Nedladdningstips #8 - Badkläder till tonåringar.

Jag är inte alls särskilt förtjust i badkläderna som kommer till våra tonårstjejer, så därför har jag nu samlat ihop ett gäng nedladdningstips på sånt som jag själv har i mitt spel.
Jag skulle även vilja tipsa om badkläder till våra manliga simmar, men eftersom jag knappt har några själv så får det vänta tills jag fiskat upp ett gäng till mitt eget spel.
 
Klicka på bilderna för att komma till nedladdningssidorna.
Den sista länken tar dig till en sida med fyra olika nedladdningar i samma. Dock går det att välja separata delar om man hellre vill göra det.
 

100 baby Evans - Marty Keaton.

Magen växer så det knakar och Ruby hinner knappt med själv. Hon har inte ens köpt någon spjälsäng ännu, men hoppas att hon ska hinna samla ihop nog med pengar för att göra det innan vattnet går...
 
Hon målar lite och den väldigt snygga tavlan som antagligen föreställer en giraff säljs fortare än hon hunnit blinka. Hon tjänar inte många simdaler på den, men lite är bättre än ingenting.
 
Dagarna går och magen fortsätter att växa. Ruby börjar bli otålig hemma och behöver komma ut en stund. Hon bestämmer sig för att besöka grannen i huset bredvid.
 
En stilig man med en liten bebis i armarna kommer för att öppna. Han presenterar sig som Marty Keaton (hahaha, ni som läst om familjen White förstår varför jag skrattar. Dock är han myyycket snyggare nu...) och bjuder sedan in Ruby.
 
Han är inte sen med komplimanger i alla fall. Det första han slänger ur sig efter att Ruby stängt dörren är att han tycker att hon är otroligt snygg. Ruby blir lite generad och sedan rätt irriterad. Han står här med en alldeles nykläckt liten bebis och stöter på henne?! Undra vart mamman håller hus...
 
Ruby släpper tanken efter en stund och försöker leda bort samtalet till något annat. Hon frågar om det kanske är så att han är singel trots allt, vilket han inte är och för att inte göra stämningen allt för pinsam så byter hon ämne ännu en gång. De pratar om hans jobb inom idrottskarriären bland annat, vilket han faktiskt verkar uppskatta. Dock är det snart dags för Ruby att sova, så hon säger hejdå och lämnar sedan Marty och den lilla bebisen för att gå hem till sig igen.
 
Ruby kommer hem igen och sätter sig framför tvn en stund. Just nu verkar det inte vara någonting annat som visas än någon dålig barnfilm så den får det bli. Enligt rykten hon hört ska det ju hjälpa att titta på barnprogram om man önskar sig en flerbarnsfödsel, men det tvivlar hon på och skrattar sedan för sig själv.
 
En liten stund senare ringer telefonen och Ruby undrar vem det är som kan vilja henne någonting vid den här tiden. På andra sidan linjen hör hon Elodies röst. Hennes allra bästa vän sedan barnsben och den hon flyttade till Sunset Valley med för inte så längesedan. Elodie berättar att hon hört ryktena om Rubys graviditet och frågar om det är sant. Ruby stammar fram ett ja och inser att hon inte ens berättat om bebisen för sin bästa vän. Hon ber om ursäkt och säger att hon haft mycket att tänka på. Lyckligtvis verkar Elodie inte vara så arg i alla fall och erkänner att hon också har nyheter. Hon har träffat en kille och de ska snart gifta sig! Ruby blir glad för Elodies skull och sedan skrattar det tillsammans åt deras dåliga minnen.
 
Efter samtalet hinner Ruby knappt lägga undan telefonen innan vattnet går. Det är dags för den lille i magen att titta ut! Ruby plockar snabbt upp telefonen igen för att ringa en taxi som ska ta henne till förlossningen.
 
Väl utanför sjukhuset funderar Ruby en stund på om hon kanske borde ringa till Adam. Hon har inte träffat honom sen den där konstiga kvällen hemma hos henne för så många månader sedan. Hon har inte ens berättat om graviditeten, men hon gissar att han borde veta om det nu i alla fall. Det är en liten stad och rykten sprids fortare än luft. Hon drar en djup suck, skakar på huvudet och går sedan in genom entrédörrarna till sjukhuset.
 
Efter några timmar anläder Ruby hem med en liten pojke i sina armar. Efter många om och men får han till slut namnet Rusty. Hade han varit en flicka så övervägde hon namnet Ruby. Bara för att många pappor gör så med sina söner, tills det finns flera generationer med samma namn. Men nej, det blev en Rusty istället. Hennes alldeles egna lilla kille som fick egenskaperna neurotisk och god. Någonting verkar han ha fått ifrån pappa i alla fall.. Typiskt tänker hon, men ler sedan förlåtande åt sin son. 

Prior - Familjen växer.

Caleb och Selene anläder till huset och tack vare Cassie så har Caleb fått ett helt eget sovrum. Detta rum var väl egentligen tänkt som gästrum eller ett rum för framtida barn. Men Caleb är bara glad att han är välkommen hemma hos sin syster och accepterar det han får.
 
