PGC Sanders, Gen 2 - Del 51.

Eftersom Anya och Pascal inte tagit examen ännu tänkte de att de lika gärna kunde göra det samtidigt som Toby och Evelyn. Dock blir det inte riktigt som planerat eftersom bebisen tydligen bestämt sig för att komma till världen just idag!
 
Familjen som borde vara mest vana i hela simsuniversumet får total panik och vet inte var de ska ta vägen när Anyas värkar sätter igång. Pascal håller sig totalt lugn och gör allt för att Anya ska känna sig lite lugnare hon också. Han hämtar bilen och de åker mot sjukhuset tillsammans.
 
Lyckligvis denna dag är även storasyster Sally på sjukhuset och kan därför hålla Anya lite extra sällskap under förlossningen. Anya som inte riktigt hängt med är bara glad att ha fler närstående med sig.
 
Dock stannar inte världen för resten av familjen bara för att två av medlemmarna tyvärr måste avbryta sitt firande. Evelyn och Toby anländer till stadshuset för att säga hejdå till skoltiden tillsammans med resten av sin klasskamrater. Det är med nervösa steg tvillingarna snubblar in genom de stora dörrarna.
 
Förlossningen går över förväntan och Anya kommer snart ut med en liten flicka vid namn Dalia i sina armar. Hon föds med egenskaperna vänlig och atletisk. 
 
När examensceremonin äntligen är över ser vi två otroligt stolta och nöjda ungdomar. De båga går ut skolan för begåvade barn med högsta hedersbetyg!
 
Evelyn blev utsedd till klassens hederstalare och fick bemärkelsen "Den som antagligen blir en idrottsstjärna", vilket passar henne perfekt.
Toby som inte gärna ställer sig och pratar inför hundra simmar är bara nöjd att han slapp den biten, men trots det fick han bemärkelsen "Den som antagligen tar över världen". Det återstår att se helt enkelt!
 
Väl hemma igen är det dags för lilla Dalia att sova så att hennes föräldrar också får ta examen. De må ha missat den stora festen, men betygen hinner de i alla fall hämta innan dagen är över. Mormor Emily lovar att hålla koll på Dalia medan föräldrarna åker förbi stadshuset.
 
Efter några nervösa minuter har även Anya och Pascal tagit examen.
Pascal som knappt hunnit gå i skolan är mycket nöjd över sina betyg och kan glatt visa upp sitt papper med texten "Examen med beröm" för svärföräldrarna. Att han blev framröstad till "Klassens clown" förvånar nog ingen, men han skrattar bara åt det såhär i efterhand.
Anya går ut skolan med högsta hedersbetyg och bemärkelsen "Den som antagligen blir miljonär".
 
Toby och Evelyn har bestämt sig för att ge Universitetet en chans, och passar på att göra anlagstestet för att se vilka linjer som passar de bäst. Testet är komplicerat och Evelyn har lite svårt att svara på det mesta. Dock spikar hon alla frågor om träning och idrott, atletisk som hon är!
 
Tobys poäng ger honom lite mer alternativ. Han lyckas samla ihop 1613 poäng av 2400 möjliga. Bästa chanserna har han i linjer inom teknik, konst och gymnastik. Tekniken spikade han nästan med 399 poäng av 400 och bestämmer sig för att det kommer att bli den linje han riktar in sig på. Han lyckas även skrapa ihop ett delstipendium som ger honom ett bidrag på tusen simdaler per termin. Inte helt fel!
 
Evelyn som fokuserat på idrotten har inte många alternativ att välja mellan. Hennes poäng ser ut som följande, 901 av 2400, vilket tyvärr inte leder till något stipendium. Men hon får i alla fall en nybörjarstart inom gymnastiken med sina 318 poäng av 400 möjliga och har därför ingen tvekan om vilken linje hon ska gå på Universitetet.
 
Toby sätter sig vid datorn för att skriva in sig och sin syster på Uni. Han väljer en mjukstart med en termin. Han hade behövt gå tre för att få en fullbordad examen, men tänker att det är bättre att börja smått för att sedan söka på nytt om han skulle trivas. Evelyn håller med om att den idén kan funka och packar genast en väska med nödvändigheter.
 
Morgonen därpå anländer deras skolskjuts och det är dags att vinka hejdå till familjen. Evelyn kramas lite extra med Dalia och Toby tar ansvaret att packa in deras resväskor i bilen. Familjen säger hejdå och sedan är det dags för tvillingarnas nya liv att ta fart på riktigt!
 
Kommer sakna denna generation, men trots det ser jag fram emot att påbörja en ny med Toby i huvudrollen.
Upp