PGC Sanders, Gen 3 - Del 7.

Tvillingarna bokar in sig för ytterligare två terminer på Universitetet. Även denna gång kommer Evelyn att läsa några fler kurser än Toby, men skulle hon mot förmodan spika även dessa terminer så åker hon sedan hem med en examen i gymnastik. Toby däremot inriktar sig på tekniken igen och har en hel del spännande lektioner framför sig.
 
De startar första dagen med att cykla iväg till välkomstmötet. Även om det inte är något nytt som sägs får de ju träffa lite nya klasskamrater och även skolans maskot denna gång!
 
Toby blir lite starstruck och måste hälsa. Han har hört mycket om maskoten och är lite nyfiken på vad det är för filur som gömmer sig där under dräkten. 
 
Maskoten verkar inte ha någonting emot att få prata lite med simmar som inte riktar in sig på några atletiska linjer eftersom de inte enbart ställer frågor som innefattar sporter och gymnastik. Istället får hon svara på vardagliga frågor och svarar gärna på det mesta. Tyvärr är inte Toby nog uppmärksam för att minnas hennes namn, men är ändå glad att han fick träffa skolans berömda maskot.
 
En stund senare blir Toby utmanad av syrran i biljard. Han får äran att börja och verkar klara sig bättre än han först trott. Han får ner en boll redan på första smällen och får fortsätta slå några gånger till. Evelyn tittar förundrat på sin bror och undrar vart han lärt sig att spela någonstans. 
 
Det slutar med att Evelyn ger upp och Toby vinner. Han får ner alla sina egna bollar och avslutar sedan med att slå ner Evelyns också. Hon gav upp när han smällde i ungefär fyra bollar på raken. Då var det helt enket inte roligt längre.
 
Väl hemma igen börjar de jobba med sina saker de fått av mamma och pappa i present för att underlätta pluggandet lite under skoltiden. Toby får en alldeles egen hjärnforskningsmaskin och Evelyn får ett skelett som ska hjälpa henne att memorera skelettets rörelser och funktioner. Hon trycker på lite knappar som får modellen att röra på sig. Ibland får den tekniska fel och gör något helgalet som hon inte alls är beredd på, vilket gör att hon ofta ger upp och går därifrån.
Upp