White, del 10 - Om tentor och avslutningsfester.

Eftersom det är dags för sluttenta imorgon förbereder Amelia sig på bästa sätt och börjar med att meditera en stund. Hon kommer att behöva allt lugn och all sömn hon kan få innan hon ska avsluta sin andra och sista termin på universitetet. Men innan hon lägger sig för natten tar hon på sig ytterligare ett uppdrag, nämligen en önskan om att hon ska sprida sin gatukonst på campus.
 
Amelia mediterar i några timmar och uppnår fullkomlig koncentration. Ingen kan känna sig lika lugn som henne just nu.
 
Amelia får chansen att sprida sin gatukonst och det gör hon gärna!

Fredagen är kommen och det är dags för Amelia att göra sina sluttentor. Hon har tre tentor på schemat och spikar alla utan minsta problem!
 
En lycklig Amelia som skrivit sin sista tenta för den här gången!
 
Eftersom Amelia inte får några betyg förrän imorgon så bestämmer hon sig för att gå på ytterligare en av campus alla fester. Hon piffar upp sig i spegeln i någon okänd sims rum, hon bränner provrör i elden och lånar duschen i någon annans studenthem.
 
"Hoppas att ingen har något emot att jag lånar deras spegel en stund..."
 
Hon bränner ett provrör som ger ifrån sig ett blått sken.
 
Sedan bränner hon ett som ger ifrån sig en otrolig stank och Amelia måste genast hitta en dusch för att slippa gå omkring och lukta skunk.
 
Hon bestämmer sig för att låna en dusch i studenthemmet som hon befinner sig på och tur nog verkar ingen ha någonting emot det.
 
Lördagen är Amelias sista dag på campus, för ikväll är det dags att återvända hem till Sunset Valley. Men innan hon vill göra det så bestämmer hon sig för att ha en egen fest och därmed bjuda in alla som varit snälla och bjudit henne på sina fester. Bland dessa var Cid såklart med och Amelia som lärt känna honom bäst av alla på campus passar på att prata med honom en stund innan det är dags att säga hejdå.
 
Men innan festen kan börja dyker Amelias betyg upp. Hon vågar knappt titta på pappret men skiner upp som en sol när hon får se det. Ett stort MVG är stämplat över betygen och hon kunde inte vara mer stolt över sig själv!
 
Amelia tittar på sina betyg och slänger ur sig ett glädjetjut!
 
Sedan ringer hon sina bästa vänner på campus och bjuder in dom till hennes bålparty!
 
Gästerna börjar dyka upp och Amelia tänder elden. Hon passar även på att krydda den lite extra med en ört som får gästerna på bättre humör.
 
Alla dansar och har det riktigt trevligt!
 
Amelia gör en kegstand med Cid.
 
Och passar sedan på att säga hejdå till honom. Det är ju inte säkert att hon hinner göra det innan hon åker annars.
 
Sedan när hon visar upp sin gitarr-färdighet så ringer telefonen och meddelar att det är dags att åka hem.
 
Amelias rumskamrater vinkar av henne när hon till slut lämnar studentboendet. Nu var det bara en snabb resa kvar och sedan var hon äntligen hemma hos sin älskade familj igen!
 
Vännerna vikar farväl och Amelia hoppas att dom ses någon dag igen.
 
Amelia springer snabbt iväg till campusbilen som ska ta henne hem till Sunset Valley.
 
Och efter någon timmes resa är Amelia änligen hemma hos sin familj igen!
 
Amelia hade två jättebra terminer på universitetet och hennes avslutningsfest blev verkligen lyckad. Hon kanske inte hann vara kvar tills elden brunnit ut, men det gör ingenting, för hon är nöjd över hur allting avslutades i alla fall! Universitetet var över för den här gången, men Amelia lovar sig själv att hon kommer att återvända en dag. För än är hon inte klar med sina studier!

White, del 9 - Om liemannen och kändislivet.

