Ett snabbt hej.

Jag har gått lite under jord på senaste och det ber jag om ursäkt för. Dock går jag av på semester redan nästa vecka och har förhoppningsvis lite mer tid över för att spela och uppdatera här. Huruvida det blir några uppdateringar innan det vet jag inte ännu. Jag har en fullspäckad vecka framför mig och det kan bli lite tight med fritid. Dock får ni hålla ut ett tag till, men jag lovar att jag är tillbaka så snart jag hinner!
 
Om inte annat så hoppas jag att ni får en trevlig sommar med massor av sol och fina dagar. (Det ser lite mörkt ut här uppe i Norrland, men det vänder väl för oss också snart!) 

Screenshots #1 - Luna och Austin.

Blev visst en väldigt paus här igen, men den här gången har jag i alla fall en bra anledning. Så vad är den då(?) undrar ni säkert. Jag började den här veckan med att åka till Stockholm i ett par dagar, enbart för att se Hollywood Vampires spela på Gröna Lund, vilket blev en "dream come true" för mig som älskat Johnny Depp så länge jag kan minnas! Sedan hann vi så gott som bara komma hem därifrån igen innan vår son blev sjuk och har därmed varit sängliggandes i två dagar nu.
 
Jag fick den här idén av Mikka på Simstales om att lägga upp ett antal screenshots som jag aldrig tidigare visat i bloggen och det kan faktiskt vara rätt intressant att se. Speciellt när det lätt blir så att man tar en massa bilder som aldrig kommer till användning annars. Detta kommer att bli mitt första inlägg, dock med bilder från TS4, men huruvida jag fortsätter med detta eller inte återstår att se. Enjoy.
 
Upp