PGC Sanders, Gen 2 - Del 17.

Tyler och Sally spenderar morgonen med att spela lite tv-spel. Mest för att lugna nerverna lite tills det är dags att åka, men också för att lära känna varandra lite bättre. Det verkar dock gå lite bättre för Tyler än för hans lillasyster. Hon blir arg och slår på kontrollen om vartannat, men trots det så ger hon inte upp i första taget.
 
En liten stund senare hör dom hur det tutar utanför huset. Ett gäng taxi-bilar har rullat upp framför dörren och väntar på att barnen ska komma. Tyler och Sally stänger av spelet för att säga hejdå till sina föräldrar innan avfärd.
 
Lucy däremot, hon har redan satt sig i en taxi och kan knappt förstå att hon är påväg till sin nya skola! Hon är lite nervös över tanken på att inte hitta några vänner, men inser snart att vare sig hon gör det eller inte så har hon sina syskon med sig!
 
En nervös Sally sätter sig i en annan taxi och funderar lite på varför inte alla bara kunde åka i samma? Hon gissar att det bara beror på att dom ska av på olika stället. Att dom ska bo i olika sovsalar eller vad det nu kan vara. Strax därefter börjar bilen rulla och hon slänger en sista blick på huset innan det försvinner ur hennes synfält.
 
Inomhus gör Edward allt för att försöka lära Lydia att prata. Hon är en naturbegåvning! Edward blir överlycklig för varje litet ord som hon lyckas slänga ur sig och tittar stolt på sin dotter.
 
Freya som egentligen hade tänkt packa ned sina saker och flytta hemifrån bestämmer sig för att hjälpa till med tvillingarna lite grann innan det är dags i alla fall. Emily som städar hela huset och hinner knappt med någonting annat, så Freya gåtränar med Lilly en stund.
 
Tror faktiskt att Freya skulle bli en underbar mamma när hon får egna barn. Det känns nästan lite tråkigt att hon ska flytta så att vi kan få en arvinge nån gång.
 
Efter en stund blir Lilly trött i benen och vill sitta ned istället. Freya tar tillfället i akt för att försöka lära henne prata istället. Dock går det inte alls bra och Lilly tittar bara på sin storasyster med en frågande blick. Hon verkar inte förstå någonting av vad Freya sysslar med, och Freya i sin tur blir rätt irriterad när ingenting fungerar.
 
Senare under dagen vill Emily prata lite grann med Freya. Hon vet ju att Freya inte ville ha någon examens-present, men det struntar Emily i. Freya har alltid hjälpt till i huset, vilket har uppskattats något enormt av hennes föräldrar. Ibland har det till och med känts som att Freya lämnat barndomen för längesedan bara för att kunna hjälpa till med sina småsyskon. Emily berättar att det finns någonting på framsidan av huset, en present som enbart är avsedd för Freya och att hon för göra precis vad hon vill med den.
 
Freya slänger på sig lite vanliga kläder och går ut för att se vad mamma Emily pratar om. Hon har fått en alldeles egen bil! En mörkröd liten bubbla som kan vara den sötaste bil hon sett! Hon kan inte låta bli att le åt sina föräldrar, trots att hon vet hur mycket den måsta kostat.
 
Senare tar Freya tag i saken och ringer sin mäklare. Hon har spanat in ett hus på andra sidan stan som hon planerar att köpa. Förutsatt att det fortfarande är ledigt. Mäklaren berättar att huset inte bara är ledigt, utan dessutom klart att flytta in i på en gång om hon skulle vilja. Dock kan hon inte flytta utan att säga hejdå till sin föräldrar först, men berättar i alla fall att hon kommer att flytta in under kvällen. Hon vill ju inte riskera att någon annan köper hennes lilla hus innan det.

PGC Sanders, Gen 2 - Del 16.

Ber om ursäkt för min frånvaro igen. Men jag har helt enkelt inte haft någon lust att spela på typ en vecka (många av inläggen har varit tidsinställda, vilket även detta är för att komma upp på rätt tid). Jag har varit sjuk och sen har jag bara legat i sängen den större delen av min lediga tid. Men nu kommer i alla fall nästa del och sedan kommer jag, förhoppningsvis, att lyckas spela lite mer för att fortsätta uppdatera här!
 