Selene hinner bara komma in i rummet innan hon vänder om igen för att göra sig i ordning på toaletten. Caleb byter om till någonting bekvämare som han kan sova i och tar ett par byxor, bara för att inte visa för mycket hud. Han och Selene har trots allt aldrig haft ett särskilt intimt förhållande, det har bara varit rätt ytligt hittills.
 
Selene står en bra stund och bara stirrar på sig själv i spegeln. Hon har egentligen ingen aning om varför hon kom till Hidden Springs. Självklart har hon saknat Cassie och allt dom hittade på under deras uppväxt, men var det verkligen därför hon åkte hit? Hon ställer sig i duschen för att kunna fokusera tankarna bättre och kommer snart fram till att hon kanske kom för Calebs skull egentligen. Hon står i duschen i säkert en halvtimme och bara känner vattnet på sina axlar.
 
Caleb som börjar bli lite orolig över att Selene varit borta så länge går in på toaletten för att kolla så att hon mår bra. Han hinner så gott som bara öppna dörren innan han upptäcker att hon står i duschen. Han vänder sig generat omkring och lämnar rummet. Selene som precis blivit klar ser honom i dörren, men hinner inte säga någonting innan han stängt efter sig och gått därifrån.
 
Selene sätter på sig rena underkläder och går sedan in i Calebs sovrum. Hon känner sig lite nervös, men vet inte alls varför. Visserligen har han aldrig sett henne naken förrän nu, men hon känner sig ändå rätt säker i sig själv och har ingenting att skämmas över. "Caleb.." säger hon när hon öppnar dörren.
 
Han vänder sig om och tittar på henne med stora nyfikna ögon. "Förlåt" klämmer han ur sig och blir lite lätt generad. Selene borstar av en lös tråd som fastnat på hennes ben och blir återigen lite nervös i Calebs närhet. 
 
"Jag vet inte hur du ska förvänta dig att jag ska kunna hålla fingrarna borta när du ser ut sådär.." säger han och tittar på Selene.
"Förlåt" Svarar hon med ett nervöst leende.
"Det är väl ingenting att be om ursäkt för. Jag säger att du är snygg och du säger förlåt!" skrattar han.
 
Hela natten har flugit förbi och solens strålar har redan hunnit kika in bakom gardinen. Hela rummet lyser upp och Caleb kan nu se vad som är annorlunda med Selene.
"Du har skaffat en hel del tatueringar sedan jag såg dig senast. Det passar dig."
"Tja, jag hade inte så mycket att göra efter att du också åkte hemifrån.." Svarar hon.
 
Han går fram till henne och ger henne en kyss. Selene blir lite lätt knäsvag och har svårt att stå upp. Caleb håller i henne och säger att det kanske är bättre att sätta sig ned en stund. 
 
Samtidigt, på en annan våning i huset, har även Cassie vaknat till liv. Hon som knappt såg Caleb på hela dagen igår spenderade ett par timmar på stan helt själv. Bland annat åkte hon till apoteket och köpte ett graviditetstest som hon otåligt väntat på att få använda. Det första hon gör på morgonen är att gå på toaletten för att kissa på det. Nu kan hon inte vänta längre och vill gärna att svaret ska dyka upp i den lilla rutan på en gång.
 
Sedan efter, vad som känns som en evighet, så dyker ett svagt plus upp i testrutan och hon kan nu konstatera att det faktiskt var någonting positivt bakom hennes illamående. Hon står länge och tittar på testet innan hon ropar på Aiden. 
 
Aiden förstår inte alls vad det är som Cassie kan ha i planerna när hon vill att han ska komma in på toaletten. Han har väl inga problem med att vara samtidigt som henne där inne, men det känns ändå lite misstänktsamt. Cassie flinar bara när han kommer in genom dörren och det första hon gör är att hålla upp en liten avlång sticka som hon vill att han ska titta på. Han tittar först frågande på henne och kommer sedan fram för att se vad hon menar. Efter en liten stund inser han vad det är hon håller i och blir glatt överraskad när han också ser det lilla plusset i rutan. Han kramar om henne bakifrån och frågar när hon insett att hon kanske varit gravid. "För ett par dagar sedan." Svarar hon med ett leende.
 
Han blir så lycklig att han ger henne en kyss och säger att han knappt kan vänta tills han får se den lilla filuren som gömmer sig i hennes mage. Han har själv drömt om barn ett bra tag, men eftersom det har aldrig riktigt kommit på tal så trodde han faktiskt att Cassie inte ens ville ha några ännu.
"Förlåt att jag inte sagt någonting om mina misstankar, men jag ville verkligen vara säker innan jag berättade någonting." Säger hon till Aiden.
"Det gör ingenting, jag älskar dig i alla fall" Svarar han och kysser henne en gång till.
 
På våningen ovanför är stämningen på en helt annan nivå. Cassie har ingen aning om att Selene ens befinner sig i huset och varken Caleb eller Selene har någon aning om att någon annan ens är vaken. I detta nu har dom bara ögonen för varandra och allt annat runt omkring är som en enda dimma.
Upp