PGC Sanders, Gen 3 - Del 17.

Någon som älskar att det är livat i huset igen är Evelyn. Hon spenderar all sin lediga tid i barnens rum och det uppskattas minst sagt av Toby som helst undviker deras del av huset.
 
Bianca älskar uppmärksamheten och tycker det är jätteroligt att faster Evelyn har tid att leka med henne. Barnen sover större delen av dagarna, men även dom behöver tas om hand ibland. Blöjbyten och mat är det viktigaste, men även en hel del gos och lek ligger på schemat.
 
Med Evelyn hemma har föräldrarna en hel del egentid att göra av med. Aurora fortsätter att skriva sina böcker, vilket bara går bättre och bättre hela tiden. Toby däremot spenderar en del tid vid stafflit och tycker det är betydligt roligare nu när han fått egenskapen konstnärlig efter sin examen på uni.
 
Gungan blev absolut en favorit hos barnen. Adrian älskar den och kan sitta där i timmar utan att bli uttråkad. Han sover ibland och jollrar för sig själv resten av tiden.
 
Trots att Toby gärna undviker denna del av huset så kan han ibland gå in för att titta till sina små liv. Oftast när de sover bara för att slippa ta några större ansvar, men ibland händer det faktiskt att han har lite tid över för att kramas också. Loui verkar tycka om sin pappa och någonstans långt inne är nog känslorna besvarade ändå.
 
En dag ringer Evelyns telefon och på andra sidan luren hör hon Scotts röst. Hon har inte pratat med honom sedan hon gick på Uni och har faktiskt inte tänkt desto mer på honom sedan den tiden heller. De hade en liten fling där på skolan, men det var nog allt. I alla fall om man frågar Evelyn. De hade roligt ett tag, men det ledde aldrig till något seriöst.
 
Att han nu ringer och säger att han saknar henne och hoppas att de kan träffas någon dag gör henne mer ställd än förväntansfull. Hon går absolut med på att han kan få komma och hälsa på henne i Sunset någon dag, men de bestämmer varken hur eller när. Sedan avslutar de samtalet och Evelyn funderar på om det någonsin kommer bli av? Scott verkade vara lite av en player när hon träffade honom och förväntade sig aldrig något av honom, men man vet ju aldrig.
 
(Jag har försökt få Scott att hälsa på ett par gånger, men tydligen går det bara att bjuda in en utländsk besökare åt gången, vilket betyder att Aurora var den enda som kunde komma. Glad att jag bjöd in henne först faktiskt, eftersom Evelyns story inte är lika viktig i längden som Tobys är. Dock borde regeln brutits när Aurora flyttade in, men tydligen inte.)

PGC Sanders, Gen 3 - Del 16.

Aurora har spenderat en hel del tid framför datorn med att försöka förbättra sina färdigheter inom författande. Hon har redan hunnit skriva en barnbok och fått endel simdaler som belöning. Hon kanske inte är känd för omvärlden, men hennes alster finns i alla fall att köpa i den lokala lilla bokhandeln i stan. Hon har funderat på om hon kanske skulle starta eget företag som författare, men eftersom det inte är länge kvar innan BF så är det kanske ingen större idé att göra det ännu. 
 
Hon hinner dock inte skriva många sidor i sin nya bok innan hon känner ett konstigt tryck i magen. Först antar hon att det bara är en sammandragning, men strax efteråt känner hon det igen... och igen. Till slut inser hon att det kanske är något större på gång och innan hon vet ordet av det så sätter värkarna igång. Bebisen är påväg och har inga planer på att vänta tills mamma skrivit klart sin nya bok! 
 
Toby är på jobbet, vilket betyder att Aurora måste försöka ta sig till sjukhuset på egen hand. Hon funderar först på om hon ska ringa honom och säga åt honom att sluta tidigare, men ser snart att hans bil står på uppfarten. Undra om han blivit hämtat idag? Vanligtvis tar han egen bil till jobbet, men inte denna morgon..
 
Aurora letar fram nycklarna till bilen och sätter sig sedan i förarsätet. Det känns väldigt konstigt att sitta bakom ratten i en polisbil, men just nu är det hennes minsta bekymmer. Hon backar ut bilen från uppfarten och rullar sedan vidare mot sjukhuset. 
 
Aurora är nervös inför förlossningen. Hon har ingen som helst aning om hur det ska gå när Toby är på jobbet. Helst av allt hade hon velat ha honom vid sin sida i detta, men tyvärr är det bara att bita ihop och få det överstökat. Bebisen har inte tid att vänta på pappa och Aurora letar snabbt upp en läkare som tar med henne in till förlossningen.
 
Toby skyndar sig iväg ifrån jobbet efter att han har fått meddelande om situationen av både Aurora och sin syster Sally, som jobbar inom sjukvården. Chefen har ingenting emot att Toby går ett par timmar tidigare denna dag och skickar iväg honom med ett leende, att bli förälder är trots allt viktigare än att sitta i fikarummet på polisstationen och lata sig. Det dröjer inte många minuter innan Toby anländer till sjukhuset. Han går in genom entrén med nervösa steg och tittar förvirrat omkring på alla människor som rör sig där inne. Han möter Sally i receptionen som visar honom vägen till förlossningen, där Aurora väntar på honom.
 
