PGC Sanders, Gen 1 - Del 9.

Doris och Dylan startar nästa dag på gårdens lekplats, men hinner inte leka i många minuter innan skolbussen dyker upp. Dock går denna skoldag riktigt fort och snart är vännerna hemma igen för att fira Emily på hennes födelsedag.
 
Ariana busar lite mer födelsedagsbarnet och får nästan lite ångest över att hennes dotter ska fylla år och sedan börja skolan!
 
Hela familjen samlas i köket för att hurra på Emily och se henne blåsa ut sina ljus. Dylan och Doris har till och med bytt om till finkläder! Det är så sällan som dessa kläder kommer till anvädning annars.
 
Ariana får äran att hjälpa sin dotter att blåsa ut ljuset, men vill Emily göra det själv och snart är födelsedagen igång på riktigt!
 
Kolla vad fiiiiina dom är! Detta är sista bilden jag har på dessa två tillsammans. I alla fall med Emily som småbarn.
 
Emily åldras och behåller sitt långa fina hår. Hon får även ärva mammas egenskap, prydlig!
 
Hela familjen sätter sig för att smaka på tårtan och kalaset pågår sedan hela kvällen lång.
 
Emily har fått ärva Dylans gamla säng, dock med helt nya sängkläder och hon somnar såfort hon lagt ned huvudet på kudden. Det var en lyckad födelsedag och nu kan hon knappt vänta tills livet börjar på riktigt!
 
Läxorna måste göras och detta får Dylan och Doris roa sig med efter kalaset. Dom gör sina läxor tillsammans för att det ska gå fortare, men sitter i varsin ände av bordet. Kanske för att ingen ska fuska och skriva av den andra?
 
Emily vaknar tidigt nästa morgon och bestämmer sig för att försöka lära sig färdigheten logik. Hon börjar med att läsa en bok om ämnet, men inser snabbt att Ariana faktiskt har köpt ett helt nytt shackbord, så hon sätter sig istället för att lära sig den vägen istället.
 
Strax därefter vaknar resterande medlemmar i hushållet och det är dags för Emilys första dag i skolan. Det är fredag, vilket betyder att hon bara behöver vara i skolan en dag innan det är helg. Hon längtar redan tills imorgon då mamma lovat att ta med hela familjen till utomhusbadet igen. Emily har ju inte varit där sedan hon var liten och Doris som aldrig varit där alls är väldigt excalterad!
 
När barnen gått till skolan bestämmer sig Ariana att det är dags för en makeover. Hon behöver en ny frisyr och bestämmer sig för en kort page. Det blev mycket bättre än hon kunnat föreställa sig!
 
Dock känner hon att det börjar bli dags att komma ut lite. Hon åker till en lokal bar för att ta sig en drink. Hon har aldrig haft tid för sig själv och känner att det verkligen behövdes. 
 
Ariana inser snart att alla barnen är i skolan, vilket betyder egentid hemma också så hon sätter sig i bilen för att åka hemåt igen. Hon passar på att spendera lite tid med Lincoln, det är också ett tag sedan dom fick vara för sig själva eftersom det alltid har varit i alla fall ett barn hemma, tills nu.
 
Eftermiddagen är kommen och barnen kommer hem igen. Emily sätter sig i köket för att göra sina läxor. Doris gör sina på övervåningen, medan Dylan är ute och letar metaller och ädelstenar till skolan. 
 
Klockan börjar dock bli mycket så han bestämmer sig för att åka hemåt igen. Han har till och med hunnit göra sina läxor utomhus. Han vågar inte riskera att få skäll när han kommer hem och dom inte är klara.
 
Dylan märker att varken Ariana eller Lincoln knappt märkt att han varit ute så länge. För Ariana har äntligen lyckats måla ett mästerverk och Lincoln plingar som vanligt på sin gitarr. Nu när kvällen är kommen lägger sig alla barnen och somnar på direkten. Imorgon ska dom ju få åka till poolen!

PGC Sanders, Gen 1 - Del 8.

Lincoln kände att det var dags köpa lite aktiviteter till barnen att ha utomhus. Bland annat så blev det en gunga i form av ett piratskepp. Han ville prova den på en gång, men insåg rätt fort att han kanske är lite för stor för den. Istället fick Emily prova och hon älskade det! 
 
Lincoln tycker bara att det är kul att se Emily gunga och låter henne sitta där en bra stund. Dock inser han att Emily kanske börjar bli lite kissnödig och bestämmer sig för att bära in henne i huset igen.
 
