PGC Sanders, Gen 2 - Del 4.

Efter många misslyckade försök till att spela så har jag äntligen fått ihop en del bilder till nästa del. Jag är sämst i världen på att spara under tiden som jag spelar, vilket resulterade i att mitt spel krashade efter ett x antal simsdagar och då tappade jag allt som hänt. Men nu, efter att ha rensat både CC och allt annat i spelet så har jag nu lyckats fixa ihop allt igen, med ungefär samma resultat som tidigare.
 
En av sakerna som Emily saknar mest med att ha flyttat hemifrån måste vara pappa Lincolns matlagning. Det fanns alltid mat i kylskåpet att värma, men nu, i ett eget hus finns det ingenting. Emily bestämmer sig för att försöka koka ihop någonting som inte kräver att hon använder spisen och det får helt enkelt bli en helt vanlig höstsallad. Efter några om och men är hon klar och maten blev faktiskt godkänd!
 
Med balen på schemat måste Freya försöka hitta någonting att ha på sig. Hon har ingen dejt, men vill ju inte komma till skolan klädd i vad som helst. Hon har nämligen liten förhoppning om att råka springa in i den där snygga killen med tatueringarna, förutsatt att han också kommer utan dejt till balen. Hon har inte vågat prata med honom förut, men nu kanske det är dags?
 
Innan limousinen kommer för att hämta upp Freya åker hon förbi fotostudion för att knäppa av lite foton. Helst av allt hade hon väl gjort det med någon annan också, men eftersom hon varken har någon dejt eller någon annan att gå på balen med så får det bli såhär. Hon är nöjd i övrigt och hoppas att kvällen blir lyckad!
 
Med en konstig känsla i magen hoppar Freya in i limousinen som tar henne till skolan.
 
Precis efter henne kommer han, Theo, utan dejt. Den där killen som hon knappt vågar prata med, men som tydligen är intresserad av Freya. I alla fall om man frågar hennes kompis Carol. Nu är det ju bara frågan om det blir någonting eller inte. Freya vågar inte hoppas alldeles för mycket i alla fall.
 
När Freya åkt är det bara stora och små kvar hemma. Emily plingar lite på pianot och Edward roar sig med sina två andra barn. Han vill inte förlora någon som helst tid med sina barn och all hans lediga tid går åt att leka med dom eller göra annat för att dom ska vara nöjda och glada.
 
Men att vara ensam med två oförstående bebisar har sina fördelelar. Det är inte ofta Emily och Edward har tid för varandra, men att missa ett perfekt tillfälle är ingenting dom planerat. 
 
Det ena leder till det andra och snart ligger dom tätt intill i sängen. Strax innan sömnen slår till hör dom dörren öppnas och Freya är hemma igen. Hon verkar vara på bra humör så hennes kväll kanske gick bättre än hon förväntat sig!
 
Freya kommer hem igen efter en kväll som inte kunnat sluta på ett bättre sätt! Först och främst blev hon utsedd till balens drottning, trots att hon inte ens sagt någonting om det, och sedan fick hon all uppmärksamhet hon önskat, om inte mer, av Theo. Numera är dom på G och hon som inte ens förväntat sig att prata med honom under kvällen lägger sig i sängen med ett fånigt leende på läpparna. Balen blev verkligen över förväntan!
 
Freya vaknar tidigt nästa morgon och det första hon gör är att ringa Theo och fråga om han vill komma förbi en sväng. Han säger att han kommer på en liten stund, men att han inte kan stanna så länge. Han har saker att göra under dagen, men det gör inte så mycket. Freya kommer ändå att vara upptagen med tvillingarnas födelsedag!
 
En stund senare plingar det på dörren och Freya, som är lite nervös, går ned för att öppna.
 
Hon blir mer nervös än förväntat i hans närvaro, men han verkar i alla fall rätt avslappnad själv, vilket gör att Freya sträcker sig fram och ger honom en puss. Rakt på munnen! Dock dröjer det inte många minuter innan Theo måste gå igen så Freya kramar om honom och säger sedan hejdå. 
 
Emily ropar på Freya och säger att det är dags för tvillingarna att fylla år nu. Med pappa Edward vid sin sida står Freya och hejar på när hennes småsyskon ska blåsa ut sina ljus. Emily hjälper till och snart är bebisarna ett minne blott. Två småbarn, och allt vad det innebär, befinner sig snart i huset!
 