Ett gäng plågsamma timmar senare är det äntligen över. De nyblivna föräldrarna blir hemskickade efter några rutinkontroller med en liten korg i handen. De har blivit föräldrar till inte mindre än 4(!!!!) små simmar, varav allihopa är fullt friska, utan några som helst anmärkningar efter födseln.
 
(Eftersom Toby varit med ett tag så har han samlat ihop en hel del livslånga poäng och kunde därför köpa fruktbarhetsbehandligen för dessa. Även Aurora fick ett gäng när hon klarade sin livslånga önskan (lära sig 10 recept tar ju fem minuter) och då köpte jag den till henne också i förhoppning om att få i alla fall tvilligar eller trillingar. Hade verkligen inte räknat med FYRA barn i en smäll, men så kan det gå, haha!)
 
Väl hemma igen får det snabbt komma på en lösning hur de ska rymma fyra nya familjemedlemmar i huset. Toby har redan hunnit renovera tomten och lagt till ett rum på nedervåningen. Dock blir det nog ännu en renovering ganska omgående och just precis nu är Toby glad att det går så bra för honom på jobbet. Han har hunnit bli befordrad ett par gånger sedan han fick reda på att Aurora var gravid och tjänar därför en hel del mer pengar än han gjort från starten. Det ska nog lösa sig trots allt!
 
Familjen utökas som sagt med fyra nya medlemmar, varav tre små pojkar och en flicka.
De föds i ordningen ~ Adrian, deras första pojke (övre bilden), sedan Loui, pojke nummer två, följt av Bianca, deras lilla flicka och till sist Tristan, pojke nummer tre (nedre bilden). Han är även den enda av barnen som inte ärver mamma Auroras fräknar.
 
Adrian föds med egenskaperna  älskar naturen och atletisk,  Loui är lätt imponerad och disciplinerad, Bianca är även hon disciplinerad, men också lyhörd och till sist har vi Tristan, som är ett vänligt litet geni.
 
Efter många om och men har de nog lyckats fixa varsin sovplats till barnen. Lösningen funkar tillsvidare och än behöver de inte ändra någonting. Barnen är trots allt små och tar inte desto mer plats förrän de blir större. Aurora är nöjd och tror det kommer att fungera utmärkt ett bra tag framöver!

PGC Sanders, Gen 3 - Del 15.

Efter vad som känns som en evighet är Toby äntligen hemma igen. Aurora samlar mod och försöker svälja ner alla negativa tankar innan hon säger någonting. Toby märker på henne att det är något och frågar henne vad som hänt. Hon tvekar lite och slänger sedan ur sig orden. Att han ska bli pappa till något litet som gömmer sig i hennes mage. Att hon är gravid!
 
Tobys mage knyter ihop sig och han vet inte hur han ska reagera. Han tittar med stora ögon på Aurora, men säger ingenting. Hon märker på honom att han inte är glad över nyheten. Att han antagligen hellre varit kvar på jobbet än att komma hem till detta. Hon undviker att titta på honom och vänder sig om med tårar i ögonen.
 
Toby vet att Aurora längtat efter barn och trots att han sagt att hon borde hitta någon annan att skaffa barn med så valde hon att stanna med honom. Han får lite dåligt samvete och funderar på om det kanske kan vara kul med en liten i familjen ändå. De behöver ju inte skaffa lika många barn som hans föräldrar gjorde. Eller..? Aurora kanske nöjer sig med denna graviditet för hans skull och med den tanken dämpas hans ångest i alla fall lite grann.
 
Han går fram till henne och lägger handen på hennes mage. Aurora blir lite chockad, men kan inte låta bli att le. Hon vet att det tar emot för Toby att ens visa några som helst känslor vad gäller graviditeten, men hon uppskattar att han faktiskt visar att han bryr sig trots allt. Han ber om ursäkt för sin reaktion och hon förlåter honom. Hon vet att detta är svårt för honom, men han kanske vänjer sig vid tanken om att bli pappa nån dag?
 
Efter Auroras besked sätter sig Toby framför datorn för att skriva lite rapporter. Han har trots allt inte skrivit en enda ännu sedan han började jobba och har äntligen samlat ihop lite material för att färdigställa några. Bland annat hittade han lite intressanta saker i folks soptunnor och så har han ju fått endel information av simmarna i staden. Chefen är nöjd över hans ansträngning och Toby får en löneförhöjning för besväret!
 
Det har varit en lång dag för paret och Toby somnar i ungefär samma sekund som huvudet landar på kudden. Aurora däremot är vaken en liten stund och funderar på hur livet kommer se ut när bebisen är född. Tankarna suddas snart ut och hon somnar till slut när Toby lägger armen om hennes mage. Han kanske har börjat acceptera tanken på att få ett litet barn ändå.
 
Dagarna rullar på och Auroras mage bara växer och växer. Hon fortsätter att lära sig nya recept och varvar kokböckerna med böcker som handlar om graviditeter och familjeliv. Hon vill trots allt vara förberedd när barnet kommer. 
 
Blivande faster Evelyn har köpt en present till den kommande bebisen. Gungan har alltid varit uppskattad i familjen Sanders och förhoppningsvis kommer denna också användas flitigt. Aurora är definitivt nöjd över presenten och hoppas att bebisen också kommer att tycka om den. Om inte annat så är den ju fin att titta på.
Upp