Prior/Ellis - Överraskning.

Aiden som varit fullt medveten om Cassies känslor på senaste får extremt dåligt samvete för att han inte gjort någonting åt det. Han tar med henne upp till det fina vattenfallet som finns en liten bit ifrån deras tomt och har någonting stort planerat. Cassie som undrar vad han har planerat frågar honom rakt ut. Aiden erkänner att han varit lite frånvarande på senaste och som förlåt så ville han göra något fint för henne.
 
Cassie får lite dåligt samvete som haft tusen andra tankar i huvudet, men Aiden ger henne en kram och berättar att hon inte har någonting att vara orolig över.
 
Aiden har flera överraskningar på gång och har dessutom tagit med sig en stor bukett med röda rosor som han tänkt ge till Cassie. Hon tittar bara frågande på honom när han kommer med en arm gömd bakom ryggen.
 
Han sträcker fram buketten åt henne och Cassie som blir mer överraskad än hon förväntat sig blir jätteglad över gesten. 
 
Men precis som Aiden lovat så har han fler överraskningar på schemat. Han säger åt Cassie att vänta en liten stund innan han sedan ställer sig på knä och plockar fram en liten fyrkantig ask som han sträcker fram mot henne.
 
Aiden har köpt den finaste förlovningsringen som Cassie någonsin sett och just i detta nu så undrar han om hon vill gifta sig med honom. Cassie blir alldeles mållös och får inte ut ett ord på flera sekunder. Hon stirrar bara på ringen med stora förvånade ögon.
 
Dock verkar hon komma till mod och klämmer ur sig att ja, det är väl klart att hon vill det!
 
Aiden trär ringen på hennes finger och Cassie kan inte låta bli att studera den en bra stund innan hon kan förstå vad som just hänt.
 
Aiden ställer sig upp med öppna armar och strax efteråt slänger sig Cassie i famnen på honom. Allt hennes tvivel om att han kanske tappat känslorna är som bortblåsta och just nu vill hon bara stanna i denna stund så länge hon bara kan!
 

Prior/Ellis - Vaccin.

Cassie startar nästa morgon i trädgården, men till hennes stora förtvivlan verkar några av hennes växter ha gett upp. Hon hinner så gott som skörda alla en sista gång innan i alla fall tre av växterna vissnar och dör. Hon plockar ihop resterna och kan inte göra någonting annat än att slänga bort plantorna. Visserligen betyder ju detta att hon kan så nya frön, men det är ändå tråkigt att några av hennes första lyckade plantor har gett upp.
 
Aiden har fått ett nytt ansvarsområde på jobbet och därmed även en ny uniform. Han får numera åka runt i staden för att ge invånarna olika vaccin mot alla konstiga sjukdomar som rör sig. Sprutan är jättestor och många simmar springer nog hellre åt andra hållet än att låta Aiden ge något vaccin. Just denna man var lite tveksam till en början och sedan lite sur efteråt, men det gick nog rätt bra ändå!
 
Denna tjej däremot trodde nog att Aiden var intresserad av henne. Hon började på en gång att flörta med honom, men han som inte bryr sig det minsta tittar bara på henne och skakar på huvudet.
 
Han vaccinerar henne med den stora sprutan och trots att hon inte säger någonting under tiden så ger hon honom en arg blick efteråt. Aiden rycker bara på axlarna och säger att det måste göras.
 
När han är klar med vaccinationerna så ringer chefen och säger att Aiden har gjort bra ifrån sig. Förutom att han kanske skulle ha hunnit med i alla fall ett par till för bli helt godkänd för dagen. Aiden blir lite nervös innan chefen säger att det var bra gjort för att vara första dagen och efter det så släpper nervositeten lite.
 
När Aiden har kommit hem från jobbet så har Cassie överraskat honom med ett nytt recept. Hon har lärt sig att laga ratatuille och fixat ihop en perfekt måltid. Dock verkar han fortfarande mer intresserad av maten än av Cassie, som i nuläget känner sig lite bortglömd...

Prior/Ellis - Vardagliga saker.

Som vanligt när Aiden ska till jobbet på morgonen så står en halvnaken Cassie i rabatten och fixar med växterna. Han flinar lite åt henne och låtsas inte om chauffören som knappt kan hålla blicken borta heller.
 
Ett par timmar senare får Cassie nys om ett talangshow som hålls i staden. Hon hoppar in i taxin för att ta reda på vad det är för något som verkar så himla intressant för många andra. Väl framme får hon direkt syn på den stora scenen och vad som händer. På scenen befinner det sig en tjej som verkar vara gjord av spaghetti. Hon kan verkligen röra sig på alla möjliga (och omöjliga) sätt!
 
Efter hennes akrobatiska uppvisning börjar hon jongelera med några brinnande pinnar och Cassie blir helt till sig! Hon blir väldigt imponerad av showen och funderar på hur någon över huvudtaget ska kunna slå denna sim!
 
Dessvärre är den en annan sim som vinner och Cassie känner sig nästan lite besviken. Hon var inte alls lika imponerad av denna kvinna som endast mimade och gjorde en massa misstag hela tiden. Nej, Cassie tyckte inte alls att rätt deltagare tog hem priset.
 
Cassie åker hem igen och till henne stora lycka har Aiden slutat jobbet. Hon fixar ihop en alldeles utmärkt middag och trots hennes tappra försök till att konversera med Aiden så verkar han mer intresserad av maten än någonting annat. Hans jobb tar verkligen kol på honom, han hinner ju knappt äta under dagarna!
 
Innan läggdags spenderas kvällen på bästa sätt. Aiden spelar tv-spel med sig själv, vilket går lite bättre än när han brukar spela med Cassie. Cassie däremot gör allt för att försöka lära sig ett par nya recept. Att laga samma saker hela tiden känns faktiskt rätt tråkigt när hon vet vad hon är kapabel till!
 
Cassie hoppar in i duschen innan hon ska lägga sig i sängen. Hon hoppades väl på att få surra lite med Aiden nu när han faktiskt har tid att lyssna, men tyvärr så har han redan somnat när hon duschat färdigt. Hon får helt enkelt prata med honom imorgon istället.
 
Nu känns det typ som att jag bara stressade ihop detta inlägg, men det får duga tills vidare...
Upp