PGC Sanders, Gen 1 - Del 17.

Dylan inte inte riktigt redo att lägga händelsen med polisen bakom sig förrän han fått säga förlåt till Ariana också. Hon blir glad när Dylan säger till henne att det var dumt gjort och att det inte kommer att hända igen och äntligen kan Dylan sluta tänka på att hans föräldrar är besvikna på honom.
 
Ariana som bestämt sig för att lära sig färdigheten författande skaffar sig en liten kontorshörna i sovrummet. Det blir ett enkelt skrivbord med lagom förvaring, lite inspirerande böcker, samt en mac-dator. Hon sätter sig ganast ned för att skriva några blad i en bok om sport. 
 
En ny familj har flyttat in i staden och för en gångs skull känner Ariana att det kanske är dags att bekanta sig med sina grannar. Hon kommer gott överrens med Cornelia, som dessutom har två söner. En i Emilys ålder och en yngre. Sedan väntar hon även sitt tredje barn, vilket hon tror blir en flicka. Emily pratar en del med Edward, som den äldre sonen heter, och även dom verkar komma bra överrens. Emily funderar på om det är värt att lägga in en stöt. Dock nämner Edward att han är på G med en annan tjej, så Emily bestämmer sig för att låta bli. I alla fall för stunden. 
 
Väl hemma igen inser Ariana att det kanske börjar bli dags att flytta igen. Deras hus har varit perfekt för en familj på fyra, men sedan Doris hamnade i bilden så har det känts lite för litet. Speciellt nu när alla barnen är tonåringar och kanske förtjänar egna rum, med egna dörrar.  Ariana ringer ett samtal för att leta efter lediga hus och hittar sedan ett stort fint hus, med extra utrymme för gäster, som är lokaliserat nere vid havet. Ett perfekt hus för deras stora familj!
 
Familjen packar ihop sina saker och sätter sig sedan i bilen. Deras nya hus består av fem rum och kök, uppdelat på tre våningar. Tre toaletter, varav ett har badkar och ett annat har tvättstuga. På andra våningen finns det ett extra rum för gäster att sova över, samt barnens egna rum. Tredje våningen har Ariana och Lincoln tagit för sig själva. Ett stort sovrum med balkong, samt en egen toalett.
 
Halva familjen inviger sitt nya hus i vardagsrummet. Emily kollar på någon skräckfilm på tv och Ariana målar självklart nya tavlor till huset. 
 
Blir helt chockad varje gång jag tittar på Emily. Hon är så himla vacker!
 
Strax därefter dyker även Dylan och Doris upp i rummet. Dylan läser en bok om förlossningar, vilket är samma bok han läst hundra gånger nu, och Doris surrar lite med Ariana i bakgrunden. 
 
Emily behöver muntras upp lite efter sin skräckfilm, hon blev mer rädd än hon räknat med och Doris är snabbt där för att göra henne på bättre humör. Numera verkar tjejerna komma lite bättre överrens än tidigare, och förhoppningsvis så håller det i sig.
 
Emily älskar sitt nya rum, med egen dörr, det är helt och hållet i hennes egen stil! Hon sätter sig vid skrivbordet för att läsa en bok och hoppas att resten av familjen trivs lika bra i deras nya hus som hon gör. Hon vill ju inte gärna flytta igen...

PGC Sanders, Gen 1 - Del 16.

En morgon bestämmer sig Dylan för att gå ut och fiska i soluppgången. Dessvärre verkar hans tidval inte vara särskilt uppskattat. Några minuter senare dyker polisen upp för att ta med honom hem igen. Dylan vill inte ens veta hur hans föräldrar ska reagera när han väl är hemma igen.
 
Precis som han trodde så skulle någon vänta i dörren på honom. Ariana blir så arg att hon ger Dylan utegångsförbud. Han får inte ens gå till skolan! Dock smiter han ut när Ariana gått till ett annat rum, bussen har trots allt rullat in på gården och att förlora sina betyg över en onödig händelse känns inte som en bra idé.
 
Ariana behöver komma hemifrån och efter att hon insett att Dylan ändå inte är hemma som han ska vara så tar hon med sin Lincoln ner till poolen. En stund för sig själva, någon annanstans än hemma, är precis vad dom behöver.
 
Lincoln får en idé om att prova rutschkanan, men blir minst lika rädd som Doris var första gången hon skulle åka den. Han släpper till slut taget om kanterna på kanan han åker ned i vattnet med en väldig fart!
 
Sedan sätter dom sig i poolbaren för att ta en varsin drink. Någonting avkopplande för Ariana och någonting fruktigt till Lincoln. Dock verkar ingen av drinkarna hjälpa särskilt mycket i alla fall.
 
