PGC Sanders, Gen 2 - Del 43.

Strax efter Sallys exmen får hon ett sms från Jonathan. En kille hon varit intresserad av rätt länge. Det visar sig att känslorna är ömsesidiga och att Jonathan helt enkelt ville ge det ett försök innan Sally träffar något annan. Hon blir glatt överraskad när han hör av sig och de bestämmer sig för att träffas.
 
Dagarna går och känslorna blir bara starkare mellan dessa två. Jonathan, som tidigare varit tillsammans med Daphne, berättar att han aldrig har känt såhär för någon annan. Daphne må ha varit hans tonårskärlek, men det tog slut ungefär lika fort som skolan och livet före ungdomstiden. Nu däremot planerar han att följa sitt hjärta och stanna med Sally. 
 
Sally känner att det kanske är dags för henne att flytta till eget och sätter sig ned vid datorn för att se om det finns någonting intressant. Till slut hittar hon ett hus med ett extra rum och två toaletter. Lagom stort för henne och Jonathan med andra ord. De kan, om de vill, skaffa barn och inte behöva flytta. Ett rum till övers är alltid ett plus. Hon kontaktar mäklaren som säger att huset har stått tomt en längre tid och eftersom Sally är den första som varit intresserad så kan hon flytta in när hon vill
 
Sally åker genast iväg till mäklaren för att hämta nycklarna till huset. Lite nervös känner hon sig, men eftersom hon är rätt van att flytta så borde det gå bra. Hennes saker har hon packat redan, lite i taget varje dag sedan hon tog examen! Även Jonathan har lovat att hjälpa henne med allt och förhoppningsvis blir flytten lika bra som Sally hoppats på.
 
Med Sally som ungdom är det bara tre tonåringar kvar i huset. Lilly och Lydia är inte hemma, men fyller även de år snart, och då är det bara tre barn kvar. Anya känner sig ibland lite utanför nu när hennes yngsta tvillingsyskon har vuxit upp. De hänger mest med varandra och Anya blir därför ensam kvar. Hon har vänner utanför familjen, men skulle inte klaga om hon i alla fall en gång får följa med sina syskon på deras äventyr.
 
Hon behövde inte vänta länge, för redan samma dag var det dags för bal. Anya hade inga planer alls på att gå, men efter lite övertalning från småsyskonen så slängde hon ändå på sig en klänning och hängde med. Åka limousin är ju ändå rätt spännande bara det.
 
Dock gick inte balen riktigt som planerat, eftersom mitt i allt tyckte Lydia att det var dags att bli en ungdom och därmed komma hem ifrån internatskolan. Samt att hela stadens tonåringar (vilket är mååånga) skulle på balen samtidigt. Sims-timmarna flög förbi och den enda som faktiskt lyckades ta sig in genom dörren var Anya, haha! 
 
Som sagt så hade Lydia äntligen tagit examen från internatskolan för Fred & Kärlek. Det blev några fina terminer för tjejerna, även om Lydia var den enda som klarade sig igenom allt utan några som helst problem.
 
Hennes tid i skolan har gett henne ett försprång í karriärer inom vetenskap och matlagning. Dock drömmer Lydia om någonting helt annat, även om hon uppskattar sina möjligheter inför vuxenlivet.
 
Hon lyckades även öka sina färdigheter inom trädgårdsarbete, matlagning och nektartillverkning. Sen om inte det räckte så fick hon egenskapen gröna fingrar, vilket betyder att hon kanske lyckas ge Edwards lilla trädgård en extra kick i kampen om perfekta plantor.
 
Angående Lilly så fick jag tvinga hem henne med hjälp av nraas Error Trap. När hon skulle bli tonåring så fastnade hon i en åldersbugg, vilket resulterade i att jag fick åldra upp henne manuellt med hjälp av en gammal sparfil via CAS. Även denna gång fick jag göra samma sak eftersom hon fortfarande var tonåring när hon väl var hemma igen. Men hur som helst så är jag bara nöjd att jag lyckades rädda henne. Trodde först att jag skulle behöva skicka liemannen på henne, men så blev det inte. Dock ska tvillingarna få flytta ut så snart som möjligt, så att jag slipper tjorva med Lilly något mer. Hon är såååå fin, men tyvärr bara ett problem i mitt spel.

PGC Sanders, Gen 2 - Del 42.

Födelsedagarna forsätter att dyka upp på löpande band. Idag är det dags för Sally att bli en ungdom, så Edward passar på att ge henne en present innan hon åker iväg till skolan på morgnen. Hennes allra sista dag innan hon lämnar tonåren bakom sig. I presenten gömmer sig ett gäng helt nya och fräscha penslar och ett nytt set med målarfärger. Sally hade inte kunnat bli mer nöjd över sin present.
 
 
Nästan direkt efter skolan är det dags för Sally att blåsa ut sina ljus. Hela familjen samlas i köket tillsammans för att fira ännu att ännu ett syskon blir vuxen. Sally tittar på sin familj och inser ganska snart hur lyckligt lottad hon är att ha så många fina människor i sitt liv. 
 
De må vara den knasigaste och galnaste familjen hon känner, men är ändå stolt över hela högen. De hurrar och hejar på Sally som känner sig rätt nöjd över att få all uppmärksamhet för sig själv.
 
Hon funderar en liten stund på vad hon önskar sig innan hon blåser ut sina ljus. En lyckad födelsedag och sina nära och kära är egentligen allt hon vill ha, men det finns faktiskt en liten detalj som hon gärna skulle lägga till i livet, vilket blir det hon önskar sig.
 