Hans aningar var helt rätt och Emily kissar på pottan helt själv, för första gången! Föräldrarna hade inte kunnat vara med stolta, inte Emily heller för den delen. Hon är ju en stor flicka nu!
 
Ariana känner att magen börjar vända sig och inser att hon kanske borde äta någonting. Hon tittar i kylskåpet och märker att det inte finns några rester förutom Dylans födelsedagstårta. Hon bestämmer sig för att ta en bit av den istället för att försöka laga någonting själv. Hon har ju ingen som helst erfarenhet av matlagning och skulle mest troligt bara misslyckas om hon försökte.
 
Lincoln märker att Ariana verkar lite sur över bristen på mat och ställer sig genast vid spisen. Han förbereder några måltider som han sedan förvarar i kylskåpet. Han älskar ju att stå i köket och har ingenting emot att fixa lite olika rätter som förhoppningsvis ska göra alla mätta i magarna, både nu och senare.
 
Efter frukosten ställer sig Ariana återigen vid staffliet och målar en tavla som förhoppningsvis kommer att ge familjen lite extra kronor. Hon har ju äntligen nått den högsta färdighetsnivån och ju större tavlor hon målar, desto mer pengar får hon. Hon har hittills lyckats måla tavlor för lite mer än 1500 simdaler och hoppas nu kunna måla någonting som är värt ännu mer!
 
Doris hinner knappt börja skolan innan hon får ett uppdrag från fröknarna som ska hjälpa hennes betyg, (dock minns jag inte vad det var för något). Hon besöker den lokala livsmedelsbutiken och gör det som fröknarna bett om. Nästa skoldag får hon reda på om hon gjort bra ifrån sig eller inte!
 
Dylan passar på att leka med sin lillasyster en stund. Det är nästan så illa att han glömt bort henne annars. Han leker bara med Doris hela dagarna och Emily får därför roa sig själv. Men inte idag, idag är han en bra storebror och Emily är överlycklig!
 
När Doris väl är hemma igen vill hon inte störa syskonen som leker tillsammans och bestämmer sig för att göra sina läxor. Hon har alltid tyckt att det verkat så enkelt när Dylan gjort sina, men inser snabbt att det kanske inte alls är så lätt som hon förväntat sig.
 
På kvällen går duschen sönder och eftersom Lincoln är den enda i huset som har det minsta erfarenhet av händighet så blir det han som får försöka sig på att laga den. Efter många om och men lyckas han faktiskt och duschen funkar som vanligt igen. Han märker även att tvättkorgen är på väg att svämma över och funderar en stund på om han kanske borde slänga en tvätt i maskinen innan han lägger sig för natten, men inser att han inte orkar och lägger sig i sängen istälet.
 
Ariana blir nästan lite sur på Lincoln som lämnat allting innan han lagt sig så hon sätter genast igång med att städa hela huset igen. Det börjar nästan bli som en vardagssyssla för henne. Varje kväll städar hon upp efter resterande familjemedlemmar och trots att hon tycker om att städa så önskar hon ändå att hon skulle slippa det.
 
Morgonen därpå får Emily mat i barnstolen och denna gång verkar det som att maten får vara kvar. Senast någon åt i den där stolen så flög maten i golvet. Emily verkar lite mer städad än vad hennes storebror var i samma ålder.
 
Nu är det inte många dagar kvar tills familjens yngsta medlem ska fylla år och Lincoln som helst velat att Emily ska vara liten föralltid spenderar så mycket tid som möjligt med henne. Han hoppas även att hon ska ärva hans intresse för musik och försöker lära henne att spela lite på xylofonen. Emily plingar lite grann, men stoppar sedan pinnen i munnen istället.
 
Dylan och Doris leker i klätterställningen i flera timmar efter skolan, men inser snart att dom kanske borde sova så dom vaknar i tid till skolan imorgon.
 
Doris bestämmer sig dock för att ta ett skönt bad innan hon lägger sig i sängen. Hon har aldrig badat i badkar förut och sitter där så länge att hennes fingrar blir russin och vattnet nästan blir kallt. Sedan lägger hon sig i sängen för att ladda upp inför ännu en skoldag.
 
Emily ska också sova för imorgon är det hennes födeledag! Lincoln lägger henne i sängen och säger godnatt. Strax därefter sover hela familjen.

PGC Sanders, Gen 1 - Del 7.