Amelia klarade den första skolveckan med perfekt medelbetyg och nu, äntligen, är helgen här! Amelia som inte riktigt vet vad hon ska göra av tiden passar på att göra lite uppdrag. Bland annat så skulle hon streaka och dyka i containrar. Kanske inte det mest intressanta uppdragen hon kunnat få, men vad gör det? Hon passade även på att fullborda några dagjobb som innefattade bland annat att hon skulle posa naken för en skolklass, rätta testresultat och vara försökskanin i olika experiment.
 
Amelia springer omkring spritt språngade naken på stundenthemmet. Dock verkade ingen lägga märke till henne.
 
Hon dyker i containrar och hittar en massa olika prylar.
 
Sedan bockar hon av några dagjobb på listan under lördagen.
 
Amelia som inte bara roade sig med att utföra uppdrag, plugga eller jobba tog även lite tid för sig själv. Hon tog lite foton i en fotoautomat och besökte den allmänna poolen. När hon simmat färdigt blev hon sugen på lite godis och läsk, men det gick inte riktigt som hon tänkt sig..
 
Amelia verkar nöjd med sina foton och tar några till innan hon går därifrån.
 
Hon besöker poolen och gör en kanonkula från trampolinen.
 
Sen blev hon sugen på lite godis, men eftersom hon inte kände för att betala för godiset så sparkade hon istället på maskinen, och det var nu som hennes planer inte riktigt blev som dom skulle...
 
Istället för att få ut några få godisbitar ur maskinen så tippade den över henne och hon DOG!
 
Liemannen dyker upp för att hämta henne.
 
Hon förvandlas till spöke...
 
... "Jag har en sak till dig, vänta!"
 
Just i detta nu är Amelia otroligt glad över hennes färdigheter i trädgårdsarbete, för hon har lyckats skörda några dödsblommor på senaste och ger en till liemannen.
 
"Tack så mycket!", slänger den smått förvånade liemannen ur sig.
 
Liemannen som glatt tagit emot blomman låter Amelia komma tillbaka till jordelivet utan att tveka.
 
Amelia tackar liemannen för att han låtit henne leva och går snabbt därifrån.
 
Efter att Amelia lurat döden en gång ikväll så inser hon att det inte kan skada att göra det en gång till. Hon har ju trots allt några dödsblommor på lager ifall liemannen skulle dyka upp igen.. Amelia besöker därför den stora vetenskapsmaskinen som numera verkar redo att välkomna domedagen. Ingen annan på campus verkar sugen på att dra i spaken, men Amelia som är väldigt nyfiken över vad som händer drar i spaken utan att ens fundera innan!
 
Vetenskapsmaskinen är redo.
 
Amelia är redo och tar tag i spaken...
 
...hon trycker ner den med all sin kraft och sen kommer det ett ljussken!
 
Amelia som hoppades på att det skulle hända någonting stort blev besviken när maskinen drog ihop sig och stängde av direkt efter ljusskenet. "Så mycket för den domedagen.."
 
Nu hade det däremot blivit morgon och vecka två på universitetet skulle börja. Dagen flyter på och hon får beröm av läraren för varje lektion, ingen annan elev verkar lika duktig i skolan som hon är. Trots att hon knappt ägnat någon tid till att plugga i helgen.
 
Amelia springer mellan lektioner...
 
...och fortsätter med sina repotage i parken.
 
Sen på en föreläsning kände hon att hon kanske borde anteckna lite ändå, hur tråkigt det än är!
 
Dagarna flöt på, Amelia lärde känna mer folk och ytterligare några kändisar. Bland annat Cid Serverus som hon snabbt blev bra vän med. Hon visade honom äckliga videos, blev bjuden på hans fester och lyckades till och med skissa honom naken! Hon skröt om sina nya manicker till flera olika personer. Vissa blev mindre imponerade än andra. Och hon jammade på olika fester. Det lönar sig att känna rätt folk!
 
Amelia lär känna Cid Serverus, ytterligare en lokal kändis på campus.
 
Hon visar honom en äcklig video som får honom att vilja kräkas.
 
Och sedan skissar hon av honom spritt språngade naken!
 
Cid verkar nöjd över Amelias skiss, som verkar föreställa hans händer? Var han verkligen tvungen att klä av sig för det?
 
