han blev på G med. (Dock icke godkänt pga avlägsen släkting, haha)
4.Tristan la in en stöt på skolans snyggaste kille, men fick nobben.
5. Adrian fortsatte vara sur efter slagsmålet och gav sig på en nördig klasskamrat. Förvånande nog slog killen tillbaka och Adrian skämdes.
6. Tristan började umgås med en tjej från klassen som, till skillnad från killen innan, verkar tycka om hans sällskap.
 
Överlag hade nog Loui och Bianca bäst upplevelse av balkvällen, men trots alla snedsteg och problem verkar även de andra två rätt nöjda över att de fått balen avklarad. 
 
Dagen efter balen bestämmer sig Loui för att bjuda över sin nya flört. (Adna, heter hon och är barbarn till Colin). Han vet inte riktigt hur han ska förklara för henne på ett snällt sätt att deras förhållande inte kommer att fungera.
 
Till slut slänger han bara ur sig orden. Att han inte vill vara tillsammans med henne men att han gärna fortsätter att vara vänner. Adna tycker inte alls om det förslaget och skriker rakt i Louis ansikte. Stackars lilla Charlie som hamnade i kläm trots att han inte hade någonting med detta att göra. Loui blir därmed också irriterad och ber Adna gå härifrån. Hon behöver inte vara här om hon inte kan acceptera att han inte vill vara med henne som mer än vänner.
 
Sagt och gjort. Adna sätter ned Charlie på golvet och vänder sedan om med bestämda steg. Hon smäller ordentligt i dörren och går det fortaste hon kan ifrån huset.
 
Under kvällen får alla vuxna i familjen åka på gratissemester, vilket de inte tackar nej till. De tvivlar inte en sekund på att tonåringarna klarar av att ta hand om lillebror i ett par dagar. De packar ihop en väska lite snabbt med förnödenheter och hoppar sedan in i taxin som väntar på uppfarten.
 
Loui som tycker lite synd om Charlie efter Adnas utbrott tar på sig ansvaret att få honom i säng denna kväll. Det går över förväntan, även om Charlie verkar sakna mamma i alla fall lite. Loui pussar lillebror på pannan innan han smyger ut från sovrummet och stänger dörren bakom sig.
 
Dessa dagar utan några vuxna i huset ska nog gå hur bra som helst! Det känner Loui på sig. 
Upp