Prior - Q&A Cassie och Aiden.

Eftersom jag, i nuläget, inte har någonting annat att publicera så får ni en rolig lista jag hittade, där jag som spelare får svara på frågor om ett par från mitt spelande. Jag har självklart valt att svara på frågorna med Cassie och Aiden i fokus. (Detta blir ju ingenting jag kommer att göra ofta, men eftersom jag har brist på annat att visa så får ni denna lista just nu.)

Kärlek:
Beskriv deras förhållande - Perfekta för varandra.
Hur länge kommer deras förhållande att hålla - Om jag får bestämma så håller det föralltid. (vilket jag får)
Hur fort gick/går det för dem att blir kära i varandra? - Kärlek vid första ögonkastet skulle jag vilja säga.
Hur var deras första kyss? - Nervös, men mysig.

Bröllop:
Vem friade? - Aiden!
Vem var/är best man? - Ingen, men om Caleb dykt upp tidigare så hade det inte varit någon tvekan.
Vem var/är brudtärna? - Samma som ovan, men med Selene.
Vem stod för planeringen? - Aiden planerade nog det mesta.
Vem var mest stressad? - Ingen tror jag, allting gick så fort från frieriet till själva bröllopet.
Klassificera ceremonin från 1-10? - Jag skulle nog gett det en sexa av dessa alternativ här under.
Baksätet på en pick-up | 2 | 3 | 4 | Vanligt kyrko-bröllop | 6 | 7 | 8 | 9 | Kungen skulle tappa hakan.
Vem, specifikt, var inte bjuden till bröllopet? - Deras familjer? Hahah, nej men ingen speciell tror jag.

Barn:
Hur många barn kommer de att skaffa på vanlig väg? - Jag skulle gissa på två i alla fall. Harlow blir nog storasyster snart!
Hur många barn kommer de att adoptera? - Inget tror jag.
Vem får stå för de flesta blöjbytena? - Aiden, men det är bara för att han gärna spenderar all sin lediga tid med Harlow, oavsett om det gäller blöjbyten eller någonting annat.
Vem kommer vara den mest strikta föräldern? - Ingen hittills, men jag skulle gissa på Cassie i framtiden.
Vem hindrar barnen från att göra hyss efter skolan? - Aiden, hahah.
Vem kommer ihåg lunch-väskan? - Cassie.
Vem är den mest älskvärda föräldern? - Harlow är pappas flicka än så länge.
Vem kommer att gå på flest föräldramöten? - Cassie, hon har mer tid över än Aiden.
Vem grät på skolavslutningen/studenten? - Aiden, haha!
Vem är det som, mest troligt, kommer att hjälpa barnen ur knipa? - Aiden.

Matlagning:
Vem står för matlagningen? - Cassie, men det visste vi redan.
Vem är mest petig med vad de stoppar i sig? - Aiden äter det mesta som Cassie lagar, så ingen tror jag.
Vem är det som står för matavaruhandlingen? - Cassie. Men Aiden får gärna följa med om han vill.
Vem står för efterätten? - Cassie.
Är de mer av en sallad-, eller köttperson? - Både och, även om höstsallad är enkelt så är det inte helt fel med riktiga middagar ibland.
Vem är det som, mest troligt, kommer att överraska med middag på bröllopsdagen? - Aiden.
Vem är det som, mest troligt, kommer att föreslå hämtmat? - Cassie, när hon blir leds på att laga någonting själv.
Vem är det som, antagligen, kommer att bränna ned huset vid matlagningen? - Aiden, hahaha.

Sysslor:
Vem städar i hemmet? - Ingen av dom är särskilt noga med varken det ena eller det andra, men Cassie är nog den som sköter det flesta sysslorna hemma.
Vem är, egentligen, emot städning och andra sysslor? - Ingen. Aiden hjälper till när han kan.
Vem städar upp efter husdjuren? - Cassie.
Vem är det som, mest troligt, kommer att sopa in allting under mattan? - Aiden. (Cassie skulle antagligen inte märka det på länge i alla fall)
Vem blir mest stressad över tanken på att ha gäster i huset? - Cassie, haha.
Vem hittar simdaler under kuddarna i soffan vid städning? - Cassie, eftersom Aiden antagligen tappade den.

Övrigt:
Vem tar längst tid på sig i badet/duschen? - Cassie.
Vem går på promenader med hunden? - Ingen, eftersom de har en katt och ingen hund.
Hur ofta dekorerar de hemmet för högtider? - Julen är nog den enda högtiden som känns viktig att framhäva, så en gång per år är väl rätt.
Vad är deras mål med förållandet? - Deras enda mål just nu är att älska varandra och ta hand om varandra. Att hålla sina ord om "tills döden skiljer oss åt" och att göra livet så bra som möjligt för Harlow och, eventuella, framtida syskon till henne.
Vem är det som helst ligger och drar i sängen halva dagen? - Cassie. Aiden har ett jobb att sköta, tyvärr.
Vem spelar mest spratt? - Aiden.