Hon skryter om fula prylar som folk trots allt verkar bli imponerade av...
 
Och hon plingar lite på sin gitarr.
 
Men ryktena om att Amelia också har fått kändisstatus sprids fort och innan hon vet ordet om det så börjar paparazzis följa efter henne och ta bilder av henne. Det är väl ingenting hon längtade efter, men låtsas som ingenting och låter Laurie fota henne i alla fall.
 
Paparazzin Laurie som förföljer Amelia överallt.
 
Amelia som inte har någon lust att vara förföljd spenderar numera mycket tid i sitt rum på studenthemmet. Hon målar tavlor, pluggar och uppdaterar duschen. Nu är hon trött på att duscha i kallvatten!
 
Amelia målar en version av Mona-Lisa som blir ett mästerverk!
 
Hon spenderar flera timmar framför datorn med pluggandet.
 
Sedan börjar hon med att laga duschen som gått sönder, innan hon uppgraderar den.

White, del 8 - Om livet som student.

Amelia anländer till campus och funderar en liten stund på vart hon vill bo dom närmsta veckorna. Hon bestämmer sig till slut för att flytta in i ett studenthem. Varför bo själv när hon kan dela boende med sju andra personer? Det är ju lika bra att uppleva universitetet på riktigt och vad är inte bättre än ett studentboende med gemensamt kök? Sen var det ju det där med att välja säng, Amelia bestämmer sig för att ta det minsta rummet på tredje våningen. Hon behöver inget större när hon ändå bara ska bo här i några veckor. Dock kände hon sig inte riktigt hemma och bestämde sig för att renovera rummet lite och göra det lite mer "Amelia".
 
En liten del av campus, sett uppifrån.
 
Amelia flyttar in i ett av studenthemmen på campus. Här är hon tillammans med fyra andra studenter.
 
Amelias rum, innan hon renoverade det. Att bo här i några veckor var nästan mer deprimerande än att bo ensam!
 
Hon bytte ut den obekväma sängen och köpte ett bord där hon kunde plugga.
 
Även ett staffli var ju en självklarhet när hon trots allt har egenskapen konstnärlig.
 
Och till sist, hennes mysiga läshörna.
 
Amelia börjar sitt liv på universitetet med att leta efter uppdrag och sedan gå på det obligatoriska välkomstmötet. Dock verkade hon vara den enda där så hon plockade på sig lite gratisprylar och spelade bordtennis med en av skolans maskotar innan hon fick ett sms om en fest. Redan första dagen!
 
Första uppdraget hon fick var att utmana någon i juicepong.
 
Sagt och gjort. Hon fick både dricka själv och se sin rumskamrat dricka.
 
Välkomstmöte.
 
"Gratis är gott!", tänkte Amelia när hon plockade på sig lite grejer.
 
Amelia som mest är lycklig över att vara i närheten av en maskot har ingenting emot att förlora i bordtennis.
 
När matchen är slut får Amelia ett sms om en fest som hon inte får missa.
 
Att bli bjuden på fest redan första dagen på universitetet är väl bra gjort, men att festen sen är otroligt tråkig får hon väl leva med. Hon gjorde i alla fall ett kegstand med en nybliven vän och försökte lära sig lite mixologi med en bar på övervåningen.
 
Ett lyckat första försök till att göra ett kegstand. Det är ju tur att hon inte ramlade i backen!
 
Sen ett mindre lyckat försökt till att mixa drinkar. Dom smakade inget vidare.
 
Amelia gick istället hem för att förbereda sig inför sin första skoldag. Hon målade lite tavlor och började plugga. Även om skolan inte ens har börjat ännu så kan hon ju alltid förbereda sig lite ändå!
 
Amelia lyckades måla en lysande målning som hon sedan sålde och tjänade några extra simdaler.
 
Några minuters plugg innan det var dags att lägga sig i sängen. Ingen vill ju vara trött på sin första lektion!
 
Efter en lång första dag lägger sig Amelia äntligen i sängen, för imorgon börjar allvaret!
 