När skoldagen är över sätter sig Dylan på golvet för att göra sina läxor. Doris passar på att göra sina på samma gång, då går det lite snabbare! Dylan tänker sedan att han kanske borde göra lite sysslor hemma, för att, förhoppningsvis, slippa ännu mera straff när hans föräldrar kommer hem igen.
 
Hans förhoppningar blir tyvärr inte som han velat och blir snart utskälld av Lincoln istället. Han har aldrig sett sina föräldrar så arga förut och nu har han fått uppleva det från båda två inom loppet av ett dygn. Stackars Dylan, han ville ju bara fiska lite...
 
Senare under kvällen är det Emilys födelsedag! (Jag hade helt glömt bort det! Skäms på mig.... Men det var så mycket tjorv med Dylan att det typ försvann under tiden.) Emily växer upp med Doris och Lincoln som hejar på, Dylan däremot roar sig med att städa hela huset och missar därför firandet helt och hållet. Emily får egenskapen virtuos och blir därför hälften mamma, hälften pappa. Precis som båda önskat!
 
Trots födelsedagsfirande har inte Lincoln missat Dylans försök att göra en insats hemma. Han bestämmer sig för att förlåta Dylan för hans upptåg och Dylan slipper därför smyga runt hemma längre.
 
Emily avslutar dagen med att diskutera någonting med Doris. Dock verkar inte Doris lika intresserad som Emily själv och rycker bara på axlarna åt samtalet. Emily lägger sig sedan i sängen och hoppas att hennes liv som tonåring har någonting intressant att erbjuda.

PGC Sanders, Gen 1 - Del 15.

Besöket på biblioteket gick lite längre än planerat och innan varken Doris och Dylan hunnit tänka efter hamnar dom nakna i fotoautomaten tillsammans...
 
Under tiden hinner automaten knäppa av lite bilder, och Dylan inser snabbt att det kanske inte är någonting som någon borde se. Han river sönder arket och bestämmer sig för att låtsas som att det inte fanns.
 
Dom avslutar sin såkallade dejt i en av sofforna på övervåning, där dom myser och pussas en liten stund innan det är dags att röra sig hemåt igen. Klockan börjar bli mycket, så föräldrarna i hushållet börjar nog bli lite oroliga snart.
 
Väl hemma igen bestämmer sig Dylan för att berätta allt till Ariana i alla fall. Eller kanske inte precis allt, men tillräckligt mycket för att hon ska förstå vad som händer just nu. Arianas reaktion var bara positiv och Dylan hade ingenting att vara orolig över. Ariana hade inte kunnat vara med glad över Dylans val av flickvän. Doris är trots allt någon han känt hela livet, någon han kan dela allt med och den absolut bästa han kunnat falla för.
 
Denna natt får familjen sin första oinbjudna gäst. En inbrottstjuv! Larmet börjar tjuta såfort tjuven går in genom dörren och väcker hela hushållet.
 
Ariana får panik och vet inte alls vad hon ska göra, hon har ju aldrig träffat på en inbrottstjuv förut.
 
Dock dröjer det inte särskilt länge innan polisen är på plats. Det blir slagsmål och lyckligtvis så vinner polisen. Tjuven sätts i handbojor och får följa med ut för att placeras i bilen.
 
Polisen tar sedan en snabb genomgång av huset för att se så att ingenting blivit stulet. När han är klar meddelar han Lincoln att det är grönt ljus och att allting är kvar på sin plats. Lincoln är nöjd och ger polisen tummen upp innan han går ut för att köra iväg.
 
Gissar att inbrottstjuven ångrar sitt val av yrke, för nu är det fängelsecellen som väntar en lång tid framöver!
 
Trots brist på sömn och en hel dag i skolan så ser både Doris och Dylan fram emot skolbalen som hålls ikväll. Doris har lite svårt att hitta en klänning att ha på sig, men bestämmer sig till slut för en svart klänning med öppning runt om midjan.
 
Några balfoton hinner dom med också, innan det är dags att åka. Först är dom lite nervösa inför att vara med på bild, det är en sak att ta ett foto eller tre i en fotoautomat, men att stå modell, det är lite läskigare. Dock släpper nervositeten efter en stund och det blir några fina bilder ändå!
 
Limousinen kommer för att hämta upp paret. Ingen av dom har tidigare åkt limousin, så bara det var ju en perfekt start på kvällen! Resterande tid av kvällen blir otroligt lyckad för båda två, och om inte det var nog så lyckas båda kamma hem vinsterna som balens kung och drottning!
Upp