PGC Sanders, Gen 2 - Del 49.

Det hinner inte gå många dagar innan ett känt illamående nått någon i hushållet. Denna gång är det Anya som inte mår särskilt bra. Hon spenderar mer tid på toaletten än någon annanstans och forsätter detta länge till blir det inget arbete för henne inom en snar framtid.
 
Efter att ha läst alla artiklar och böcker som säger vad hennes illamående skulle kunna bero på bestämmer hon sig till slut för att göra ett besök på sjukhuset. Hon kan ju trots allt vara gravid..
 
En stund senare kommer en lite smått förvånad och chockad Anya ut från sjukhuset. Hon ÄR gravid! Varken hon eller Pascal hade ju ens haft tid att diskutera barn ännu. Det är ju trots allt inte längesedan de blev ungdomar. Hon hade väl tänkt att de i alla fall skulle flytta hemifrån först och förhoppningsvis även hinna gifta sig innan barn hamnade i bilden.. Livet blir ju inte alltid som man tänkt sig direkt.
 
Väl hemma igen finns det ingen tvekan om att berätta nyheten för Pascal. Hon är lite nervös, men vet ju att oavsett vad så skulle hon alltid har folk omkring sig ifall han inte skulle acceptera det.
 
Pascal blir dock mycket glad över nyheten och tycker det är jättespännande att de ska få en egen liten simbebis. Dock är han nog lika chockad som Anya och funderar lite på huruvida de ska bo kvar i huset eller inte. Att skaffa barn innebär ju en hel del ansvar och utrymme, vilket han inte gärna slänger på Edward och Emily efter att han själv flyttat in från ingenstans.
 
Redan senare samma kväll bestämmer sig Pascal för att göra slag i saken och fria till Anya. Han hade köpt ringen redan tidigare, men hade inte riktigt kommit på det bästa tillfället att göra något åt saken. Nu, med en bebis påväg så kan det ju inte bli bättre tänker han!
 
Han ber Anya vänta lite medan han ställer sig på knä och tar fram en låda han hållt gömd bakom ryggen. Anya hamnar i totalt chocktillstånd och vet inte vad hon ska ta sig till. Ringen kan vara den finaste hon någonsin har sett vilket gör att hon snabbt utbrister ett glatt "JA!" när Pascal frågar om hon vill gifta sig med honom.
 
Pascal placerar ringen på Anyas finger och hon kan inte låta bli att beundra den en bra stund efteråt. Pascal harklar sig för att återfå hennes uppmärksamhet och hon slänger sig glatt i armarna på honom.
 
Tänk så bra det kan bli ibland.
 
Är helt ärligt i chocktillstånd själv, eftersom strax efter deras födelsedag, (typ dagen efter) så försökte de skaffa barn helt utan min vetskap! Första gången någonsin som mina simmar har gjort det, haha! Lyckligtvis för deras skull så blev Anya gravid på första försöket och jag själv fick reda på det via den berömda melodin som spelas efter myspyset.. 
Upp