PGC Sanders, Gen 2 - Del 9.

Edward som har lite tid över på mornarna passar alltid på att kramas lite extra med sina barn innan jobbet kallar. Denna morgon är det Sally som är vaknar sist och Edward är inte sen med att plocka upp henne ur sängen.
 
Tvillingarna har redan varit vaken en stund och leker för fullt på nedervåningen. Det är inte ofta som dessa två är ifrån varandra. Dom leker till och med med likadana leksaker! "Har du en sån, så ska jag ha en likadan!"
 
Dagen rusar dock förbi rätt fort och snart är både Edward och Freya hemma igen. Freya är dock inte ensam på bussen denna dag, utan hon har med sig Nathaniel. Hon har inte träffat honom på evigheter, senast var det när båda var barn.
 
Dock verkar han lite nervös över att komma hem till henne och stannar ute på gården. Freya går ut för att se vad det är med honom och säger att han inte alls behöver vara nervös. Han känner ju henne sedan innan.
 
Efter en stund säger han att det känns fel att vara med henne nu när hon faktiskt har skaffat pojkvän. Han vill ju inte vara den där killen som alla börjar tycka illa om ifall folk börjar sprida rykten. Freya flinar bara åt honom och säger att han inte har något att oroa sig över. 
 
Dom pratar en bra stund om gamla minnen och tiden bara flyger förbi. Freya kan knappt förstå att de gått så lång tid sedan hon såg Nate senast, men glömmer snart bort allt runt omkring henne (och anledningen till att han var nervös från början) och fokuserar endast på just honom.
 
Hon böjer sig fram, utan att tänka sig för, och kysser honom! Nate som blir lite förvånad står bara och gapar en stund innan han verkar inse vad som skett.
 
Han drar sedan henne intill sig och kysser henne tillbaka. Just i detta nu finns det ingenting som kunnat ändra det som händer. I alla fall inte tills deras minnen hinner ikapp.
 
Efter en stund drar han sig undan med en smått bekymrad min, och säger sedan att det kanske inte var den bästa idén att kyssas just nu. Freya tittar frågande på honom och inser snart att - Jäklar, hon är ju tallsammans med Theo! Hur kunde hon förtränga det under den korta stunden?
 
En liten stund senare sätter sig Nate i taxin som ska ta honom tillbaka till den andra sidan av stan och Freya står bara och tittar efter honom en stund. Hon har ju alltid varit lite småkär i Nate, även när dom var barn. Men att gå från att vara singel till att vara kär i två killar på samma gång är väl ingenting hon direkt räknat med.
 
Freya går upp till sitt rum med en konstig känsla i magen. Just nu är hon rätt kluven på vad hon vill. Hon tycker ju om Theo och han är ju faktiskt hennes pojkvän, men Nate är ju någon hon spenderat större delen av sin barndom med. Tänk om hon faktiskt vill vara med honom istället? Hon lägger sig i sängen och stirrar upp i taket medans tankarna snurrar runt i huvudet på henne. Hon betvivlar att hon kommer kunna sova alls inatt.
 
Innan det är dags för tvillingarna att sova så slänger Edward Taylor i badet. Den lilla killen lyckades kissa på sig när pottan var för långt bort och att lägga sig i sängen med kiss över hela kroppen är aldrig roligt.
 
Sedan är det dags för föräldrarna att natta sina små tvillingar. Att lägga sig i sängen är möjligtvis dagens tråkigaste händelse, men båda två somnar strax efteråt och sover gott hela natten.
Upp