Det blir ingen arvinge denna gång, men två otroligt söta små trollungar! Lucy har ärvt mammas ögonfärg, men farmor Cornelias hårfärg. Svart med rödbruna slingor (samma hårfärg som Edward hade från början, men som jag ändrade till helsvart). Tyler däremot är en perfekt mini-me av Edward med sina bruna ögon och svarta hår!

PGC Sanders, Gen 2 - Del 3.

Freya kommer hem ifrån skolan och hittar en ensam liten Riley på golvet. Hon tycker verkligen om ungar och kan knappt vänta tills hennes egna småsyskon blir lite större. Just nu finns det ju inte så mycket hon kan göra med dom, men när dom nått Rileys ålder så kommer hon definitivt lära dom allt hon kan!
 
Sedan sätter hon sig ned för att göra sina läxor. Det kanske inte är den roligaste sysslan, men eftersom hon bestämt sig för att höja sina betyg så är det bara att börja skriva.
 
Även Edward verkar ha hittat hem från jobbet igen och Doris börjar känna att det kanske är dags att röra sig hemåt. Riley börjar bli lite otålig och behöver kanske äta mat. Han åt ju ingenting tidigare.
 
Doris som inte heller har så mycket att göra på dagarna, plus att det är gå-avstånd mellan deras hus, lovar att komma och hälsa på snart igen. Sedan säger hon hejdå och går hemåt med Riley igen.
 
Edward njuter att vara hemma igen och spenderar all sin lediga tid på sina barn. Han känner att han missar så mycket när han jobbar, men eftersom hans dröm är att nå den högsta nivån inom vetenskapen så är det bara att bita ihop och fortsätta jobba.
 
Emily går upp till övervåningen för att lägga sig i sängen, men inser att hon inte ens kollat in i rummet på andra sidan hallen. Väl där inne hittar hon ett stort och luftigt rum, avsett för ytterligare två simmar och hon kommer snabbt på att detta måste vara rummet som tvillingarna ska ha när dom blir lite större. Hon blir alldeles rörd över att inredarna har tänkt så långt fram och kan knappt vänta tills ungarna får flytta in hit.
 
När Edward lagt Lucy i sängen tar han med sig Tyler upp för att ge honom ett bad. Ingen av barnen har fått bada ännu och Tyler tycker om det mer än vad Edward förvänat sig!
 
Sedan går han in i sovrummet för att lägga Tyler i sängen och ser att Emily redan somnat. Han får lite dåligt samvete över att Emily måste ta hand om ungarna helt själv på dagarna, men eftersom han är den enda som tjänar några pengar i huset så måste det tyvärr fortsätta så. Räkningarna måste ju betalas med något.
 
Han säger godnatt till sin son som somnar på en gång och lämnar sedan rummet så tyst som möjligt.
 
Edward går ned till vardagsrummet för att forska lite på datorn. Han har fått ett uppdrag från jobbet och måste därför forska i ett x antal timmar för att höja sitt inflytande på jobbet och därmed komma närmare nästa befordran.
 
Efter att han är klar närmar sig klockan närmar morgon och hans inser att det inte är någon idé att lägga sig i sängen. Har tar en tupplur på soffan istället och slocknar snart som ett ljus. 
 
Emily är som vanligt uppe tidigt och hittar en lapp på kudden som Edward lämnat kvar. Han har skrivit att Tyler fått ett bad och att Lucy kanske behöver ett. Samt att han har jobb att göra innan han somnar, men kanske inte hinner till sängen innan det är morgon igen. 
 
Emily är glad åt hans meddelande och plocka upp en vaken Lucy ur sängen för att sedan sätta henne i badet.
 
Även lillan tycker om att bada och uppskattar nog att få rena kläder på sig.
 
Sedan vaknar även en lite småhungrig Tyler som Emily flaskmatar tills han blir mätt. Hon tar med sig båda barnen ner till övervåningen och funderar på vad hon ska syssla med idag. 
 
Även idag inser hon att det kommer att vara såhär ensamt på dagarna. Hon är ju så van att alltid ha någon hemma efter att ha bott hos föräldrana, men vet att hon snart måste vänja sig vid tanken på att vara hemma på dagarna.

