WIP - Övernaturligt.

Jag spelar sällan med övernaturliga varelser i Sims, men för någon dag sedan fick jag bara en idé om att skapa ett hushåll som skulle innehålla en sim av varje övernaturlig typ. Dock skulle jag klämt in en vanlig sim också, men det kom jag på efter att jag sparat hushållet och nu är jag för lat för att faktiskt fixa till en. Detta är dock bara några helt oredigerade WIP-bilder, eftersom jag egentligen hade tänkt göra någon photoshoot med dessa simmar när jag hinner.
 
Huruvida jag kommer att spela något med detta hushåll vet jag inte. Dock blir det antagligen i någon av världarna som (typ) tillhör övernaturligt isåfall. Midnight Hollow eller Moonlight Falls.
 
Vi börjar med tvillingarna Winter, Celestia och Oliwer. Varav Celestia är en häxa och Oliwer en varulv.
 
Sedan skapade jag min älva, med en Sanders-medlem som bas. Och om jag inte minns helt fel så fick hon namnet Alice Nightshade.
Jag ääääälskar hennes klänning. (Dock är den en topp och en kjol egentligen, men den blev fin ändå!)
 
 Sedan spöket Davina. Dock har jag inte kommit på någon historia bakom hennes död ännu, men äh.
 
Och sist men inte minst har vi Darius, min vampyrkille som jag är lite småkär i.

Mina simmar - Angelica Potter.

När jag ändå var igång med att göra om mina egna simmar från förr så passade jag på att ge Angelica en makeover också. Hennes korta historia finns HÄR. Dock är hon totalt förändrad sedan dess och om jag någonsin fortsätter att spela med henne så kommer det nog att se annorlunda ut.
 
Jag fick ett extremt sug efter att göra någonting 50-tals/rockabilly-inspirerat i sims och eftersom Angelica var min enda sim som inte hade någon partner så fick hon en helt ny stil. Jag har dessutom gett hennes hus en totalrenovering, men huruvida jag kommer att lägga upp bilder på det återstår att se.
 

Familjen Stones hus.

Samtidigt som jag var och hälsade på hos Familjen Stone så passade jag på att göra om deras hus också. Innan var det väldigt basic med typ inga detaljer alls, men nu efteråt så är jag faktiskt ganska så nöjd med hur det blev! Helt okej för en familj med två vuxna och fyra barn. Sonen Lennon, samt trilligarna Lucas, Leslie och Louise.
 
Upp