PGC Sanders, Generation 2 - Del 48.

Anya och Pascal som spenderar 98% av sin tid tillsammans har ingen chans att stå emot sina känslor. De är trots allt ämnade för varandra och bestämmer sig för att ge det ett försök. Har det fungerat tidigare så varför inte nu? 
 
Dagarna flyger förbi och innan de hunnit tänka är det dags att bli ungdomar. Charmen med att fylla år samtidigt är ju att de kommer att få spendera hela livet i varandras sällskap.
 
Som vanligt under familjens födelsedagar så har Emily bjudit in familjen till fest. Många dyker upp, andra inte, men de lyckas ändå alltid att få lyckade fester.
 
Familjen busvisslar och hejar på när det är dags för Anya och Pascal att säga hejdå till livet som tonåringar. Pascal må ha missat mycket innan han blev en riktig sim, men att fylla år och växa upp är även det en spännande händelse i livet.
 
De växer upp till ett par riktigt snygga ungdomar och Emily kunde inte vara mer stolt över sin dotter och hennes nya kärlek. Nu är det inte många kvar i huset som ska bli vuxna och även om det känns lite tråkigt så ska det blir skönt att slippa ta hand om allt och alla hela tiden.
 
Familjen fikar tillsammans och Emily tittar omkring på sina käraste. Hennes mamma och pappa närvarar vid kalaset och hon tycker det är skönt att alla kommer såpass bra överrens. Även Doris kunde komma förbi, för inte kunde hon missa chansen att träffa den nya "henne", men Dylan var tyvärr tvungen att jobba denna gång.
 
När gästerna börjar röra sig hemåt och uppmärksamheten börjar lugna ner sig lite hos födelsedagsfirarna tar Doris tillfället i akt och hälsar på Pascal. Han är ju trots allt som henne. Hon var den första låtsaskompisen att bli verklig och att det skulle komma ännu en trodde hon aldrig. Hon känner sig nöjd över att inte vara den enda längre och trivs rätt bra i Pascals sällskap. 

PGC Sanders, Generation 2 - Del 47.

Denna dag är det dags för föräldrarna att komma hem ifrån sin korta semester och Anya som gärna inte vill att pappas växter ska dö innan de anländer fixar lite i trädgården. Hon har inga som helst gröna fingrar, men att plocka lite grödor och vattna växterna borde inte vara något större problem.
 
Strax därpå anländer föräldrarna med taxin. En, numera, äldre Edward kliver ur bilen och Anya som inte riktigt hänger med tittar frågande på sina föräldrar. Edward ler mot sin dotter och fortsätter att gå. Emily fortsätter även hon att gå. Tänk att deras liv snart har nått sitt slut. Hennes Edward har blivit gammal och hon vet inte riktgt vart hon ska ta vägen.
 
Dock är det ingen tvekan om att deras kärlek fortfarande håller sig lika stark som alltid. Edward är trots allt den sim hon vill leva med tills den dag de dör. Deras barn har vuxit upp till enastående simmar och vad mer kan en begära? Emily kanske aldrig ville ha barn från början, men just nu kan hon inte vara mer stolt över allt som hon och Edward lyckats med i livet.
 
Edward och Emily som inte har träffat Pascal innan blir lite överraskade när de finner en såkallad låtsaskompis i huset. Emily snäppet mindre kanske, och det tack vare Doris, men Edward som inte varit med när Doris blev en riktig sim förstår inte riktigt hur någonting fungerar.
 
Pascal är inte det minsta blyg av sig och delar gärna med sig av sin historia. Hur han och Anya lärt känna varandra, hur kan existerat, men att hon varit den enda som kunnat se honom och sedan till sist hur Anya lyckats övertala sin lillebror Toby att skaffa fram ett elixir som skulle göra honom verklig.
 
Edward känner sig som ett frågetecken, men han är ju fullt medveten om att Sanders-familjen alltid varit lite speciella, redan innan han kom in i bilden, och accepterar Pascal med öppna armar.
 
Kvällen smyger sig på och Edward spenderar den gärna med Emily under en stjärnklar himmel. De kan ju fortfarande fnissa och viska saker till varandra. Ålder är trots allt bara en siffra. Det Emily längtar mest efter just nu är den dagen Edward når toppen av karriären och går i pension så att de kan leva lyckliga i alla sina dagar.

PGC Sanders, Generation 2 - Del 46.

Efter många om och men har Toby äntligen lyckats skapa en dryck som kallas "låtsaskompiselixir" och det kan ju inte vara något annat än det Anya är ute efter. Han bestämmer sig för att ge den till henne i tidig födelsedagspresent. Nu är det nämligen inte länge kvar innan hon blir en ungdom. 
 
Anya som inte alls förväntade sig en present sådär utan anledning blir jätteglad och tar emot paketet med ett leende på läpparna. Ett leende som strax därpå skulle bli ännu större. Först förstod hon inte riktigt vad det var, men när Toby berättat om drycken blir hon nästan gråtfärdig och kramar om sin lillebror. Toby lämnar sedan henne ifred en stund så får hon göra det hon måste.
 
Anya, som vet att Pascal lyssna på samtalet, ler lyckligt när han kommer för att prata. Han tar glatt emot drycken och tvekar först lite innan han häller i sig innehållet. Det tar ett par minuter, men sen händer något otroligt och Anya blir nästan nervös över det som sker.
 
Pascal, hennes låtsaskompis, är numera en riktig sim! En sim hon kan prata med och faktiskt röra i utan att folk tror att hon är galen. Hon börjar gråta av lycka och får knappt fram ett ord. Pascal tittar frågande på henne och undrar om någonting är fel.
 
Självklart är det ingenting som är fel. Detta är precis vad Anya behöver i sitt liv. En vän och kärlek för livet. Han är verkligen hennes stora dröm i livet och dessutom delar de samma intressen och egenskaper. Anya som fortfarande är i chock står bara och tittar på honom en stund innan hon slänger sig runt halsen på honom. Hon kan knappt vänta tills hon får visa upp honom för hela världen!
 
Toby är faktiskt rätt imponderad av vad en enkel dryck kan göra för något och känner redan morgonen därpå att han måste hälsa på Pascal personligen. De kommer överrens riktigt bra och pratar om allt möjligt. Anya blir lite otålig, eftersom hon gärna vill ha Pascal för sig själv ett tag. Okej att de kommer överrens, men kan de inte inkludera henne i samtalet också?
 
Strax därpå dyker skolbussen upp och det är dags att åka till skolan. Tjejerna sätter sig bredvid varandra längst fram, men Toby som inte riktigt släppt tanken på att han lyckats skapa ett liv via en flaska sitter sig ensam för att fundera en stund. Han tittar på Pascal som vinkar hejdå till Anya och ler sedan för sig själv innan bussen rundar korsningen och Pascal försvinner ur sikte.
 
Pascal är inte inskriven på skolan ännu och behöver därför inte följa med. Han stannar gärna hemma en dag och förbereder sig inför allt som livet har att erbjuda. Han har mycket att lära om livet och allt vad det innebär, men han får ta det en dag i taget helt enkelt.
Upp