PGC Sanders, Gen 2 - Del 2.

Emily vaknar tidigt nästa morgon och sätter sig framför tvn en stund. Lite senare plingar det på dörren och Emily tror att det kanske är deras nya gunga till tvillingarna som anlänt. 
 
Hon har rätt och sätter genast igång med att bygga ihop den. Hon placerar den alldeles intill sitt piano för att kunna spela samtidigt som hon kan hålla koll på i alla fall en unge.
 
Sedan går hon upp till övervåningen igen och märker att Edward redan stigit upp. Han är nog halvvägs till jobbet vid den här tiden. Hon tar med sig en alldeles nyvaken Tyler ner för att prova gungan. Hon vill ju veta om den godkänns även för den här generationen Sanders.
 
Hon placerar Tyler i gungan och till Emilys stora glädje så är han lika förtjust i den som alla innan honom!
 
En stund senare hör hon ytterdörren smälla igen  och ser Freya springa mot bussen till skolan. Freya har inga planer på att komma försent till skolan bara för att hon bor på andra sidan stan.
 
Bussen tar henne till den sidan av Storybrook som hon är uppväxt på och hon kan inte låta bli att sakna livet utanför city lite grann. Någon dag ska hon åka och hälsa på mormor och morfar, bara för att få komma bort från allting för en stund.
 
Emily inser att det är såhär hennes liv kommer att se ut från och med nu. Hon är ensam hemma med tvillingarna medans Edward är på jobbet och Freya är i skolan. Dock kommer det förhoppningsvis inte att vara lika ansträngande när tvillingarna växer upp och kan röra sig själva, men just nu känns det rätt tungt för henne.
 
Emily bestämmer sig för att ringa Doris och kolla vad hon sysslar med. Hon har ju också en bebis hemma och borde därför inte vara upptagen med något jobb eller så.
 
En stund senare plingar Doris på dörren, och på höften har hon med sig en liten blåhårig filur som Emily inte känner igen. Dock inser hon snart att Riley blivit ett småbarn och kan inte låta bli att småle lite åt tanken på att han ärvt Arianas hårfärg.
 
Dock är det ingen glad Riley som kommer på besök. Hans blöja är smutsig och hur kul är det när man är liten?
 
Emily plockar upp honom och inser snart att han inte enbart ärvt hårfärgen, utan ögonfärgen också! Så himla söt! Hon byter hans blöja och funderar på om han kanske är lite hungrig också.
 
Hon placerar Riley i en av tvillingarnas stolar i köket. Dom är ju för små för att sitta här själva ännu, men Emily är bara glad att dom kan komma till användning i alla fall.
 
Dock var han inte hungrig alls utan lekte bara med maten och slängde sedan tallriken på golvet. 
 
Doris får lite dåligt samvete över sin sons klet, men vet ju att barn är sådana. Det går inte att undvika. Emily blir väl inte överlycklig över tanken på att behäva städa upp efter honom, men eftersom han är så söt så blir det lite enklare. 
 
Emily sätter Riley på golvet, som ger ifrån sig sin allra oskyldigaste min. Han har ju inte gjort något fel, eller?
 
Sedan sätter Emily igång med att städa upp efter lillen och eftersom hon har egenskapen prydlig så ska varje liten fläck vara borta innan hon är nöjd.
 
Doris däremot busar med Tyler som definitivt älskar uppmärksamheten. Hon blir nog lite bebissjuk, men har inga planer på att skaffa några fler barn än på ett tag.
 
Efter att allting är städat och fint igen så kan Emily äntligen prata med Doris utan att ha någonting annat att tänka på. Dom pratar om allt mellan himmel och jord, och Emily inser snart hur mycket hon har saknat Doris. Hon lovar att komma och hälsa på så snart som tvillingarna blivit lite större, vilket Doris tycker låter som en utmärkt idé. Hon berättar också att Dylan är otroligt nyfiken på sina nya syskonbarn. Han har ju inte ens träffat dom små liven!
 
Fun fact #1- Hade Dylan varit arvingen och inte Emily, så hade alltså generation 3 redan varit klar.
Fun fact #2 - Både Riley och Colin har den övernaturliga typen låtsaskompis och kan därför förvandla sig till leksaksform, precis som mamma Doris, när dom blir äldre.
Upp