Lincoln forsätter med att försöka klura ut vad det är för elixir som Dylan är ute efter. Han skapar så många elixir att att tappat räkningen. Men hans färdigheter i logik blir i alla fall bara bättre och bättre. Snart har han nog maxat båda sina färdigheter i sin livslånga önskan. Gitarren klarade han ju galant tack vare sitt musikintresse och sin älskade gitarr som han så gott som aldrig lämnar ifrån sig.
 
Dylan spenderar varje lediga minut med Doris. Hon är den enda som inte tror att han blivit knäpp. Hon är ju faktiskt medveten om att hon excisterar som mer än en docka, plus att hon gärna leker med Dylan också!
 
Ariana får ett samtal om att gå på en inspirationskurs i målning på bokhandeln i City. Ariana som aldrig varit i storstadsdelen av staden bestämmer sig för att ge det ett försök. Hon sätter sig i bilen för att åka till vad som kännas om andra sidan världen och blir nästan förvånad över hur mäktigt det är med alla höghusen.Hennes sida av staden är mer som ett litet samhälle av barnfamiljer och trots att Ariana faktiskt har en sådan familj så kan hon inte låta bli att drömma om en takvåning någon dag. Kanske när barnen har flyttat ut om sisådär hundra år!
 
Dylan och Doris fortsätter att leka. Denna gången bestämmer dom sig för att ha kuddkrig i köket, vilket Ariana inte uppskattar när hon kommer hem igen. Nu måste hon ju plocka upp fjädrar från hela köksgolvet!. Dylan och Doris viskar till varandra och fnissar lite grann när Ariana lämnat rummet igen.
 
Ariana vill helst inte befinna sig mitt i röran så hon tar istället med sig Emily ut på baksidan för att njuta lite av dagens sista timmar. Emily gömmer sig i leksakslådan medan Ariana läser en bok på sin surfplatta. 
 
Lincoln däremot har äntligen lyckats upptäcka det elixir som Dylan är ute efter och bestämmer sig för att ge det som en present till honom. Dylan blir överraskad men ändå glad över presenten och skriker sedan av lycka när han upptäckt vad som gömmer sig i paketet. Lincoln lämnar snabbt rummet och Dylan bestämmer sig för att ge elixiret till Doris i samma sekund som dörren stängs igen.
 
Doris blir lite fundersam över innehållet, men bestämmer sig ändå för att ge det ett försök. Hon häller i sig drycken på ett kick och börjar snabbt känna sig lite konstig i kroppen.
 
Elixiret hjälpte och Doris har äntligen blivit verklig! Hon är dessutom synlig för resten av familjen också, vilket betyder att både Ariana och Lincoln får lite dåligt samvete när dom inser att Dylan talat sanning hela tiden. Dylan blir överlycklig och börjar skutta av glädje. Han klappar händerna och inser snart att, oj, Doris är på riktigt! Hon är inte bara en kompis i hans fantasi som ingen annan kan se längre. Hon är verkligen här, i hans rum!
 
Bästa kompisarna som äntligen kommer att få vara tillsammans hela livet! (Dom har till och med samma frisyr här, men jag bytte ut Doris efteråt.)
 
Doris behöver någonstans att sova, så Lincoln köper en våningssäng och möblerar om lite i Dylans rum. Doris och Dylan kommer numera att dela på rummet, vilket betyder att Ariana fick införskaffa några till bokstavstavlor som ska passa in med Dylans. Doris har nämligen fått egna, som ett extra bevis på att hon faktiskt excisterar!
 
Morgonen därpå vaknar Dylan tidigt. Han inser snabbt att han glömt göra läxorna från dagen innan och smyger ur sängen för att skriva dom innan skolbussen kommer vid åtta. Doris som aldrig sovit så gott tidigare rör inte en min när Dylan tänder taklampan. Hon har ju aldrig sovit i en säng förut, inte på riktigt i alla fall och sover därför bättre än någonsin, oavsett som än händer runt omkring.
 
Dock sover hon inte hela dagen, men vaknar strax innan skolbussen kommer. Denna gång får hon följa med Dylan istället för att vänta på honom hemma som hon gjort förut. Hon är väldigt exalterad över vad som kommer att hända och springer det fortaste hon kan till bussen. Dylan däremot, som inte alls tycker att skolan är särskilt intressant, har inte det minsta bråttom och går istället i sin vanliga takt. 
 
Väl på bussen smyger sig nervositeten fram och Doris måste nästan krama om Dylans hand för att undvika att paniken kommer fram. Hon har ju aldrig träffat några andra människor är Dylans lilla familj, så en skola full med elever och lärare kommer nog bli rätt stort för henne.
Upp