PGC Sanders, Gen 3 - Del 3.

Dagarna på universitetet rullar förbi snabbare än de kunnat förvänta sig och mycket hinner hända under en termin.
 
Evelyn spenderar större delen av sina dagar med att träna eller festa med nyfunna vänner. Hon har inte långt kvar tills hon toppat den atletiska färdigheten och spenderar en hel del tid i gymmet på översta våningen. Det kanske inte ser mycket ut för världen, men hon trivs rätt bra där ändå.
 
Toby pluggar en hel del själv, men hans arbete är inte riktigt lika fysiskt ansträngande som Evelyns, vilket ger honom lite tid över för annat. Han har bland annat fattat tycke för en söt tjej han träffade under sina första dagar på skolan. Hon pluggar konst, vilket betyder att de tyvärr inte har så mycket tid över för att kunna träffas. Dock bestämmer han sig ändå för att ge det ett försök och ringer henne till slut.
 
Toby är minst sagt nervös över sitt möte med Aurora. De har inte pratat jättemycket innan, förutom på någon fest eller så, men trots det vet han att attraktionen finns där även från hennes sida. Hon har knappt kunnat slita blicken ifrån honom när de varit på samma ställe samtidigt och det känns faktiskt helt okej att träffa henne ensam för en gångs skull.
 
Aurora verkar också lite nervös över att vara ensam med Toby, men tackar inte nej när han frågar om hon vill kolla någon film eller bara prata en stund. Hon följer efter honom till husets gemensamma vardagsrum, som för en gångs skull är tomt på folk, och slår sig ned i soffan precis intill.
 
Toby är fortfarande nervös. Inte för att han behöver vara det, men eftersom han snart ska åka hem från uni så vill han inte gärna missa chansen med en tjej som han faktiskt tycker om. Vem vet, hon kanske fattar tycke för någon annan om han inte ens försöker? Tjejer har ju en tendens att ge upp om inte killarna visar något intresse.
 
Det dröjer dock inte länge innan hans syster passerar och blir nyfiken. Visst vet hon om att Toby fattat intresse för en tjej, men hon visste inte huruvida det är seriöst eller inte och inser inte att hon kanske stör deras stund tillsammans..
 
Aurora blir genast nervös och ställer sig upp när Evelyn kommer in i rummet. Delvis för att hon inte vet vem det är, men också för att hon gärna håller sina privata stunder för sig själv.
 
Toby tittar på sin syster med rynkade ögonbryn, vilket får Evelyn att be om ursäkt och smyga ut ur rummet igen. För här var hon visst inte välkommen.
 
Han kollar efter henne när hon rundar hörnet och funderar på hur han ska få igång en konversation på nytt. Dock verkar Aurora ha slappnat av lite igen och verkar inte alls lika stel som när Evelyn först kom in och störde.
 
Toby berättar att Evelyn faktiskt är hans tvillingsyster och ber om ursäkt för hennes beteende. Aurora flinar bara och erkänner att hon blev lite svartsjuk när hon trodde att tjejen var någon annan. Med det ute ur världen blev allt som vanligt igen och Toby inser snart att Aurora faktiskt erkände där och då att hon är mer intresserad av honom än han först trodde.
 
Aurora sätter sig lite närmre och Toby lägger armen om hennes axlar. Kanske det inte var så dåligt av Evelyn som kom och störde ändå. Hade det inte varit för henne så hade kanske inte Aurora vågat erkänna sina känslor.
 
Efter en stund blir han överraskad av Aurora som ger honom en puss på kinden. Han böjer sig fram och ger henne en puss på munnen för att visa att han faktiskt känner något för henne också.
 
Strax därefter går Toby iväg för att hämta något att dricka, vilket ger Evelyn en möjlighet att be om ursäkt på riktigt. Hon vill ju bara att hennes bror ska må bra och berättar det för Aurora, som själv erkänner att hon drog lite snabba slutsatser om situationen. 
 
När Toby kommer tillbaka igen blir han glad att tjejerna faktiskt sitter och pratar glatt med varandra. Evelyn är ju trots allt hans tvillingsyster och hon om någon borde få vara både orolig och nyfiken över som händer i hans liv.
Upp