PGC Sanders, Gen 3 - Del 5.

Så var det äntligen dags för den där dagen som tvillingarna väntat på. Deras tentor ska skrivas denna dag och med andra ord är deras första termin på uni över. Huruvida de kommer tillbaka återstår att se när betygen kommer in.
 
Det är med nervösa steg som tvillingarna går in genom entrédörrarna denna morgon. Det är dags för deras första och förhoppningsvis sista tentor för denna gång. Evelyn är nog mest nervös eftersom hon spenderat mer tid med allt som inte har med plugg att göra än att faktiskt fokusera på skolarbetena..
 
Dock visar det sig att hennes nervositet var lite överdriven, för ut från lektionen kommer en mycket nöjd tjej som lyckats spika båda sina tentor i Psykologi & Idrottsmedicin nivå 1.0, samt En introduktion till matematik nivå 1.0. Hon kunde inte vara mer stolt över sig själv!
 
Även Toby spikade sina två tentor, Teori & Introversion 2.0, samt Abstrakta teorier om sprängteori nivå 2.0, och nu väntar de spänt på att betygen ska komma in så att de får åka hem till familjen igen.
 
Senare samma dag är betygen sammansatta och tvillingarna får sina papper levererade. Det visar sig att båda två klarar sig igenom skolan med högsta betyg och kan stolt visa upp varsitt MVG efter detta. Denna tid på uni har verkligen varit välbehövlig och de båda funderar starkt på att komma tillbaka till nästa terminstart. Dock ska de först hem och besöka familjen innan de styr mot nästa äventyr.
 
Tvillingarna är inte bara stolta över sin egen insats i skolan, men även för varandras. De kramas och visar upp sina betyg för den andra. Toby är glad att Evelyn lyckades hitta motivationen till att plugga där på slutet, för annars hade hon nog inte varit lika nöjd som hon faktiskt blev över sitt resultat.
 
Morgonen därpå är det dags att åka hem. De packar ihop sina saker och vinkar sedan hejdå till sina nyfunna vänner innan deras chaufför dyker upp utanför stundentkorridoren för att ta de hem till Sunset Valley igen.
Upp