Ny bloggdesign.

Har länge funderat på att göra om desingen här på bloggen och igår fick jag äntligen tummen ur och fixade det. Bilderna i headern är inte exakt samma som jag hade från början, men känner mig betydligt mer nöjd med hur de är placerade just nu.
 
Kommentera gärna om den ser annorlunda ut hos er så ser vi om det går att fixa till.
 

Kaos i vardagen.

Jag är jättesugen på att bara börja blogga här igen, men jag har noll och ingen inspiration över huvudtaget när det gäller själva spelandet. Jag får idéer på nya hus och simmar mest hela tiden, men när det väl kommer till saken så blir det ingenting i alla fall. Sedan saknar jag att spela med både Sanders och Prior, så förhoppningsvis dröjer det inte sååå himla länge tills jag är back on track med de familjerna.
 
Just nu håller vi på att flytta (utanför bloggen alltså, haha) så det är lite kaos i vardagen, men såfort det är färdigt och vi boat in oss i nya hemmet så blir jag nog lite mer aktiv här igen.
 

WCIF #9 - Angelica Potters hus.

Sandy önskade en hel del grejer från mina senaste husbyggen och jag tänkte därför att jag skulle svara på din WCIF i ett eget inlägg. Dock ber jag om ursäkt för att det tagit sån tid att få upp detta inlägg, men jag hoppas du blir nöjd i alla fall! :)
 
Klockan ovanför bordet finns här.
 
Själva köket tillhör ett set som finns här.
Och eftersom jag är lite osäker på vad exakt du önskar ur köket i övrigt så länkar jag allt jag kan hitta istället, haha!
Mikron, mixern, vågenmjölkflaskorna (hållaren laddas ned separat här) växten ovanför diskhon, blomman i glasvasen, skärbrädor, teförpackningar, muggställ, salt- & pepparkvarnar, tekanna i form av en telefonkiosk, tvålkopp, hushållspapperlitet kryddställ, burk med majs och övriga pulverburkar ovanför spisen, senap & ketchup, chili- och paprikakryddormatberedaren, kokböcker, knivställ
 
Taklampan kunde jag inte motstå eftersom jag har den irl också, haha!
Brevstället fick jag leta ett bra tag innan jag insåg vart den kom ifrån. Men telefonen kunde jag tyvärr inte fiska fram någonstans.
 
Bordsklockan är tyvärr spårlöst den med, men jag är rätt säker på att den kommer ifrån TSR från början.
Steghyllan hittar du här, de små växterna finns i samma set. Men jag länkar de separat ändå här, här och här.
 
Den stora spegeln finns här, växterna här (dock en nyare version av de jag har, men från samma skapare) och sminkbordet hittar du på den här sidan. Fågelburen finns i två olika storlekar och de kommer härifrån. Även kaktusen på steghyllan finns i samma set.
 
Toaletten, handfatet och badkaret (som inte är med på bild) tillhör detta set. Duschen och badrocken kommer härifrån. Tandborsten finns här och schampooflaskorna på handfatet här. Toarullen har jag fortfarande inte hittat igen, men hållaren för extra rullar finns här. Handduken till vänster och spegelskåpet kommer mest troligt från något prylpaket, men det blommiga mönstret till handdukarna kommer i alla fall härifrån.
Upp