PGC Sanders, Gen 3 - Del 2.

Nästa morgon vaknar tvillingarna med ett ryck. Det är dags för deras första lektioner! Evelyn som har valt ett lite mer pressat schema har tre lektioner idag, medan Toby bara har två. De ser båda mest fram emot sina fysiska lektioner och skulle gärna skippa de teoretiska. Enligt rykten är det ofta någon som somnar på föreläsningarna och det vore ju lite pinsamt och hemskt om någon av de här två skulle göra det...
 
Evelyn tar en snabbdusch innan de beger sig ned till matsalen för att få i sig lite frukost tillsammans med några andra i hushållet och byter sedan snabbt om för att rusa iväg på sina första lektioner. Evelyn ser fram emot att träffa sina nya klasskamrater. De delar ju trots allt endel intressen vad gäller idrott. 
 
Deras klassrum ligger på helt olika sidor av campus, så Evelyn springer åt ena hållet för att komma i tid och Toby åt det andra. De är med nervösa steg som tvillingarna passerar igenom entrén till sina lektioner.
 
Lektionerna går riktigt bra och tvillingarna får varsin apparat som ska hjälpa deras betyg att förbättras. Evelyn ska lära sig allt hon kan om skelettets röreslefunktioner medan Toby har fått i uppgift att studera hjärnan. Med hjälp av hans hjärnforskningsmaskin ska han även kunna öka sina färdigheter, samt studera andra simmars egenskaper. Dock dröjer det nog ett tag innan han lyckas med det. Maskinen är trots allt lite läskig att hantera såhär i början.
 
De spenderar även en hel del tid framför datorn med pluggandet. De har mycket att stå i om betygen ska hålla i samma standard som i grundskolan och försöker hålla både humör och fokus på topp hela tiden.

PGC Sanders, Gen 3 - Del 1.

Efter en lång resa anländer tvillingarna äntligen till campus. De bestämmer sig för att flytta in i en studentkorridor där de delar alla kostnaderna med resterande rumskompisar. De känns lite nervöst att flytta in med helt okända människor, men de är ju vana att ha mycket folk omkring så det ska nog inte vara några problem!
 
De blir tilldelade ett fint rum med två sängar och allt som de skulle kunna behöva inför sin vistelse på skolan. Dock är kanske rummet det minst viktiga under denna tid, men Evelyn är ändå mycket nöjd över hur bra det faktiskt kändes att flytta in här. Toby verkar inte helt missnöjd han heller.
 
Med någon timme kvar tills välkomstmötet bestämmer de sig för att kolla runt lite på campus. Toby behöver lära sig allt han kan inom logik för att lyckas med sin tid på uni och bestämmer sig för att förbättra färdigheten lite i taget. Han hittar ett fint schackbräde i parken som fungerar prima till en början. Evelyn väljer att bara ta det lugnt innan allt börjar och sätter sig ned för att läsa en bok.
 
 Dock dröjer det inte länge innan Toby inser att de nästan är sena till mötet. Han plockar ihop sitt spel och springer mot stora salen. Resterande elever är redan på plats och han känner sig nästan lite obekväm när han och syrran var sist på plats.
 
De sitter mest och inspekterar omgivningen. Samlar på sig lite gratis föremål och läser de böcker som är rekommenderade att kunna förbättra deras framtida slutbetyg.
 
Första dagen på uni må vara den lugnaste av dom alla, men det hindrar inte tvillingarna från att vara mer utmattade nu än de varit på mycket länge. Det är mycket nya intryck och människor att möta på universitetet och denna dag var trots allt början på deras nya liv.
Upp