Nästa morgon vaknar Freya tidigt. Det är dags för hennes examen! Hon startar dagen med att göra sig i ordning och leta fram sin uniform som kom med posten för ett par veckor sedan.
 
Sedan byter hon om såfort hon bara kan och säger till familjen att det är dags att åka mot stadshuset. Resterande medlemmar i hushållet byter även dom om till lite finare kläder och ett par minuter senare har alla samlats på parkeringen.
 
Freya tittar på sina föräldrar med en min som säger att hon knappt kan förstå att hon redan står här. Att det är dags för henne att lämna skolbänken bakom sig och ge sig ut i arbetslivet istället. Att hon är stor nog att lämna sin familj, för att stå på egna ben.
 
Ännu ett par minuter senare står alla på rad utanför dörrarna in till stadshuset. Freya är den som går in först och Emily tittar på sin dotter. Tänk att Freya redan är en ungdom! Det känns ju som att hon föddes nyss. Att Emily stod där som den lilla tonåring hon var, med en liten alldeles perfekt bebis i sina armar. Nu, många år, samt ytterligare fem barn, senare är det dags för henne att se sin förstfödde dotter ta examen. Tiden har gått så fort!
 
Efter ceremonin kommer Freya ut med betyget i sin hand. Att hon kunde känna en sån stolthet över sin egen prestation trodde hon aldrig. Hon går ut skolan med högsta hedersbetyg, samt minnet från att ha fått äran att bli klassens hederstalare, och allt detta tack vare hennes enastående prestationer i skolan. Freya fick även utmärkelsen "den som antagligen räddar världen", vilket passar henne perfekt. Hon drömmer trots allt om ett jobb inom poliskåren, samt att hennes två egenskaper, modig och våghals, är rätt passande i sig.
 
Freya åker hemåt igen med Sally i sina armar. Dock hinner hon knappt in genom dörren innan det är dags för lillan att fylla år!
 
Sally älskar uppmärksamheten så mycket att hon till och med tittar i kors! Det var först tänkt att hon skulle få blåsa ut sina ljus på tårtan, men eftersom Freyas examen tog sån tid så hinns det inte med denna gång.
 
En stund senare har Sally sagt hejdå till småbarnslivet och tagit sig upp till skolåldern! Redan där och då bestämmer hon sig för att om tvillingarna ska åka på internatskola så ska hon det med.
 
Efter att Sally övertalat sin mamma om att få följa med sina storasyskon till den nya skolan så plockar Emily fram telefonen för att ringa och skriva in alla tre. Inskrivningen sker galant, så från och med imorgon kommer tre av hennes barn att åka iväg till Konstskolan LeFromage.
 
Dock är det en natts sömn innan skjutsen kommer för att hämta barnen. Pappa Edward har bytt ut Lucys enkelsäng mot en våningssäng för att Sally ska kunna sova någonstans. Hon kryper trött upp i den övre sängen och somnar ganska på en gång hon lagt huvudet på kudden.
 
Emily som börjar få lite separationsångest över att hennes barn ska flytta ifrån henne ett tag kramar om en av sina yngsta barn ett bra tag innan hon lägger lillan i sängen. 
 
Lilly somnar som en stock och strax efteråt sover hela familjen gott efter den långa dagen.

PGC Sanders, Gen 2 - Del 15.

Efter många om och men har jag ändrat mina inställningar i spelet. Bilderna är inte perfekta, men en klar förbättring sedan innan. Kvalitén kommer att bli lite bättre från och med nu, vilket gör skrivandet lite roligare.
 
En morgon missar Tyler skolbussen och tvingas cykla till andra sidan stan. Lyckligtvis finns det en tunnelbana mellan city och han skola så han behöver inte cykla precis hela vägen i alla fall. Dessutom så har han tur att Emily inte märkt att han varit kvar hemma när bussen åkt, för annars lär han ha fått världens utskällning. Han befann sig i poolen när den kom och hann inte byta om innan den åkte igen.
 
