PGC Sanders, Gen 1 - Del 33.

Emily vaknar nästa morgon och inser att det är dags för henne att ta studenten. Hon har väl inga större förväntningar med tanke på allt hon gått igenom på senaste. Hennes skola har blivit lite lagt åt sidan sedan Freya föddes, men så länge hon blir godkänd så är hon nöjd!
 
Hon plockar upp Freya ur sängen och ropar ned hela familjen. Hela familjen är bjudna till ceremonin och alla ska samlas utanför stadshuset innan det är dags för Emily att ta emot sina betyg.
 
Familjen samlas och Emily tittar lite frågade på sin mamma som ger henne en lugnande blick tillbaka. "Det kommer gå bra ska du se, du har skött skolan än många andra gör, trots att du har ett barn att ta hand om också!". Emily slappnar av lite och känner att det kanske bli bra ändå. Hon har ju ingen chans att göra om det hur som helst och vill egentligen bara att det ska vara över.
 
Emily går med nervösa steg in i stadshuset och vet inte alls vad hon har att vänta. Dock kommer hon ut igen med ett stort leende på läpparna. Hon har klarat examen med beröm och fått utmärkelsen, "den som mest troligt blir en rockstjärna". Emily är nöjd över sin insats och känner på sig att det bara kan bli bättre från och med nu!
 
Emily som inte har någon annan att fotas med efter ceremonin tar med sig sina föräldrar för ett gruppfoto. Ingen har några invädningar och visar gärna upp sig över sin dotter. Hon har ett par otroligt stolta föräldrar!
 
Ett par timmar senare dyker Edward upp, precis som utlovat, och han blir glatt överraskad när han inser att det är Freyas födelsedag! Emily hade inte planerat några fester för varken hennes examen eller lillans stora dag, men det gör ingenting. Att Edward är närvarande räcker gott och väl för båda två!
 
Hela familjen samlas i köket när det är dags att blåsa ut Emilys ljus. Ariana får äran att hjälpa henne med detta, medans resten av familjen hejar på.
 
Emily är nog mest glad av alla och kan knappt vänta tills Freya växer upp och blir lite mer självständig. Hon må älska sin dotter, men eftersom hon egentligen inte tycker om barn så ska det bli skönt att slippa byta blöjor och sånt längre.
 
Ariana sätter ned Freya på golvet, som snart växer upp till en kopia av sin pappa. Hon har verkligen fått allting från honom. Allt från hudfärg till formen på näsan. Hon kommer nog att bli pappas flicka i framtiden!
 
Freya kan inte låta bli att känna sig lite utanför när det bara är en massa vuxna närvarande. Hon tittar frågade på alla när dom står och skrattar och pratar om saker som hon inte förstår sig på. Hon tar en bit tårta och precis när hon ska sätta sig ned för att äta den börjar alla att gapa och skrika alldeles förtvivlat.
 
Det är dags för Doris att föda! Bebisen är påväg och eftersom ingen hade räknat med det så råder det total panik i köket just nu. Till och med Ariana och Emily som varit med om detta själva står och viftar med armarna som att jorden håller på att gå under... Doris och Dylan hoppar in i bilen för att åka till sjukhuset, medans alla andra försöker lugna ned sig lite.
 
Freya får den bästa födelsedagspresenten hon kan önska sig när Bailey förvandlas och blir verklig! Hon förstår knappt själv vad som händer, men är glad att ha någon att prata med bland alla vuxna.
 
Freya hälsar på Bailey på riktigt och dom kan både prata och fnissa som helt vanliga vänner gör. Det är ju ingenting konstigt över det eftersom Bailey trots allt funnits vid Freyas sida hela hennes liv. Sen att det inte är någon annan än Freya som kan se henne är väl en annan femma, men det bryr hon sig inte om. Alla andra är ändå så upptagna med annat. 
 
Emily som längtat efter Edward hur länge som helst kan knappt hålla fingrarna borta när chansen är kommen. Ariana och Lincoln har lagt sig i sängen, Freya pratar med spöken och dom andra två är ändå iväg på BB för att välkomna en ny liten sim till världen. Emily frågar Edward om han vill sova över, vilket han inte har någonting som helst emot och sedan lämnar dom inte varandras sida alls för resten av dagen.
 
Ett par timmar senare är Dylan och Doris hemma igen, men denna gången har dom med sig sin alldeles egna lilla bebis. Nämligen lilla Colin, som fått egenskaperna modig och ensamvarg. Stoltare föräldrar får man leta efter!
 
Doris lägger sin lilla prins i spjälsängen, som somnar på en gång. Själv slocknar hon några sekunder senare med Dylan vid sin sida. En ny liten familj är välkommen med öppna armar till Storybrook County.
#1 - - Sandy SIMSINSPACE:

Grattis till både Emily och Freya, och såklart till Doris och Dylan för bebisen! :)

Svar: Kan man säga tack till sånt? Haha, men tack ändå! Det börjar bli lite trångt i huset nu :b
simsliv.webblogg.se

Upp