PGC Sanders, Gen 3 - Del 8.

Toby har länge varit intresserad av konstiga prylar och denna maskin som står inhägnad på campus är inget undantag. De är flera elever som brukar vara här och pilla på datorerna och denna dag var det Tobys tur.
 
Till en början var han ensam och fick prova funktionerna själv, men det dröjde inte länge innan fler simmar hittade hit. Han har ingen större aning om vad den ska göra för något, men är trots det fascinerad över vad som händer när man trycker på alla olika knapparna.
 
Dagen därpå träffar Toby Aurora för första gången sedan han återvänt till Uni. De pratar en bra stund och uppdaterar varandra om vad som hänt sen senast. Efter en stund nämner Toby att han och Evelyn har ett extra rum i huset ifall Aurora kanske vill flytta in hos dom. Hon tackar inte nej till erbjudandet och packar sedan ihop sina få saker hon har i studentkorridoren och följer med Toby hem istället.
 
Hemma i huset går det däremot inte alls som planerat, någon har lämnat mat i ugnen, vilket gör att det börjar brinna och brandlarmet börjar tjuta. Tur det kanske, för annars hade det kunnat sluta i att hela huset brunnit ned och tvillingarna blivit tvungna att punga ut en hel del för att reparera skadorna.
 
Det dröjer inte många minuter innan brandkåren rullar upp framför huset och en kvinna springer in för att se vad som händer.
 
Branden har redan hunnit sprida sig en hel del, men med rätt utrustning borde det inte vara några problem för henne att släcka elden.
Hon sätter genast igång med att försöka släcka den snabbt växande branden och lika fort går det innan det bara är aska kvar.
 
Huset klarar sig från några större skador, men spisen och någon bänk i köket kommer att behöva renoveras. Toby får veta att försäkringen täcker det mesta av kostnaderna och är glad över att det inte slutade mycket värre. Han tackar brandkvinnan för sin insats och tittar sedan på när hon rullar därifrån i full färd mot nästa jobb. När brandkåren försvunnit ur sikte sätter han genast igång med att försöka få ordning på köket igen. Det kan ta en stund, men eftersom han är prydlig av sig kommer det nog gå bra ändå.
 
Evelyn spenderar några av sina kvällar med Scott. Han har mer fester än någon annan på campus och hon är givetvis inbjuden till dom allihop. Dock hinner hon inte närvara varje gång, men nu kunde hon inte säga nej. Kanske för att hon inte hade någon lust att spendera kvällen hemma i kaoset, eller för att hon helt enkelt ville ge Toby och Aurora en chans att komma varandra närmare.
 
De provar på att göra ett sånt där berömt kegstand och även om Evelyn blir alldeles blöt av lemonaden så tycker hon det är rätt roligt att hon faktiskt lyckades pricka några droppar rätt. 
 
Evelyn inser snart att klockan börjar bli ganska mycket och börjar gå hemåt igen lagom tills solen börjar gå ner bakom bergen. Hon kan inte låta bli att notera det faktum att campus verkligen är vackert denna tid på dygnet.
Upp