PGC Sanders, Gen 2 - Del 50.

Dagarna i huset rullar på och det är äntligen dags för familjens yngsta att bli ungdomar. Emily planerar att bjuda in lite folk och ringer runt för att se vilka som har tid att komma förbi och fira.
 
Som vanligt är det full hålligång i detta hushåll såfort någon fyller år och denna gång är det inte annorlunda. De flesta som Emily ringt dyker upp en efter en och tvillingarna trivs med att vara i centrum. 
 
De funderar en liten stund på vad de önskar sig, eftersom det är tradition i denna familj, och blåser sedan ut ljusen i samma sekund.
 
Tvillingarna växer upp till två stiliga ungdomar och hela familjen hejar på i vanlig ordning. Denna gång hade även morbror Dylan tid att komma förbi, vilket händer allt för sällan. Med sig hade han både sin Doris och dottern Kelli.
 
Tvillingarna blir såklart utdelade varsin ny egenskap och Toby, som är vår arvinge, får såklart "gillar inte barn" och Evelyn blir en modig ung kvinna.
 
Dock är inte firandet över ännu, för det är även dags för vår fina Emily att fylla år. Hon ska äntligen få bli åldring och leva lycklig i alla sina dagar tillsammans med Edward.
 
Emily är mycket stolt över sin familj och allt de har åstadkommit i livet, hon tittar ut över alla sina barn, sina föräldrar och framför allt sin fina Lilly som äntligen bestämt sig för att komma hem igen. Hon har flyttat in tillsammans med sin tvillingsyster Lydia och verkar ha funnit det hon sökt efter så länge. Hon verkar betydligt mer lycklig idag än hon gjort tidigare och Emily kan stolt blåsa ut sina ljus i vetskapen om att alla hennes barn mår bra igen.
 
Emily som varit med om mycket i sitt liv är glad att det äntligen börjar lugna ned sig. Barnen är vuxna, hennes föräldrar lever fortfarande lyckliga tillsammans och nu är det hennes tur att börja ta det lugnt i vardagen. Inga mer blöjbyten, inga mer oväntade graviditeter och alla barn är äntligen samlade i samma stad igen. Hennes liv har verkligen blivit över förväntan och hon är, trots alla motgångar, mycket nöjd med resultatet.
 
Familjen sätter sig ned tillsammans för att bara njuta av varandras sällskap och lyssna på morfar Lincoln som fortfarande spelar på sin gitarr. Emily har saknat hans spelande och minns det så väl från när hon själv bodde hemma hos sina föräldrar. Idag är det hon som underhåller med sina toner, men det har ju inte alltid varit så.
Upp