Bloggpaus utan förklaring.

Vet inte riktigt hur jag ska börja det här, men hur som helst så ber jag om ursäkt för mitt totala försvinnande de senste veckorna. Jag har varken haft lust eller tid till att spela och uppdatera, så det är väl den enda anledningen till pausen egentligen. Min unge har sovstrejkat varje kväll och somnat mycket senare än vanligt. Jag har ingen tid till att spela under dagarna heller eftersom jag jobbat åtta dagar i rad, vilket är mer än jag brukar. Nu ska jag dessutom jobba sju dagar till och har därför ingen vila eller fritid över huvudtaget. Men jag tänkte bara skriva en liten hälsning och visa att jag fortfarande lever. 
 
Jag har knappt hunnit med på någon annans blogg heller, men jag ska läsa ikapp allting jag missat såfort jag hinner och förhoppningsvis kunna kommentera någonting också (så att ni vet att jag inte glömt bort er). Känner mig jättehemsk som bara försvunnit som ingenting helt plötsligt, men jag behövde nog en paus. Jag vet inte när det blir bättre igen, men jag kommer tillbaka såfort sims-lusten visar sig igen. Förlåt kära simsvänner.
 

100 baby Evans - Världens bästa storebror.

Det är inte särskilt enkelt för en ensamstående mamma att hålla koll på alla barnen på samma gång. Innan skolan denna dag var Silas sen och missade bussen. Han fick ta en taxi hemifrån för att hinna i tid, vilket hans lärare märkte och meddelade till Ruby. Väl hemma igen är Ruby väldigt arg på Silas och bestämmer sig för att ge honom en utskällning. 
 
Silas klarar sig ifrån några straff, men känner sig väldigt illa till mods efteråt. Hans andra syskon verkar inte heller särskilt förtjusta i sin mammas humör och håller sig lite på avstånd..
 
Läxorna måste dock göras och eftersom Ruby endast hade råd att köpa tre skrivbord efter renoveringen så får Wyatt nöja sig med att sitta på golvet. Han gillar det inte alls och hade hellre gjort sina läxor med sina syskon, men efter en stund är även han klar och kan tänka på andra saker istället.
 
Senare under kvällen frågar Willow sin storebror om han vill läsa en godnattsaga för henne, och visst vill han det! Han har ingenting emot att ta hand om sina syskon, speciellt inte om det handlar om att söva dom, haha!
 
Rusty hinner bara läsa ett par sidor i boken innan Willow somnar. Hon märker knappt att han ger henne en snabb puss på kinden innan han smyger därifrån igen. Silas, Wyatt och Hazel sover även dom, så nu är det bara tvillingarna kvar innan huset är alldeles tyst igen.
 
Rusty bestämmer sig för en ny frisyr och går till badrummet för att fixa det. Denna passade honom mycket bättre och han känner sig genast finare! (Märkte inte de små, men störande, problemen med den tidigare frisyren när jag valde den, så därför fick han en ny nu istället, haha)
 
Dock uppskattade han ensamheten och blir lite lätt störd när kompisen kommer in och ställer sig lite för nära honom. Han går en bit ifrån och drar en djup suck. Givetvis uppskattar han kompisens närvaro i vanliga fall, men badrummet brukar ju betyda privat område, så varför inte nu?
 
Ruby som knappt hunnit med när Rusty fått de större barnen i sängen njuter för fullt av att bara ha tvillingarna kvar att natta. Jack säger ingenting när mamma lägger ner honom i sängen, men Grace verkar inte alls vilja sova. Hon har andra planer och blir lite ledsen när mamma säger godnatt.
 
Dock är hon den som somnar först av ungarna, vilket betyder att hon antagligen var mycket mer trött än hon trott. Ruby är nöjd och kan äntligen njuta av lite lugn och ro innan även hon somnar gott i sin säng.
 
Rusty däremot har sina läxor kvar att göra. Att ta hand om sina syskon tar upp en hel del tid av hans dagar, vilket betyder att hans läxor alltid får vänta till sista minuten. Han känner sig alldeles för trött för att koncentrera sig, men vet att det är bättre att göra dom nu än att behöva göra dom under rasten i skolan. När han äntligen är färdig så får även han lägga sig i sängen och sova ett par timmar innan nästa dag börjar.
Upp