WCIF #4 - Austins skin.

Sandy skrev en kommentar och frågade mig om vilket skin jag använder mig utav i Sims 4, så nu tänkte jag att jag skulle svara på detta.
 
Jag har endast laddat ned ETT sorts skin till mina 4-simmar och det är det från Peacemaker.
Det finns i en rad olika toner och jag har laddat ned båda de ljusa och de mörka versionerna han har under länken. 
 
Klicka på bilden för att komma till nedladdningssidan.
 
Dock använder jag mig inte enbart utav CC-skins, utan även ett par olika masker som man kan ladda ned för att komplettera simmarna med. Dessa finns under kategorin för ansiktsdetaljer och ändrar utseendet på simmarna beroende på vilket skin du använder som bas. Jag kommer att länka samtliga saker, eftersom jag är smått osäker på exakt vilken av alla det är jag använt mig utav på Austin. Dock är jag ganska säker på att det är DEN här masken han har ovanpå sitt skin. (En av de mörkare tonerna.) Men jag vågar inte lova någonting. 
 
Ett par andra masker jag använder mig utav finns HÄR, samt HÄR.
(Ja, det står skin på vissa och mask på andra, men alla finns ändå under detaljkategorin.)
Jag rekommenderar även denna länk, eftersom det är en del grejer som ger mer liv åt simmarna.
 
(Nu blev detta inlägg väldigt rörigt, men du kanske förstår ändå, haha.)

TS4 - Austin Redwood.

Så vad har jag gjort istället för att uppdatera här nu igen då? Ingenting vettigt i alla fall. Jobbat, läst en massa mortal instruments, tittat på tv-serier, varit sjuk, är fortfarande sjuk, firat lite påsk. Eller inte. Och skapat en pojkvän till Luna, som hon dessutom hunnit flytta ihop med. Jag har även försökt samla ihop alla påskäggen i den nya sims 4-utmaningen, men har inte hittat alla ännu. Saknar en sisådär tre stycken kanske. De mest sällsynta och ett vanligt, faktiskt.
 
Sedan har jag tagit massor med bilder ifrån sims 4 som jag kan visa upp i brist på annat. Men som jag sagt tidigare så kommer det inte att bli en vana, utan bara någonting jag gör när jag inte har något annat att visa.
 
Men hur som helst så var det ju Lunas pojkvän som jag skulle visa er just nu och ingenting annat. Jag gillar honom!
Och tydligen gillar jag kombon mellan blond och rödhårig. Cassie och Aiden är ju också det, hahaha.
 

TS4 - Primrose Frost.

Eftersom jag har jobb på schemat nästan hela kvällarna just nu så har jag inte speciellt mycket tid över för annat. Jag har dock inte kunnat låta bli att skapa fler simmar i fyran. Det går så otroligt mycket snabbare och smidigare än i trean, vilket betyder att det antagligen kommer att gå i alla fall ett par dagar till innan jag återgår till det gamla vanliga.
 
Jag vet att ni, säkert, hellre läser historierna än tittar på en massa tråkiga simmar, haha, men det blir bättre snart! Annars kanske vi kan köra en frågestund om det vore intressant? Feel free att fråga om vad som helst. Jag är inte så blyg, dock ganska privat, men prova så ser vi!
 
Här är i alla fall min senaste skapelse, och mycket möjligt, den jag vågat experimentera med mest.
 
Upp