PGC Sanders, Gen 2 - Del 47.

Denna dag är det dags för föräldrarna att komma hem ifrån sin korta semester och Anya som gärna inte vill att pappas växter ska dö innan de anländer fixar lite i trädgården. Hon har inga som helst gröna fingrar, men att plocka lite grödor och vattna växterna borde inte vara något större problem.
 
Strax därpå anländer föräldrarna med taxin. En, numera, äldre Edward kliver ur bilen och Anya som inte riktigt hänger med tittar frågande på sina föräldrar. Edward ler mot sin dotter och fortsätter att gå. Emily fortsätter även hon att gå. Tänk att deras liv snart har nått sitt slut. Hennes Edward har blivit gammal och hon vet inte riktgt vart hon ska ta vägen.
 
Dock är det ingen tvekan om att deras kärlek fortfarande håller sig lika stark som alltid. Edward är trots allt den sim hon vill leva med tills den dag de dör. Deras barn har vuxit upp till enastående simmar och vad mer kan en begära? Emily kanske aldrig ville ha barn från början, men just nu kan hon inte vara mer stolt över allt som hon och Edward lyckats med i livet.
 
Edward och Emily som inte har träffat Pascal innan blir lite överraskade när de finner en såkallad låtsaskompis i huset. Emily snäppet mindre kanske, och det tack vare Doris, men Edward som inte varit med när Doris blev en riktig sim förstår inte riktigt hur någonting fungerar.
 
Pascal är inte det minsta blyg av sig och delar gärna med sig av sin historia. Hur han och Anya lärt känna varandra, hur kan existerat, men att hon varit den enda som kunnat se honom och sedan till sist hur Anya lyckats övertala sin lillebror Toby att skaffa fram ett elixir som skulle göra honom verklig.
 
Edward känner sig som ett frågetecken, men han är ju fullt medveten om att Sanders-familjen alltid varit lite speciella, redan innan han kom in i bilden, och accepterar Pascal med öppna armar.
 
Kvällen smyger sig på och Edward spenderar den gärna med Emily under en stjärnklar himmel. De kan ju fortfarande fnissa och viska saker till varandra. Ålder är trots allt bara en siffra. Det Emily längtar mest efter just nu är den dagen Edward når toppen av karriären och går i pension så att de kan leva lyckliga i alla sina dagar.
Upp