Idag är det alltså Amelias första dag på universitetet. Det är idag som hon ska börja plugga och förhoppningsvis så kommer hon till slut att nå sin examen i kommunikation. Det var väl inte hennes förstahandsval, men eftersom hon helst av allt vill ta examen i alla ämnena så kan hon börja med vilken om helst!
 
Amelia springer till sin första lektion!
 
Det är mycket folk som ska börja dagen, så Amelia får helt enkelt vänta på sin tur.
 
Första dagen var väl okej. Hon lärde känna lite folk och träffade sin nya lärare. Billie Jean Sparks, som dessutom är en lokal kändis på campus! Amelia lyckades norpa åt sig några kändispoäng vilket hon inte väntat sig när hon skrev in sig på universitetet.
 
Dagen därpå hade hon lektion i parken och då gjorde hon repotage om händelserna på campus, samt intervjuade sin lärare. Det kan ju inte skada att lära känna en kändis lite mer än vad hon redan gjorde!
 
Amelia tjänade några kronor av sitt repotage.
 
Och sedan passade hon på att intervjua Billie Jean.
 
På kvällen ville Amelia göra någonting annat än att bara sitta på sitt rum och plugga, så hon besökte en stor forskningsmaskin och utforskade en del olika saker. Hon kanske inte blev mycket klokare av det, men det var i alla fall kul att prova på!
 
Med hjälp av två andra snurrade maskinen runt, runt, runt.
 
Sedan fick hon ett sms från Billie Jean om en fest och vem tackar nej till en fest hos en kändis?!
 
Amelia anländer till festen iklädd sin finklänning.
 
Hon pratar lite med Billie Jean...
 
... och gör ett kegstand med någon okänd kille.
 
Sen när det väl är dags att gå hem så känner hon sig förföljd av en vampyr. Den enda vampyren som hon tycker om är den hon vanligtvis delar säng med, hemma i Sunset Valley.
 
Men innan Amelia hinner hem har någon av hennes rumskamrater lyckats tända eld på spisen. Som tur var finns det en brandvarnare i köket och brandkåren hade hunnit släcka elden innan Amelia hunnit hem. Något som var mindre tur är att ingen av hennes rumskamrater verkar ha råd att ersätta möblerna som gått sönder och därför måste Amelia göra det istället.
 
"Aaaaaah! Det brinner!"
 
Brandkåren dyker upp och får stopp på branden.
 
Dessvärre är halva köket förstört tack vare branden...
 
Amelia får lägga ut pengar från sin egen ficka för att studenthemmet ska få ett nytt kök.
 
Men för att undvika att samma sak händer igen så bestämmer sig Amelia för att uppdatera spisen till brandsäker. "Här ska det inte startas några fler onödiga bränder!"
 
Sen fortsätter dagarna i vanlig ordning. Med tre lektioner om dagen, förutom tisdagar och torsdagar då Amelia endast har en lektion. Torsdagens lektion var något av det tråkigaste som Amelia varit med om och somnade därför mitt i allt, men det verkade hon inte ensam om, för halva klassen verkade göra samma sak...
 
Lika fullsmockat som alltid när Amelia ska ta sig till en lektion.

Zzzzz...
 
Första veckans sista dag var här och det var även fullmåne igen. Amelia som inte är sånt stort fan av varulvar reagerade på samma sätt som hon gjort senast. Hon svimmade...
 
Men den här gången var hon i alla fall inte ensam om det.
 
Men sen hände det västa som kunde hända henne nu när hon har kändisstatus. Hon kissade på sig mitt i folkmassan. "Åh, herregud!"
 
Amelia återvänder till studenthemmet och är så upptagen med att försöka övertala alla att ryktet om att hon kissat på sig inte är sant att hon istället inte ens märker när några zombies vaknar till liv.
 
Det är först när en zombie är så nära henne att den kan röra vid henne som hon reagerar. Hon vänder snabbt om för att gå in istället. Hon har ju ingen lust att bli zombie-mat direkt...
 
Väl inomhus gör Amelia ett reklam-repotage som hon dessvärre inte tjänar någonting på.
Upp