PGC Sanders, Gen 3 - Del 4.

Teorilektionerna kan vara det tråkigaste som finns och Evelyn skulle hellre spendera hela sin skoltid med att träna och göra fysiska aktiviteter än att sitta i ett klassrum. Hon hade ju planerat att hålla sig alert hela tiden, men det blir inte alltid som man tänkt sig..
 
Hon somnar på nästan varje teori-lektion och trots att hon inte är ensam om det så är det oftast henne som läraren skäller ut. Hon är oftast sist in i klassrummet och hinner därför inte sätta sig längre bak, vilket kanske hade varit ett plus om hon planerat att sova igenom lektionerna.
 
Toby är inte mycket bättre han. Till en början fokuserade han på allt läraren hade att säga och noterade det mesta, men en stund senare sover även han. Lektionerna hade kunnat vara intressanta, men med stressiga dagar och lite sömn blir det lätt att man somnar under föreläsningarna istället.
 
Resterande lektioner är dock mycket roligare. Toby får lära sig en hel del om hjärnforskningsmaskinen och kan numera anlysera slumpmässiga simmar i staden, samt förbättra sina färdigheter utan att anstränga sig. Det kanske känns lite orättvist att man inte behöver jobba för sina färdigheter, men Toby har ju trots allt jobbat för att ta sig såhär långt inom tekniken och trivs rätt bra med att kunna lära sig det mesta på detta sätt.
 
Evelyn som borde följa resten av klassens exempel och faktiskt jobba för betygen har annat för sig. Hon har fått upp ögonen för en kille i klassen och spenderar en hel del tid med att försöka få hans uppmärksamhet. Evelyn har hängt på en del av hans fester med resten av gymnastiksklassen, men ser fram emot att lära känna honom personligen också. Det krävs inte mycket för att de ska prata mer seriöst och han visar snabbt intresse för henne också.
 
Dock är det inte länge kvar tills tvillingarna ska avsluta sin termin på skolan och Evelyn har inget annat val än att börja hårdplugga såhär på slutet. Hon har lite att stå i om hon vill nå högsta betyg och känner sig nästan lite dryg mot Scott när hon måste tacka nej till hans inbjudningar om kommande fester.
Upp