PGC Sanders, Gen 2 - Bonus #1.

Jag tog en snabb paus från Emilys familj för att besöka Freyas hushåll för en stund. Tyler misslyckas stort i skolan, men för Lucy verkar det i alla fall gå lite bättre. (Allting sket sig totalt när jag flyttade familjen till en annan stad, men äsch, alla kan inte få perfekta betyg hela tiden.) Sedan flyttade jag in Nathaniel i hushållet, bara för att Theo flyttade till en annan stad när Sanders-familjen slog ned sina rötter i Sunset Valley. Jag hade egentligen tänkt redan från början att Freya skulle ha endgame med Nate, men när spelet började tjorva så gav jag upp och flyttade ut henne när hon var fortfarande tillsammans med Theo. Nu när han inte är med i bilden längre så fick Freya äntligen vara tillsammans med sin kärlek sedan barnsben. De har trots allt känt varandra väääldigt länge. Bara tanken på att hon inte ens berättade för Theo om sitt möte med Nate måste ju säga en hel del om hur starka hennes känslor för honom är. Hade hon verkligen älskat Theo så hade sanningen varit ett faktum, men Nate hade alltid varit hennes nummer ett och därför höll hon allt hemligt.
 
Nate hade länge väntat på detta tillfälle. Att äntligen få be Freya om ursäkt för hur han betedde sig senast de träffades. Och att han ångrar att han inte valde henne från början. Freya som själv längtat efter Nate sedan dess blir knappt sur över Nates plötsliga förändring. De är trots allt inga barn längre och tonårsåren är även de förbi. Just nu finns det ingen annan i Freyas liv. När staden flyttade så lämnade Theo henne för gott. Han flyttade till andra sidan jorden och Freya har knappt hört någonting av honom sedan dess. Hon såg det som att deras historia bara var just det. Historia. Istället stod Nate på hennes veranda en morgon och knackade på dörren. Freya blev alldeles chockad, men släppte in honom i alla fall. Han berättade att han och tjejen han tidigare var tillsammans med inte längre var det och att han gärna hade velat lära känna Freya på nytt. Dock finns det inte så mycket som är osagt mellan dessa två, så Freya flinade bara och tittade på honom med ögon stora som tefat.
 
Nate visste redan där och då att Freya är den som han vill spendera resten av sitt liv med. Det finns ingen annan för honom och Freya verkar definitivt vara med på noterna. Han drar henne till sig och kramar om henne som att allt annat i världen inte existerade längre. Just i detta nu finns bara han och Freya. Ingenting annat spelar någon roll.
 
Inte många månader senare så har han även hunnit fria till henne, varpå hon sagt ja utan det minsta tvekan. Bröllopet ägde rum under en liten ceremoni med endast deras familjer närvarande och Freya hade inte kunnat önska sig någonting mer. Nate är allt hon vill ha och allt hon drömmer om. Hon är helt säker på att hon kommer att leva lycklig för resten av sitt liv med honom vid sin sida.
Upp