PGC Sanders, Gen 3 - Del 6.

Syskonen anläder hem igen efter sin korta tid på skolan och känner redan nu att huset är lite trångt. Dalia börjar bli större och inte nog med det så är Anya gravid igen!
 
Hon och Pascal väntar dessutom tvillingar och kunde inte vara lyckligare. Dalia ska få bli storasyster och huset har ju faktiskt plats för ett par simmar till innan det blir alldeles för livat. I alla fall enligt Anyas åsikt. Sen att syskonen kanske inte delar hennes tankar spelar mindre roll just nu.
 
Dock ångrar de sig lite att de inte gifte sig innan Dalia föddes och bestämmer sig för att ha en privat ceremoni hemma med samtliga närvarande. Det blir varken fest eller någonting annat stort, men det gör ingenting sålänge de har varandra.
 
Familjen är glada för Anyas skull och de är mycket nöjda över hur fint Pascal behandlar henne.
 
Mormor Emily är glad att några av hennes avkommor fortfarande bor hemma och spenderar en hel del tid med Dalia, trots att hon inte ens tycker om barn..
 
Dalia verkar trivas i mormors närhet och har ingenting emot att få lite uppmärksamhet heller.
 
Emily spenderar även en del tid med sina barn. Evelyn behöver bemästra den logiska färdigheten för att uppnå sin livslånga önskan och spelar ofta schack med den som är villig att vara med. Hennes mamma börjar bli rätt gammal och har ju inte mycket annat att göra på dagarna, så hon spelar mer än gärna med Evelyn.
 
Dock dröjer det inte många dagar innan syskonen bestämmer sig för att fortsätta sina studier på uni. Toby vill gärna åka innan tvillingarna föds och frågar därför Evelyn om hon är villig att hänga på även denna gång. Hon svarar att hon gärna följer med om de kan hyra ett hus istället för att dela korridor med en massa andra. Toby skrattar bara åt henne och nickar. Absolut, ett eget hus på campus kan ju vara kul!
Upp