PGC Sanders, Gen 2 - Del 48.

Anya och Pascal som spenderar 98% av sin tid tillsammans har ingen chans att stå emot sina känslor. De är trots allt ämnade för varandra och bestämmer sig för att ge det ett försök. Har det fungerat tidigare så varför inte nu? 
 
Dagarna flyger förbi och innan de hunnit tänka är det dags att bli ungdomar. Charmen med att fylla år samtidigt är ju att de kommer att få spendera hela livet i varandras sällskap.
 
Som vanligt under familjens födelsedagar så har Emily bjudit in familjen till fest. Många dyker upp, andra inte, men de lyckas ändå alltid att få lyckade fester.
 
Familjen busvisslar och hejar på när det är dags för Anya och Pascal att säga hejdå till livet som tonåringar. Pascal må ha missat mycket innan han blev en riktig sim, men att fylla år och växa upp är även det en spännande händelse i livet.
 
De växer upp till ett par riktigt snygga ungdomar och Emily kunde inte vara mer stolt över sin dotter och hennes nya kärlek. Nu är det inte många kvar i huset som ska bli vuxna och även om det känns lite tråkigt så ska det blir skönt att slippa ta hand om allt och alla hela tiden.
 
Familjen fikar tillsammans och Emily tittar omkring på sina käraste. Hennes mamma och pappa närvarar vid kalaset och hon tycker det är skönt att alla kommer såpass bra överrens. Även Doris kunde komma förbi, för inte kunde hon missa chansen att träffa den nya "henne", men Dylan var tyvärr tvungen att jobba denna gång.
 
När gästerna börjar röra sig hemåt och uppmärksamheten börjar lugna ner sig lite hos födelsedagsfirarna tar Doris tillfället i akt och hälsar på Pascal. Han är ju trots allt som henne. Hon var den första låtsaskompisen att bli verklig och att det skulle komma ännu en trodde hon aldrig. Hon känner sig nöjd över att inte vara den enda längre och trivs rätt bra i Pascals sällskap. 
Upp