Emily är återigen ensam hemma med sina små flickor, vilket inte känns lika jobbigt längre. Lydia behöver ett bad, vilket Emily gärna tar hand om. För ett tag sedan hade hon mest troligt surat i ett hörn innan hon gjort något åt saken, men nu är det ingen tvekan om saken.
 
Sally är rätt förvånad över att det finns två små bebisar i huset som är mindre än henne. Hon har ju varit minst så länge hon kan minnas, men inte längre. Hon tycker om sina småsyskon, men kan inte riktigt sätta fingret på varför dom inte leker. Varför dom bara ligger still den större delen av tiden. Hon vill ju leka!
 
Istället för att leka med sina småsystrar så roar hon sig själv i leksakslådan. Att släga leksaker på alla som går förbi är hennes absoluta favoritsyssla! 
 
Tvillingarna kommer hem ifrån skolan och sätter sig ned för att göra läxorna tillsammans. Ingen av dom verkar särskilt sugna på att göra den, men att göra den tillsammans lättar det lite grann i alla fall. 
 
Under middagen har Emily och Edward bestämt att det är dags att berätta om privatskolan för tvillingarna. Till en början är dom rätt upprörda över tanken på att bli ivägskickade för att gå i skolan, men efter en stund inser dom att det kanske blir kul. Att gå i konstskola är någonting som Lucy velat länge, om Tyler vill samma sak är ju en annan femma. Han verkar i alla fall tycka om att måla!
 
Resten av middagen sitter tvillingarna tysta och äter sin höstsallad. Det verkar vara det enda som lagas i det här huset. Mest troligt för att det är en av några få rätter som inte är i behov av varken spis eller mikro.
 
Efter maten säger Edward godnatt till sina andra små tvillingar som totalt älskar uppmärksamheten. En stund senare sover hela familjen, för imorgon är det både Freyas och småtvillingarnas födelsedagar.
 
Freya vaknar tidigt nästa morgon och startar dagen med att göra sig fin. Hon ska äntligen bli ungdom!
 
Hela familjen samlas ute på gården, och även om Emily vet att huset är för litet för att simmarna så kan hon inte komma sig för att sälja det. Ett födeledagskalas utomhus eller inte, vad gör det om hundra år?
 
Freya är så förväntansfull inför liven som ungdom och blåser ut sina ljus snabbt som attan! Hon tittar på sin mamma som knappt kan förstå att hennes lilla flicka ska bli vuxen. Det var ju nyss Emily var gravid med Freya?
 
Dock är Emily så stolt över sin dotter som lyckats med så mycket i sitt unga liv. Hon står och hejar på, tillsammans med tvillingarna, när Freya äntligen åldras.
 
Freya växer upp till en vacker ung kvinna och kan knappt vänta tills hon kan flytta till eget boende.
 
Sedan är det tvillingflickornas tur att åldras. Först ut är Lilly, precis som det var när ungarna lämnade magen. Emily hjälper henne att blåsa ut ljusen.
 
Lucy, Edward och Tyler är helt inne i firandet och tänker knappt på stackars Sally som inte förstår någonting av vad som händer.
 
Kvällen har kommit fortare än familjen anat, men än är det ännu en sim som ska åldras i hushållet. Nämligen lilla Lydia. Familjens yngsta, medlem. Dock endast med några minuters mellanrum från sin tvillingsyster.
 
Ingen av ungarna växer upp med rätt anlag, men dom är i alla fall väldigt lika varandra. Lydia, till höger, får mammas hårfärg och pappas ögonfärg, Lilly däremot får pappas hårfärg och farfar Kanes ögonfärg!
 
Jakten på arvingen fortsätter med andra ord. Dock kan jag knappt förstå hur ungarna i den här familjen kan bli så himla söta, haha. Plus att dessa två kommer bli otroligt snygga som äldre simmar. Ja, jag har fuskat och tjuvkikat. (Likaså alla andra barn i familjen, såklart.)
Upp