Sally växer upp till en vacker ung kvinna och kan knappt vänta tills hon får finna kärleken och starta sin egen familj. Hon drömmer om en karriär inom författande och hoppas att kunna släppa ett gäng storsäljare i framtiden.
 
Som vanligt är det tårtan som är höjdpunkten på födelsedagarna och hela familjen sätter sig ned för att äta tillsammans. Edward tittar stolt på sin dotter och hoppas att hon kommer att lyckas lika bra i livet som många andra av familjens ungdomar.
 
Dagen därpå är det dags för examen! Sally ska säga hejdå till sina klasskamrater och därmed ta ett stort steg ut i livet som vuxen. Hon sätter på sig sin examensdräkt och samlar ihop hela familjen för att åka vidare mot stadshuset.
 
De samlas utanför stadshuset med resten av stadens nyblivna ungdomar. Hela Sallys skolklass, med familjer, samlas i en rad utanför enrén. De blir en del knuffar hit och dit innan alla är på plats, men trots det så kan de inte bli mer stolta över Sally när hon får ta emot sitt diplom.
 
Ett par timmar senare kommer Sally ut igen, och denna gång med ett otroligt stolt flin fastklistrat på ansiktet. Hon har svårt att dölja sin lycka och tittar glatt på alla som går förbi.
 
Sally har nämligen klarat sig igenom skolan med högsta hedersbetyg och fått så mycket beröm att hon kommer kunna leva på denna dag i flera år. Och om inte det räckte så blev hon även utsedd till klassens hederstalare och fick hålla tal inför hundratals människor. Hennes liv som ungdom hade inte kunnat börja bättre!

PGC Sanders, Gen 2 - Del 41.

Livet rullar på i huset, vilket även betyder att en del hormoner sprids som en löpeld. Tre av familjens tonåringar har vaknat på helt fel sida denna dag och om de själva skulle få välja så blir det inga ansvar alls idag.
 
Lyckligtvis är det helg och tonåringarna får stanna hemma i alla fall. Dock går deras dåliga humör ut över alla andra och Edward som gärna undviker stämningen inomhus sysselsätter sig med något som hans chef bett honom göra. Att plantera växter har väl aldrig ritktigt varit Edwards starka sida, men eftersom han lyckades få med sig ett gäng okända frön ifrån Egypten så ser han det som ett utmärkt sätt att starta en trädgård på. Chefen önskar sig ett tjugotal perfekt odlade grödor och det är exakt vad Edward planerar att ge honom. Vad det blir för någonting av plantorna är dock ett mysterium ännu.
 
Även Emily håller sig utomhus en stund. Numera gör hon ingenting annat än att springa runt och städa efter alla andra, så en tur ut i solskenet är precis vad hon behöver.
 
På andra sidan gatan skymtar hon en välbekant sim, men vad hon håller i handen är någonting som Emily inte sett förut. Lucy har skaffat hund! (Precis som alla andra i släkten verkar göra...) Emily kramar om sin dotter och inser ganska snart hur mycket hon saknat henne. Lucy var tidig med att flytta ut. Nästan direkt efter att hon blivit en ungdom. Huset kändes väl alldeles för trångt med alla syskonen hemma på samma gång, men mamma Emily är bara glad att barnen verkar komma så bra överrens i övrigt.
 
Emily och Lucy pratar länge om allt mellan himmel och jord. Hon frågar även sin dotter hur det känns att bo i sitt alldles egna hem och svaret på frågan gör henne förvånad. Lucy säger att hon aldrig någonsin känt sig så ensam tidigare. Inte ens när Tyler lämnade henne på internatskolan. Ett stort öde hus är alldleles för tyst när man är van vid att ha ljud runt omkring sig hela tiden. Pojkvännen Garth har inte ens hunnit bli en ungdom ännu och har därför inte kunnat flytta in. Dock glädjs hon av tanken på att det inte dröjer särkilt länge till innan det sker. Nytillskottet i huset är i alla fall en liten tröst, vilket får Emily att snegla på den lilla vovven som glatt viftar på svansen.
 
När dagens humörsvägningar lagt sig lite bestämmer sig Toby för att fråga pappa om körlektioner. Som fordonsentusiast känns ett körkort ändå rätt viktigt. Edward hjälper mer än gärna till och slänger bilnycklarna till sin son som inte hade tid att vänta i många sekunder. Han vänder snabbt på klacken och nästan springer ut till bilen.
 
Toby trivs som fisken i vattnet bakom ratten och sitter otåligt och väntar på sin pappa. Även om det bara tar ett par sekunder extra för Edward att ta sig fram så hade inte tiden kunnat gå långsammare än såhär. Toby hade gärna kört iväg på två röda, men tyvärr måste han ju ha sin personliga lärare med sig också och får därför sitta snällt och vänta.
 
Såfort Edward spänt fast säkerhetsbältet och gått igenom bilens insida med Toby, (som antagligen redan kan allt om bilar, bortsett från att faktiskt kunna köra) så är det dags att köra iväg. Starten är lite segare än Toby förväntat sig, men lär sig snart hur kopplingen fungerar. De rullar några varv runt kvarteret innan de åker hemåt igen. Kvällen gick alldeles för fort och solen håller redan på att gå ner, vilket betyder att Toby får fortsätta sina lektioner en annan dag istället.
Upp